درمان امراض مجاری ادراری چیست ؟
امراض مجاری ادراری به دسته های مختلف مانند عفونت ادرار، سوزش ادرار و … تقسیم می شود. هر کدام از این امراض روشهای درمانی شیمیایی و گیاهی مختلفی دارند. در این بخش روشهای درمان گیاهی امراض مجاری ادراری را به شما آموزش می دهیم. اول قدم برای حفظ سلامت مجاری ادرار نوشیدن آب فراوان است. همچنین سعی کنید ادرارتان را زیاد نگه ندارید و سریعا آن را تخلیه کنید.
داروهای گیاهی امراض مجاری ادراری
مصرف دمکرده ی دم گیلاس حجم ادرار را در حالیکه مواد اسیدی آن را کم می کند، زیاد می نماید . اغلب سی گرم دم گیلاس را در یک لیتر آب به مدت ده دقیقه می جوشانند و آنرا برای معالجه ی حبس البول – انسداد و تورم مجاری و طحال مصرف می نمایند .
اگر دم گیلاس خشک را مصرف می کنید بهتر است قبل از مصرف دوازده ساعت آنرا در آب سرد بخیسانید تا نرم شود.
برای اینکه ارزش طبی گیلاس را بدانید کافی است بگوئیم تمام قسمتهای این میوه یعنی گوشت، هسته، دم و برگ و … آن در طب استعمال جای دارد . در مجاری ادرار و لوله های هاضمه مثل یک عامل مقنی و زه کش عمل می نماید . سنگها را به وسیله ی ترشی خود نابود می سازد .
کاهو آثار نیکویی در معالجه ی انسداد مجرای ادراری و درمان امراض مجاری ادراری دارد ، چون مدر خیلی قوی است و دارای مواد آهن و آهک ، ذوی ، کلسیم ، ید ، منگنز ، سدیم ، فسفر مس است ، بسیار مفید و انسان را تقویت می نماید .
درمان امراض مجاری ادراری با روشهای دیگر
.درمان امراض مجاری ادراری
برای رفع بند آمدن ادرار هنگامی که درد شروع می شود ، باید نیم فنجان اسفناج را که به همان اندازه مخلوط با روغن بادام شیرین و یا روغن زیتون شده باشد مصرف کرد .
وقتی که ادرار به سختی و درد خارج می شود مقدار بیست تا سی گرم گل و برگ ختمی را در یک لیتر آب دمکرده مصرف نمایند .
کسانیکه مبتلا به حبس البول می باشند ، باید سی گرم گل خشک طاوسی را در یک لیتر آب دم کنند و چند روز اول یک فنجان و بعد روزی سه فنجان از آنرا بنوشند تا شفا یابند .
ترب و تخم آن ادرار را زیاد می کند ، مطبوخ برگ ترب بهترین درمان انسداد مجاری ادراری است .
.
درمان گیاهی عفونت مجاری ادراری
برای درمان عفونت می توان از لیمو استفاده کرد . لیمو پر از ویتامین های Aو B مخصوصا C دارای آهن – آهک – کلسیم – فسفر و پتاسیم می باشد ، ضد بیماری اسکوربوت است . خون را رقیق و مجاری دستگاه هاضمه و ادرار را ضدعفونی می کند . به گزارش آسان طب اسید لیمو در بدن به تحلیل می رود و فضولات را حل کرده و تورم مخاط را بر طرف می کند و بهترین ضد عفونی کننده بیماری های مجاری ادرار مانند کلیه و مثانه و پرستات می باشد و کار درمان عفونت ادراری را انجام می دهد .
آب لیموی تازه باید برای جلوگیری از میکروب خورده شود یا قرص صد میلی گرمی آسیدآسکوربیک که سخت ترین عفونت های چرکی در مدت شصت روز معالجه می شود تا عفونت ادراری قطع گردد از خوردن ملاس خودداری شود .
جوشانده ی برگ های توت وحشی (تمشک) مقدار 25 گرم در یک لیتر آب برای انسداد مجاری ادرار مفید است .
برای درمان عفونت از نخود سبز هم استفاده می شود . نخود سبز عفونت مجاری ادراری را پاک می کند و برای سوزاک بسیار مفید است . دارای فسفر و پتاسیم می باشد و خون را تقویت و قلیائی می کند ، دارای آهن و نشاسته و قند است و از این جهت نیرو بخش و کمی ضد کرم است ، دارای اسید فسفریک است ، اعضاب مغز را تقویت می نماید . برای اینکه با نخود فرنگی غذای بسیار خوشمزه درست کنید لازم است آنرا با کمی روغن و پیاز و مقداری برگ کاهوی تازه مخلوط کرده و حرارت دهید و به آن آب نزنید ، زیرا برگ کاهو آب زیاد دارد و موجب درمان عفونت ادراری می شود ./
تورم اعضای تناسلی از امراض مجاری ادراری
از بادام شیرین شربتی تهیه می کنند که در مورد التهاب و تورم اعضاء تناسلی و ادرار مفید است و این شربت خنک و مسکن است ، برای تهیه آن این طور باید عمل کرد :
یک کیلوگرم بادام را باید پوست کند و آن را در هاونی که کمی آب دارد کوبید تا خمیری بدست آید . بعد آن خمیر را در یک لیتر آب و پانصد گرم شکر خالی کرد . آنرا در صافی با فشار صاف کرد و 700 گرم قند و 200 گرم عرق بهار نارنج را به آن اضافه کرد .
سگ ها بید گیاه را با علاقه ی بی حدی جست وجو کرده و میخورند . به همین علت است که در فرانسه آنرا سگ دندان می نامند ، زیرا سگها به حکم غریزه ی فطری می دانند که وقتی ثقل معده و روده پیدا کردند، این گیاه می تواند ثقل آنها را بر طرف کرده و بیماری های آنها را شفا بخشد . به همین جهت است که وقتی آن را دیدند با حرص و ولع زیادی می خورند . بید گیاه در تمام کشور در مزارع و باغ ها زیاد دیده می شود . زمین های زیادی را در بر میگیرد که اگر چند سال بگذرد ریشه کن کردن آن از این زمین ها کار مشکلی خواهد بود .
بید گیاه را بدون اینکه سال به سال بکارند خودش در می آید . ساقه های آن بلند و باریک و گره دار است و ارتفاع آن تا یک متر می رسد ، برگ های آن دراز و سخت است وقتی به آن دست بزنیم دست را اذیت می کند .گلهای آن به شکل خوشه ی گندم ظاهر می شود . ریشه های آن طویل و خزنده و پر گره و گرد سفید و پر مقاومت است ، تقریبا بویی ندارد و طعم آن تلخ ، در پاییز ریشه های بید گیاه را از زمین در می اورند و به مصارف درمانی می رسانند . زیرا در ریشه بید گیاه یک ماده اصلی و جوهر قند و مقدار زیادی امپلاسه وجود دارد .
هلیله و بلیله و آمله و فلفل و دار فلفل و دارچین و زنجبیل و شقاقل و انیسون و خولنجان این اجزا را مساوی گرفته بکوبند و بپزند و با روغن گاو تازه ممزوج کنند و در برابر تمام اجزاء عسل صاف کرده با شکر داخلش کنند و هر مرتبه به قدر یک فندقی بخورند .
دانه ی تخم کتان مصارف پزشکی دارد و برای آن خواص نرم کننده ، ملین و ادرار آور ، مسکن ذکر کرده اند . در تمام بیماری هایی که مربوط به ورم مجاری هاضمه و ادرار آور است ؛ از قبیل ورم معده روده های کوچک ، ورم مثانه ، حبس البول ، ورم کلیه ، سوزاک تجویز می گردد . مقدار مصرف آن سه قاشق سوپخوری در یک لیتر آب جوش که باید یک شب آن را دم کرده و پس از آن هر روز سه تا چهار فنجان از آن را مصرف کرد . برای مصرف تخم کتان باید تخم هائی را انتخاب کرد که سنگین ودرخشان باشد و تخم های پوک سبک و یا تیره و خاکستری رنگ را به دور ریخت .
.
.داروهای گیاهی ادرارآور
شاهی سرشار از ویتامین های A –B-c است و دارای آهن ، مس ، منیزیم و آهک و گوگرد وید است . شاهی از سبزیهایی است که خنک و تقویت کننده می باشد ادرار می آورد ، ملین وتصفیه کننده خون است .
ریشه دندان شیر تلخ وشیره دار خواص ادرار آور دارد و جوشانده ی 25 گرم آن مصرف می شود .
جوشانده ی برگ های کرفس به مقدار سی گرم در یک لیتر آب مخلوط با شیر در بیماری های ریوی و گرفتگی صدا داروئی عالی است مقوی و مدر است ، کرفس تازه 50 گرم و اگر خشک باشد 25 گرم خواص هر دو یکی است .
برگ های خشک درخت آلو ادرار آور و ملین است .
گزنه ادرار آور است ، زیرا نیترات دوپتاس که در آن هست خروج ادرار را تقویت می کند سی تا چهل گرم را در یک لیتر آب ده دقیقه جوشانده مدت 48 ساعت میل کنند . به گزارش آسان طب برگ خشک و ریشه ی گزنه را هم می توان به مقدار یک قاشق دسر خوری در یک لیتر آب جوشانده یادم کرده پیش از غذا یک فنجان بخورند .
باقلا سرشار از آهن وآهک می باشد و ویتامین ث آن کم است . جوشانده ی گل باقلا به مقدار 30 گرم تا 60 گرم در یک لیتر آب در فواصل غذا مصرف شود نوشابه مدری است .
لوبیای تازه و سبز سرشار از ویتامین A-B-C است . خاصیت غذائی آن کم است . اما خنک وسرد است و ادرار آور می باشد . آب پوست لوبیا سبز به مقدار یک فنجان ناشتا خورده شود ، نوشابه ای ادرار آور قوی است .
شلغم خنک است و دارای فسفر و ید وگوگرد است .در نتیجه ادرار آور است .
امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از مجله اسان طب درباره درمان امراض مجاری ادراری در اختیارتان گذاشتیم بهره کافی را برده باشید.
مهمترین نکته اینست که اولا هر وقت دستشویی میروید کاملا خودتان را خشک کنید تا هیچ وقت بدنتان مرطوب نباشد.
دوما اینکه ادرارتان را نگه ندارید و زود به زود دستشویی بروید.
اگر این دو کار را انجام ندهید کم کم دچار مشکلاتی خواهید شد. پس چه بهتر که هم اکنون مواظب سلامتی تان باشید.
منبع :
asanteb.com