علامت و داروی اسکاریس در روده

در بیماری اسکاریس در روده ساییدن دندان ها به هم در حالت خواب به خصوص در اطفال ، دغدغه خاطر ، سوزش دهن معده ، کم شدن اشتها به غذا ، گاهی احساس حرکت کرم ها در موقع گرسنگی ، درد اطراف ناف به خصوص هنگام گرسنگی ، رطوبت لب ها در شب و خشکی لب ها در روز ، فک و خیال بیهوده کردن ، بی حوصلگی و عصبانیت ، گاهی زیادی کرم ها در بدن منجر به ناراحتی های روانی می شود. وجود تخم کرم اسکاریس در مدفوع بیمار که به وسیله آزمایش تشخیص داده می شود .

اسکاریس در روده چیست ؟

یکی از انگل های ذره بینی که در احشاء انسان زندگی می کند ژیاردیا می باشد که به خصوص در کودکان سبب اسهال های مزمن یا متناوب می گردد .کسی که در روده اش ژیاردیا باشد اسهال زرد کف دار و بد بود دارد ولی در مدفوع او خون یا بلغم وجود ندارد ، دل پیچه های ملایم دارد اما تب ندارد و شکمش زیاد نفخ می کند وضعیف و بی حوصله می گردد . معمولا ضمن جلوگیری از آلودگی مجدد می توان با تغذیه صحیح و استراحت کافی اینگونه اسهال ها را بهبود بخشید و چنانچه آلودگی شدید باشد لازم است به پزشک مراجعه شود .

علامات کرم کدو نیز همان علامات وجود اسکاریس روده است اما شدید تر که با خروج بندهای این کرم با مدفوع یا بخودی خود از بدن بیمار همراه می باشد .

داروهای دفع اسکاریس در روده

برای دفع  اسکاریس در روده داروهای زیادی چه گیاهی و چه غیرگیاهی وجود داردو از انها جهت درمان اسکاریس در روده استفاده می شود . در زیر به برخی از داروهای دفع اسکاریس در روده اشاره میکنیم :

1- به گزارش بخش سلامت سایت آسان طب ، یکی از داروهای دفع اسکاریس در روده سنطونین است که جوهر علف کرم می باشد و مقدار خوراک آن بیست سانتی گرم برای افراد بالغ و برای بچه های ده ساله نصف مقدار و کوچکتر تا پنج سال ربع مقدار و کمتر از پنج سال تجویز سنطونین جایز نیست . مگر آنکه از بیرون در روی شکم و اطراف ناف طفل مالیده شود .

2- داروی دیگر جهت دفع اسکاریس در روده صبر زرد است و حب هایی که از صبر زرد می سازند .

3- حب النیل (تخم نیلوفر کرمانشاهی است ) که مقدار دو مثقال آنرا جوشانده پس از صاف کردن آب آن را میل می نمایند .

4-اگر برگ هلو را جوشانده و آب آن را ناشتا یا شب وقت خواب میل کنند اسکاریس در روده را از بدن دفع می نماید (از برگ تازه مقدار ده مثقال و از برگ خشک دو سه مثقال)

5- قارچ خوراکی برای دفع انگل های روده نافع است و مقدار خوراک آن به قدر معمول می باشد .

6- افسنطنین را به مقدار دو مثقال جوشانده و ناشتا می خورند .

اسکاریس در روده
اسکاریس در روده

کم اشتها شدن یا احساس حرکت کرم ها در گرسنگی از علایم آسکاریس در روده است. همچنین در مدفوع شخص تخم اسکاریس وجود دارد که البته ممکن است فقط در ازمایش دیده شود.

در این قسمت برخی از راههای درمان کرم آسکاریس روده را هم به شما معرفی کردیم.

کلا هر انسانی باید چند ماه یکبار یک آزمایش چکاو بدهد و از سلامتی خود مطمین شود.

منبع :

asanteb.com

‫5/5 ‏‫(2 نظر)‬

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا