برخورد با عصبانیت و نکات مربوط به آن

برخورد با عصبانیت  روشهای مخصوص خود را دارد که باید برای ارامش خود و اطرافیان خود از انها اطلاع پیدا کنید . برای برخورد با عصبانیت احساسات مثبت را جمع و احساسات منفی را کم کنیم . ما صدها عاطفه را تجربه می کنیم و بر روی بسیاری از آنها نام احساسات را می نهیم با این حال همه آنها می توانند به چهار احساس ریشه ای ردیابی شوند : عصبانیت ، اندوه و ترس و شادی . اغلب سعی می کنیم سه احساس اول را منفی و آخری ( شادی) را مثبت طبقه بندی کنیم .

برخورد با عصبانیت

نکاتی درباره برخورد با عصبانیت

به گزارش اخبار پزشکی سایت آسان طب ، درمورد برخورد با عصبانیت باید بدانید که احساس عصبانیت معمولا نشانه باور به این است که چیزی می خواهد از ما گرفته شود . ما در خانواده ها و در فرهنگ خود پیام هایی آمیخته در مورد عصبانیت از طریق مشاهده چگونگی ابراز آن دریافت کرده ایم برخی از افراد از صدای بلند یا لحنی عصبانی به عنوان رفتار متداول خود برای ابراز عصبانیت استفاده می کنند .

درک عقاید و تعبیراتمان در مورد عصبانیت  و برخورد با عصبانیت بسیار حیاتی است بدیهی است که احساساتمان و به ویژه احساسات حاکی از عصبانیت را تحریف کنند .

ما زمانی عصبانیت را تجربه می کنیم که عقیده داریم چیزی یا کسی می تواند از ما گرفته شود . به تدریج که بیش تر و بیش تر و مکررا به آن می اندیشیم ، می توانیم افکار دیگری در رابطه با آن شخص یا هر چیز مطرح دیگری به آن بیفزاییم .
هرچه بیشتر به آن می اندیشیم ، عصبانی تر می شویم ، سپس در اثر فکر کردن ، اطلاعاتی را از گذشته و افکاری را در مورد آینده به آن می افزاییم که به ترتیب نیت مان را افزایش می دهد به تدریج که بیشتر به عصبانیت فکر می کنیم نه تنها عصبانیتمان بیشتر می شود بلکه بیشتر احساس خارج از کنترل بودن و ترس می کنیم هنگام کم کردن اعتماد به نفس ، استفاده از انرژی عصبانیت جهت کمک به دیگران آسان تر خواهد بود .

درمورد برخورد با عصبانیت باید بگوییم یکی از دلایلی که ما عصبانیت مان را انکار می کنیم این است که آموخته ایم ان را با خشم اشتباه بگیریم . خشم ترکیبی از دو احساس است عصبانیت و ترس .

اگر شما موقعیتی ترسناک را تجربه کرده و روی آن ترس تمرکز کنید و ان را ادامه دهید ، آنگاه به احتمال زیاد توسط ترستان سقوط خواهید کرد و در اثر استفاده از خلاقیت و شعورتان جهت یافتن برنامه ای عملی ناتوان خواهید شد. استرس نیز سبب خواهد شد اضطراب بیشتری را در زندگی تان احساس کنید ، همچنین باعث خواهد شد در طول روز احساس دلواپسی و عصبی بودن کنید . روبرو شدن با اضطرا زمانی آسان تر خواهد بود که درک نمایید اضطراب حقیقی می تواند به موقعیت یا پیشامد خاصی ارتباط پیدا کند . تیک عصبی در کودکان و نشانه ها ی ان را بشناسید .

برخورد با عصبانیت

در حقیقت اضطراب محض ، اغلب در طبیعت زود گذر است هنگامی که پیشامد یا موقعیت به پایان رسیده و تکمیل شده است اضطراب کاهش می یابد . بنابراین اگر هر روز و در سراسر طول روز احساس اضطراب می کنید ممکن است روال زندگی تان را بر اساس ترس تغییر داده باشید . حال علت ان می تواند تجربیات گذشته یا مسایل عاطفی و یا فیزیکی نهفته یا تجربه احساسات حل نشده در طول دوره ای طولانی باشد . به خاطر این موضوع روی خودتان قضاوت نکنید اما تنها درک کنید که میان اضطرابی که در مواقع خاص روی مدهد با زندگی بر پایه ی ترس ، تفاوت وجود دارد .

در این قسمت درباره برخورد با عصبانیت اطلاعاتی را تقدیم کردیم. سعی کنید در مقابل عصبانیت نه عملی انجام دهید و نه حرفی بزنید. چون ممکن است عواقب بدی داشته باشد.

اول از همه سکوت کرده کمی ارامش پیدا کنید تا بحث و دعوایی نشود.

منبع :

asanteb.com

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا