آشنایی با بیماری نزله و روش های درمانش

بیماری نزله یک بیماری شبیه آسم است که طی آن دفع مخاط بینی بیشتر از روزهای دیگر است. در این قسمت اطلاعاتی را درباره بیماری نزله تقدیم می کنیم.

نزله ورم غشا مخاط بینی ، حلقی و یا قسمت های دیگر بدن همراه با دفع خلط بیشتر از مواقع عادی ست.برای آشنایی با این بیماری با ما در این مقاله از آسان طب همراه باشید.

بیماری نزله

علائم ناراحتی های نزله :

معمولاً نزله مجاری گوارشی در طول زندگی اشکال متغیری دارد. در شرایط زندگی عادی ناراحتیهای گوارشی، میگرن، درد، افزایش اسید کلریدریک، در ترشحات معده، گاز ناشی از تخمیرها و گندیدگی مواد در روده، اسهال، یبوست، بحرانهای کبدی، آپاندیست و غیره از ناراحتیهای رایج بین مردم در تمام سنین میباشند.

بیماری نزله به کبد و لوزالمعده سرایت نموده و ترشحات این اعضاء را نیز دچار اشکال میسازد و به همین ترتیب اعضاء گوارشی به طور دایمی و بیش از حد انباشته و متورم شده و بر اثر وجود مواد غذایی به مقدار زیاد و همچنین گازهایی که از تجزیه آنها به وجود میآید، گشاد شده، وزن محتویات آنها از قدرت عضلات و بافتها کاسته و در نتیجه اعضاء گوارشی پایین افتاده و جابه جا می شوند و افتادگی اعضاء به وجود میآید به صورتی که معده گشاد و روده از شکل خود خارج میگردد و کولون عرضی از جای خود پایین می افتد.

این حالت مستقیماً به ایجاد فتقی، ورم اعضای تناسلی، انحراف و جابجایی رحم، واریس، بواسیر و پیچیدگی ستون فقرات منجر خواهد شد. با در نظر گرفتن تحلیل عصبی، آسیب دیدگی طولانی مدت اعضای گوارشی می تواند نشانه ای از تحول هر چه وخیمتر بیماری باشد. غشاء هایی که به تدریج اسیب دیده و از خون اشباع و متورم شوند، به تدریج توانایی خود را از دست داده، و در نتیجه سخت و کلفت می شوند. تا بهتر بتوانند در برابر عوامل آسیب زا مقاومت کنند.

تخریب آنها در برخی مواد به شکل خود به خود بر اثر تخریب بافت ها و یا به دنبال زخمی که بر اثر عوامل مکانیکی یا شیمیایی ایجاد می شوند، صورت می گیرد. بیشتر مواقع، زکام و نزله از راه لوله ی استاش به گوش سرایت می کند و در آنجا مستقر می شود و به تدریج مانع شنوایی می گردد، این وضع ممکن است به قدری شدید باشد که به کری نزله ای و یا کری مطلق منجر گردد. این حالت بسیار ناراحت کننده می باشد و به علاوه بر اختلال در شنوایی، صداهای گوش خراش نیز در گوش احساس شود.

درمان بیماری نزله :

  • میوه های ترش در حالتی که نزله حاد باشد باید حذف گردد.
  • عوامل موروثی یا هم خونی نیز در گرایش یه نزله نقش مهمی ایفا میکند.
  • از اضطراب و هیجانات پرهیز کنید.
  • از پرخوری پرهیز شود به خصوص غذاهای چرب.
  • دخانیات و الکل مصرف نشود.
  • در مدت زمان درمان بیماری نزله شیر نباید مصرف شود.

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از مجله پزشکی آسان طب تقدیم تان کردیم بهره کافی را برده باشید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا