میوه خرما تقویت کننده قوای جنسی است
در این مطلب از سایت آسان طب برای شما از خواص بسیار بی نظیر میوه خرما صحبت می کنیم..همه ی ما روزانه از میوه خرما در رژیم غذایی خود استفاده می کنیم اما شاید دقیق نمی دانیم این میوه چقدر مقوی است ..با ما در ادامع مطلب همراه باشید :
خواص میوه خرما چیست :
خرما میوه ای گرمسیری، دارای هسته ای سخت و پوستی نازک و بسیار شیرین و خوش طعم که به شکلی خوشه بزرگ از درخت خرما آویزان میشود. درخت میوه خرما در جایی میوه می دهد که سرش در آتش و پایش در آب باشد. چون آفتاب سوزان و آب فراوان برای درخت خرما ضرورت دارد. بهترین خرما در بم – بلوچستان – اهواز – آبادان – جهرم، قصرشیرین و خرمشهر به عمل می آید.
میوه خرما حاوی ویتامین های ( آ – ب ۱ – ای ) و عناصر آهن – پتاسیم – کلسیم – فسفر – ید – منیزیم و گوگرد می باشد. میوه خرما ملین، خلط آور، شیرافزا، دافع بلغم، زهکشی کبد، ضد فلج، مقوی قلب و حافظه بوده و موجب تقویت قوه بینایی می شود.
خرما به علت داشتن ویتامین های آ، ب و ای نور چشم را زیاد و سلول ها را تقویت، اعصاب و نیروی عمومی بدن را افزایش داده و به فعالیت بهتر غدد جنسی زن و مرد کمک می کند. این میوزہ خشک به علت داشتن ماده معدنی فسفر موجب افزایش سلول های مغزی شده و همچنین در تشکیل مواد هورمونی و افزایشی نیروی جنسی تأثیر بسزایی دارد.
خوردن میوه خرما با شیر در افزایش شیر مادر، رفع لاغری و زیاد شدن اسپرم تأثیر رضایت بخشی دارد به منظور تقویت نیروی جنسی توصیه شده است که خرما را مخلوط با شیر و زرده تخم مرغ میلی کنید و یا اینکه خرما را مخلوط با شیر و دارچین صرف کنید. مصرف خرما برای اشخاصی که به ناراحتی هایی از قبیلی : ضعف بدن – مسمومیت – درد کمر – کم خونی – رماتیسم – نقرس – اسید اوریک – یبوست – گواتر – سلی – ناراحتیهای شنوایی – سرطان لوزالمعده – خون و… دچار می باشند، خوراکی مفید بوده و اثر درمانی میتواند داشته باشد.
برای رفع آروغ توصیه شده است که هر روز یک عدد خرما به طور ناشتا به مدت یک هفته میلی نمایید.
میوه خرما به علت دارا بودن لعاب و مواد پکتیک برای تسکین سرفه، رفع اخلاط خونی و ناراحتیهای سینه اثر شفابخشی دارد. برای این منظور ۵۰ گرم خرما را در یک لیتر اب بجوشانید و به تدریج صبح و ظهر و شب یک فنجان میل کنید. این جوشانده برای نرمی مفاصل، درد کمر، مفید است
اگر گرد سوخته خرما را به صورت سرمه در محل مژه ها بکشند برای رویانیدن مژه، رفع قرحه و خارش چشم و التیام زخمها مفید است.
خوردن تره و خرمای نارس بواسیر را زایل میکند. خرما برای کسانی که دوره نقاهت را می گذرانند لازم است. خرما را میتوان با تخم مرغ پخت که به آن املات خرما میگویند و برای تقویت نیروی جنسی بسیار مفید است.
معجونی که از مخلوط خرما، بادام یا فندق تهیه می شود بسیار مقوی است. وجود منیزیم در میوه خرما، برای پروستات و کلیه ها ماده غذایی گرانبهایی است
خرما انواع و اقسام زیادی دارد و فرق آنها به طور عمده در کوچکی، بزرگی و شکلشان میباشد. یک کیلو خرما بیش از ۳۰۰۰ کالری انرژی تولید می کند.
حضرت محمد فرموده اند خرما نه خاصیت دارد: ۱- بوی بد دهان را پاک می کند. ۲- معده را تمیز می کند. ۳- غذا را هضم می کند. ۴- بر قوت گوش می افزاید. ۵- شیطان را فلج می کند. ۶- پشت را قوی می کند. ۷- از شیطان دور میسازد. ۸- بر قوت چشم می افزاید. ۹- به خدا نزدیک می کند. ۱۱- در طب سنتی خوردن خرما به همراه پرتقال در رفع ورم روده ها مفید ذکر شده و نارس آن را برای برطرف شدن بواسیر اثربخش میدانستند.
مفید بود