ماساژ چینی چیست و فواید ماساژ چینی

ماساژ چینی یکی از انواع ماساژ است که فواید زیادی برای بدن دارد. طب سنتی چین روشهای درمانی مختلفی مانند ماساژ چین، طب سوزنی و … را دارد که کل جهان از آن استفاده می کنند و بسیار هم راضی هستند. در این مقاله از آسان طب با ماساژ سنتی چین آشنا خواهیم شد .

ماساژ چینی چیست
ماساژ چینی چیست

ماساژ چینی چیست ؟

ماساژ چینی یکی از روش های طب سنتی چین است. اساسی و حوزه کاربرد ان از دست استفاده می شود تا روی نقاط معینی از بدن تحریکات درمانی و تنظیم کننده داشته باشد، و جریانات تعدیل کننده را در بدن به حرکت درآورد.

برای ماساژ درمانی بیماران، بی شک یک پزشک کافی است.ماساژ از بیماری های احتمالی پیشگیری کنند. بی شک همکاری بیمار، براساسی فلسفه اموزشی سلامتی در چین لازم است. همکاری وعده سلامتی نیست، بلکه رعایت توصیه های پزشکی ضامن سلامتی است.

ماساژ چینی چیست
ماساژ چینی چیست

بسیاری اوقات یک توصیه جدید رفته رفته تغذیه درست روزانه و در نتیجه، تعدیل روح را به همراه دارد.

یک جلسه ماساژ حدود بیست تا سی دقیقه طول میکشد. معمولا یک دوره معالجه یک تا دوازده جلسه را میطلبد، در صورتی که درمان ترکیبی احتیاج باشد، درمان بیشی تر از یک یا دو جلسه، باید طبق دستور پزشک باشد.

ماساژ سنتی، اساسی بسیار سنتی دارد. آنها برای تسکین و آرامش درد این گونه ماساژ را به کار می بردند. مفهوم ماساژ از کلمه ای یونانی به معنی شکل دادن خمیر و مدل ساختن برگرفته شده است. بعد از گذشت صدها سال فقط مردم عادی هنر آن را به دورههای بعد منتقل کرده اند.

ماساژ چینی چیست
ماساژ چینی چیست

اطلاعات دیگر درباره ماساژ چینی

زمانی میان ماساژ و ژیمناستیک تفاوتی قائل نبود، به همین علت این روشی را ماساژ سوئدی نام نهاد. امروزه روش «مدلی سازی عضلات» روشی درمانی است، که به عصب شناسی مدرن بستکی دارد.

در ماساژ در درجه اول نقاط به کار گرفته می شوند، در واقع نوعی درمان با وانهادگی است که در اصلی ماساژ بافت پیوندی به شمار می اید: مثل آنچه مردم عادی در ماساژوانهادگی در نواحی پا به کار می برند. همه نوع حالت درد، ناراحتی در ناحیه اندام های حرکتی (به ویژه در ناحیه ستون فقرات و مفاصل) همچنین گروه بزرگی از درد و ناراحتیهای ناخودآگاه (وابسته به هدایت غلط سیستم غیرارادی عصبی) با ماساژ درمان پذیر است.

این گروه از تنشها با ماساژ سنتی چین با موفقیت درمان می شود.

توصیه میشود به هنکام کاربرد این روشی به آستانه حساسیت و آزردگی بیماران، افراد مسن و کودکان توجه شود. در این میان فیزیوتراپیست ها از فایده آن غافلگیر می شوند، چرا که پس از آمادگی با ماساژ فشاری، ژیمناستیک درمانی (فیزیوتراپی) می تواند بسیار نتیجه بخشی باشد. برای بسیاری از فیزیوتراپیست ها این مداوای موقت با ماساژ چینی جزو اصلی کار آنها با بیماران سکته مغزی شده است.

ماساژی که برای درمان افراد بیمار در چین به کار گرفته می شود، توینایا آنمو نامیده می شود. ماساژ چینی اسامی دیکری نیز دارد، از جمله ماساژ مریدین، ماساژ نقطه ای، ماساژ فشاری، تسوبو، شیاتسو، ماساژ نواحی بازتاب پا. شناخت درست از تکنیک ماساژ و قواعد آن و نیز تسلط بر آناتومی، فیزیولوژی، روان تنی و تئوری درمان سنتی چین (شناخت مریدینها، تحریک، شیوه درمان و…) پایه و اساسی موفقیت در طب فشاری است.

‫4/5 ‫(1 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا