بیماری پسوریازیس و تاثیرات مثبت استفاده از آلوئهورا بر روی آن
یکی از بیماریهایی که سبب ایجاد یک وضعیت دراز مدت شده و همچنین باعث ایجاد سلولهای پوستی فراوان جهت ایجاد لکههای ملتحب، قرمز و جزیی بر روی پوست میشود، بیماری پسوریازیس نام دارد. در این مقاله قصد داریم به صحبتهای پیش آمده مبنی بر درمان آن توسط آلوئهورا بپردازیم.
بیماری پسوریازیس و بررسی آن
علاقهمندان به مجله پزشکی آسان طب؛ این بیماری به علت مشکلات سیستم ایمنی بدن ایجاد شده و در حال حاضر درمان قطعی ندارد، توجه داشته باشید که تا 30 درصد افراد مبتلا به آن باعث توسعه آرتریت پسوریازیس نیز خواهند شد.
در حقیقت این مقاله به بررسی مزایای بالقوه آلوئهورا به عنوان درمان برای بیماری پسوریازیس و بررسی شواهد علمی در دسترس برای حمایت از آن خواهد پرداخت. موضوعاتی که در این مقاله مورد بررسی قرار خواهند گرفت عبارتند از:
آیا آلوئهورا به پسوریازیس کمک خواهد کرد؟
مزایای آلوئهورا برای پسوریازیس
نحوه استفاده از آلوئهورا
خطرات و ملاحظات
درمانهای دیگر برای پسوریازیس
آیا آلوئهورا به بیماری پسوریازیس کمک میکند؟
این بیماری سبب ایجاد پلاکهای دردناک و ناراحتکننده پوستی خواهد شد. اغلب پیش آمده که آنها شکسته شده و دچار خونریزی شدهاند. دقت داشته باشید در صورتیکه بیماری پسوریازیس بر روی مفصلهای افراد تاثیر بگذارد آن را آرتریت پسوریازیس مینامند. این آرتریت سبب ایجاد تورم در مفصلهای فرد مبتلا شده که بسیار دردناک نیز میباشد.
همانطور که میدانید، گیاه آلوئهورا دارای برگهای پر از ژل است، با کشیدن این ژل بر روی زخمهای پوستی در نتیجه بیماری پسورزیاس، فرد یک احساس آرامش خوبی را به دست خواهد آورد، همچنین سبب کاهش التهاب شده و هیدراتاسیون را نیز بهبود خواهد بخشید.
طبق برخی از مطالعات انجام شده بر روی ژل آلوئهورا نتیجهای حاصل شد که بیانگر مدیریت و درمان پسوریازیس و آرتریت روماتوئید بوده است. توجه داشته باشید که هنوز شواهد زیادی مبنی بر اینکه این ژل میتواند بیماری پسوریازیس را درمان کند، در دسترس نبوده و فرد مبتلا باید با پزشک خود جهت استفاده از کرمهای دارویی مربوطه مشورت نماید.
طبق مطالعات انجام شده در سال 2012 نشان داده شد که ژل آلوئهورا میتواند تا بیش از 81 درصد در درمان پسوریازیس موثر باشد. در این مطالعه از نمونه حیوانی استفاده شده و بنابراین باید بعد از آزمایش بر روی انسان مشاهده کرد که آیا این موضوع و نتیجه درست بوده یا هنوز درمان قطعی برای آن وجود ندارد.
توجه داشته باشید، با اینکه به صورت قطعی اثرات آلوئهورا جهت درمان بیماری پسوریازیس اثبات نشده اما مطالعات صورت گرفته نشان داده که این ژل میتواند در موارد زیر مفید باشد.
زخم را بهبود میبخشد
طبق بررسیهای صورت گرفته در سال 2015 مشاهده شد که داروی ترمیم آلوئهورا مربوط به یک ترکیب به نام گلوکومنان بوده که بر رشد سلولهای پوست تاثیرات مثبتی داشته و سبب بهبود زخمهای موجود بر روی پوست خواهد شد. بنابراین میتوان گفت که آلوئهورا اثرات مثبتی را بر روی زخمهایی که هر لحظه امکان خونریزی دارند، خواهد گذاشت.
به کلاژن پوست کمک میکند
همراهان آسان طب؛ لازم به ذکر است که ژل آلوئهورا سبب ایجاد و شکلگیری کلاژنهای بیشتری در پوست میشود. جالب است بدانید که کلاژن علاوه بر کمک به فرآیند بهبود زخمهای پوست به حفظ الاستیک و پایداری آن نیز کمک فراوانی خواهد کرد.
شاید برایتان جالب باشد که چگونه ژل آلوئهورا سبب تولید این کلاژن خواهد شد، بسیار ساده است، آلوئهورا سرشار از گلوکومنان بوده و این ماده سبب ایجاد مقادیر زیادی از کلاژن در پوست خواهد شد.
کاهش التهاب
این ژل ممکن است بتواند التهابهای ناشی از بیماری پسوریازیس و همچنین آرتریت پسوریازیس را تا حد قابل قبولی کاهش دهد. طبق نتایج به دست آمده از مطالعات صورت گرفته در سال 2008، ژل آلوئهورا میتواند در رابطه با درمان بیماریهای پوستی از پلاسبو موثرتر عمل نماید. اما دقت نظر داشته باشید که برای اطمینان حاصل کردن از تاثیر آلوئهورا بر روی بیماری پسوریازیس آرمایشات متعددی نیاز است.
سبب بهبود هیدراتاسیون خواهد شد
این ژل امکان دارد بتواند به بهبوددهنده پوست یعنی هیدراتاسیون کمک نماید، اما توجه داشته باشید که استفاده از آن باید منظم باشد.
نحوه استفاده از آلوئهورا
این ژل در اکثر داروخانهها و فروشگاههای معتبر در حال عرضه میباشد. جالب است بدانید که مردم به راحتی میتوانند به طور مستقیم از خود گیاه استفاده کرده و یک برگ آن را برداشته و ماده را بر روی پوست خود بکشانند. این ژل را در محل آسیبدیده پوست تا روزی سه بار بمالید.
قرصهای آلوئهورا نیز در حال عرضه شدن هستند اما بنیاد ملی پسوریازیس اعلام داشته که این قرصها نمیتوانند تاثیری داشته باشند و حتما باید به صورت موضعی استفاده گردد.
استفاده از ژل آلوئهورا بسیار بهتر بوده اما ممکن است برخی از افراد به آن آلرژی داشته باشند.
برای اطمینان حاصل کردن از داشتن آلرژی به آن، ابتدا بخش کوچکی از آن را بر روی پوست بمالید و اگر بعد از 24 ساعت مشکل خاصی احساس نکردید از آن به طور منظم استفاده نمایید.
جالب است بدانید که مصرف ژل آلوئهورا ممکن است با برخی از داروها همخوانی نداشته باشد و به همین دلیل قبل از مصرف حتما با پزشک مشورت کنید.
درمانهای دیگر برای پسوریازیس
توجه داشته باشید که ژل آلوئهورا یک درمان مکمل است که باید در کنار سایر درمانها استفاده گردد.
درمانهایی که ممکن است پزشک برای آن تجویز نماید عبارتند از:
اسید سالیسیلیک
کرمها بر پایه استروئید
پماد حاوی کلسپتروژن
پماد زغال سنگ
سایر داروهای خانگی جهت درمان این بیماری عبارتند از:
سرکه سیب
نمک دریا
فلفل دلمهای
روغن درخت چای
آیا شما از ژل گیاه آلوئهورا برای درمانهای پوستی استفاده کردهاید؟ نظر شما در رابطه با آن چیست؟
Source: https://mag.asanteb.com