5 راه جلوگیری از سندروم ماه رمضان

سندروم ماه رمضان راههای زیادی برای جلوگیری دارد. ماه رمضان ماه عبادت و روزه گرفتن است. برای حفظ سلامتی باید به نکاتی توجه کنیم تا دچار بیماری و سندروم ماه رمضان نشویم. سندروم ماه رمضان علایمی مثل کم تحملی، سرگیجه، سردرد، افت فشار، افت قند خون و .. را دارد. در این مقاله سعی کردیم به برخی از راههای جلوگیری از سندروم ماه رمضان اشاره کنیم .

سندروم ماه رمضان

جلوگیری از سندروم ماه رمضان

1- به گزارش آسان طب برای جلوگیری از سندروم ماه رمضان میوه و سبزی را در رژیم غذایی خود بگنجانید. این مواد در تحمل تشنگی و گرسنی تاثیر زیادی دارند. سالاد را حذف نکنید. به جای سس  ابلیمو یا سرکه به سالاد بزنید. مصرف حبوبات و لبنیات در سحر نیز به شما کمک خواهد کرد.

2- برای جلوگیری از سندروم ماه رمضان آب را باید نیم ساعت قبل از سحری بخورید. این کار به روند هضم و جذب غذا کمک می کند. شکم خود را مدام با آب خالص پرنکنید. هندوانه را هم افطار بخورید نه سحر. سعی کنید اب بدنتان در فاصله افطار تا سحر تعیین شود. نه یک دقیقه مانده به اذان. همچنین خوردن شربت خاکشیر یا تخم شربتی پیشنهاد می شود. چون دانه های آن نگه دارنده آب است.

3- خوراکی های خیلی شیرینی، ادویه دار تند و شور را مصرف نکنید. اینها باعث افت قند خون و تشنگی و گرسنگی شما در طی روز خواهد شد.

4- بعد از سحری نخوابید. این خواب باعث ترشح اسید و ریفلاکس معده خواهد شد. حداقل یک ساعت بعد سحر بخوابید.

5- حذف نکردن وعده سحری یکی از مهمترین راههای جلوگیری از سندروم ماه رمضان است. نخوردن سحری مشکلات زیادی دارد. پس به بهانه خواب بیشتر یا سبک تر بودن یا رژیم غذایی هرگز ان را حذف نکنید. نخوردن سحر باعث می شود کتون ها در خون بالا رفته و این امر سبب عصانیت ، کم تحملی ، سرگیجه و … خواهد شد.

سندروم ماه رمضان

در سحری باید چربی و پروتئین کافی باشد . ( نه زیاد و نه کم  . در سحر غذاهای سرخ شده یا فست فود ها یا حتی غذاهای خشکی مثل کتلت را نخورید .) به گزارش آسان طب غذاهای مخلوط مثل لوبیا پلو یا انواع برنج و خرشت غذای مناسبی برای سحر است .

منبع : https://mag.asanteb.com

 

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا