ماهیان فایتر از ماهیان آکواریومی آب های شیرین

زادگاه اصلی ماهیان فایتر ( Fighter Fish ) یا ماهیان جنگجوی تایلندی به جنوب شرقی آسیا باز می گردد. سطح مراقبت از فایتر ها آسان می باشد. آن ها انتخابی عالی برای کسانی که نگهداری از ماهیان آب شیرین را شروع کرده اند، می باشند. در ادامه شما را بیشتر با این نوع ماهی آب شیرین آشنا خواهیم کرد.

ماهیان فایتر از ماهیان آکواریومی آب های شیرین
ماهیان فایتر از ماهیان آکواریومی آب های شیرین

ماهیان فایتر

ماهی فایتر ( Betta splendens – Fighter ) یا ماهی جنگجوی تایلندی یا سیامی ( Siamese Fighting Fish ) با نام علمی Betta Splendens شناخته شده می باشد. این نوع ماهی از خانواده ی آنا بانتیده ( Anabantidae ) یا لابیرنت است که از زیر خانواده ی Osphronemidae به حساب می آید.

زادگاه اصلی فایتر ها جنوب شرقی آسیا یعنی در محدوده ی مالزی ، تایلند ، اندونزی ، هند ،سنگاپور ، ویتنام و غیره می باشد. البته زیستگاه طبیعی آن ها مناطق باتلاقی ،آب های ساکن ، شامل مزارع برنج و کانال ها در تایلند است. اندازه ماهی های بالغ فایتر به 7 الی 8 سانتی متر می رسد.

نگهداری از ماهیان فایتر

سطح مراقبت از فایتر ها آسان می باشد. آن ها انتخابی عالی برای کسانی که نگهداری از ماهیان آب شیرین را شروع کرده اند، خواهند بود  و می توانند برای علاقه مندان مثل یک گلد فیش مقاوم باشد.

سختی آب مورد نیاز برای نگهداری فایتر ها 5 تا 20 dgh (سبک تا سخت ، حد تحمل 2 الی 25) و حرارت مطلوب 22 الی30 درجه سانتی گراد خواهد بود. طول عمر ماهی فایتر به 2 تا 4 سال می رسد. آن ها معمولا در سطح بالایی تانک به شنا می پردازند ، حداقل اندازه تانک ( آکواریوم ) برای نگهداری از آن ها باید 10 لیتر باشد ، اما حجم 20 لیتر به بالا بهترین است و البته بهتر است ارتفاع تانک کم باشد.

 

این مقاله را نیز مطالعه بفرمایید : روش نگهداری ماهی فایتر در تنگ در ایام نوروز

سازگاری و رفتار اجتماعی ماهیان فایتر

از لحاظ خلق و خو و رفتار اجتماعی ، آن ها ماهیانی صلح جو هستند ، البته در صورتی که به تنهایی نگهداشته شوند. بدین معنا که ماهی های نر را نمی توان با هم نگهداری کرد. البته فایتر می تواند نسبت به ماهیان دیگری که باله بلندی دارند ، نظیر آنجل و گوپی نیز مهاجم باشد .

نوع تغذیه ماهیان فایتر

ماهی فایتر اصولا گوشتخوار است ، اما همه چیز می خورد . آن ها غذای زنده را ترجیح می دهند ، اما غذای پولکی یا یخ زده و کرم خونی زنده و خشک شده و همین طور غذا های مشابه را نیز می خورند.

همراهان مجله ی پزشکی آسان طب به خاطر داشته باشید که ماهیان بالغ فایتر را روزی دو بار، با غذا های حبه ای یا پولکی و در صورت امکان با کرم های ریز و لارو پشه تغذیه کنید.

ماهیان فایتر از ماهیان آکواریومی آب های شیرین
ماهیان فایتر از ماهیان آکواریومی آب های شیرین

این مقاله را نیز مطالعه بفرمایید : پرورش ماهی های فایتر رنگارنگ و نگهداری آن ها

تولید مثل در ماهیان فایتر

ماهیان فایتر تخم گذار و سازنده لانه حبابی می باشند.  از آنجایی که ماهی نر در صورتی که ماهی ماده در زمان درستی به او معرفی نگردد با آن می جنگد می تواند تکثیرش تا حدی مشکل باشد .

 

 

منبع : https://mag.asanteb.com

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا