ماهیان کوی پرخور و شکمو ، تغذیه و روش نگهداری از آنها

ماهیان کوی (Koi Fish) به نام های Koi Carp, Carp, Nishikigoi, Common Carp و Brocaded Carp شناخته می شود. این ماهی رشد سریعی دارد و نگهداری از آن برای افراد مبتدی توصیه نمی گردد. در ادامه بیشتر با ماهیان کوی ژاپنی و روش نگهداری از آن ها آشنا خواهید شد.

ماهیان کوی

ماهیان کوی

نام علمی ماهی کوی Cyprinus carpio carpio می باشد . سطح مراقبت از آن ها متوسط است و اندازه این ماهی تا 130 سانتی متر (51 اینچ) نیز می رسد. برای نگهداری از ماهی  کوی به میزان اسیدیته آب 6 تا 8 ، سختی آب 10 الی 15 و دمای مورد نیاز آب در حدود 3 الی 28 درجه سانتی گراد نیاز خواهد بود. در مورد منطقه شنا می توان گفت آن ها در تمام نقاط آکواریوم به شنا می پردازند.

طول عمر کوی ها ۱۰ سال به بالا می باشد، اما در برخی منابع ژاپنی سن این ماهی را گاهی تا 200 سال نیز ذکر کرده اند. زیستگاه اصلی ماهی کوی آسیای دور ، ژاپن و چین است.

رفتار یا خلق و خوی ماهیان کوی

ماهی کوی یک ماهی آرامو صلح جو و البته همیشه گرسنه می باشد. آن ها را معمولا در آکواریوم های بسیار بزرگ ، حوزچه ها ، استخر ها و مرداب های مصنوعی که با گیاهان مردابی نظیر نخل ، نیلوفر و کاهوی آبی تزئیین گشته اند نگهداری می کنند. این ماهی دارای رشد سریع و دردسر ساز می باشد و افراد مبتدی نباید اقدام به نگهداری از آن ها کنند. 

رژیم غذایی و تغذیه ماهیان کوی

کوی ها گاهی اوقات به خاطر دهان بزرگی که دارند ماهیان کوچک تر از خود را می بلعند، اما ذاتا گوشتخوار نمی باشند. اگر آن ها را خوب تربیت کرده باشید و عادت دهید می توانید حتی با استفاده از دست و شیشه شیر بچه نیز آن ها را تغذیه کنید.

گرانول و امثال آن و حتی سبزیجاتی نظیر کاهو ، اسفناج ، نخود فرنگی پوست کنده و برگ چغندر نیز می توانند رژیم غذایی گیاهی مناسبی برای این نوع ماهی باشند.

ماهیان کوی

این مقاله را نیز مطالعه بفرمایید : ماهی های کوی بالغ ، جنسیت ، تکثیر و تولید مثل آنها

نگهداری از ماهیان کوی

هرچند ماهیان کوی نوعی از ماهی ها می باشد که برای نگهداری در برکه ها به وجود آمده است ، اما کمبود فضا در خانه های امروزی باعث شده است که به سرعت این ماهیان دوست داشتنی جای خود را در آکواریوم ها نیز باز کنند و حتی نژاد هایی نیز برای نگهداری در آکواریوم ها تخصصی گردند.
ماهی کوی نیاز به فضای زیاد برای شنا دارد ، بنابر این باید آکواریومی را که برای ان انتخاب می کنید به اندازه ای باشد که ماهی بتواند به راحتی در آن شنا کند. برای نگه داری از ماهی کوی در آکواریوم بهتر است کوچکترین کوی های در دسترس اتنخاب شوند تا بتوانید مدت طولانی تری از زیبایی آن ها در آکواریوم خود استفاده نمایید.

همراهان مجله ی پزشکی آسان طب ؛ به خاطر داشته باشد که کوی ها در نهایت بزرگ خواهد شد و باید از آکواریوم خارج گردند و به برکه منتقل شوند. کوی ها در برکه ها معمولا دو فصل سرد و گرم را تجربه می کنند ، اما در آکواریوم ها دمای آب برای آن ها تقریبا همیشه ثابت می باشد، بنابر این نیاز نیست که دوره های قطع غذا در زمستان برای آن ها صورت بگیرد.

کوی ها در آکواریوم ها غذای زیادی می خورند و به سرعت آب را کثیف می کنند و به دلیل محدود بودن مقدار آب آکواریوم موجب بالا رفتن دفعات تعویض آب می گردند.

ماهیان کوی

این مقاله را نیز مطالعه بفرمایید : تشخیص، پیشگیری و درمان بیماری های ماهی کوی

نور دهی در آکواریوم برای ثابت ماندن رنگ کوی ها در آکواریوم بسیار مهم می باشد، در صورت عدم نوردهی رنگ کوی های شما بعد از مدتی شفافیت خود را از دست می دهند و کم رنگ می گردند ( به دلایل متفاوتی ). کوی ها امکان دارد از آکواریوم بیرون بپرند، برای جلوگیری از ایجاد تلفات بهتر است از درب شیشه ای برای آکواریوم خود استفاده نمایید.

 

 

 

منبع : https://mag.asanteb.com

 

‫3.7/5 ‏‫(6 نظر)‬

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا