4 مرحله فر دائم مو با استفاده از مواد شیمیایی

فر دائم مو در چندین سال گذشته یکی از پر طرفدارترین خدماتی بود که در سالن‌های زیبایی ارائه می‌شد و علاقمندان به فر دائم مو را اغلب کسانی تشکیل می‌دادند که دارای موهایی کاملا صاف و بی‌حالت بوده و از حجم کم موهای خود ناراضی بودند. به همین دلیل آپشن پر زرق و برق فر دائم مو گزینه مناسبی برای رفع بی‌حالتی و کم پشتی موهای این افراد به شمار می‌آمد. دوام شش ماهه این تکنیک بر روی موها و علاوه بر آن فرهای منظم و سیم تلفنی حاصله نیز دست به دست هم داده و در کنار استفاده از یک محصول براق کننده موها می‌توانست ایده‌ای بسیار وسوسه کننده به نظر بیاید. این مقاله به بررسی این موضوع پرداخته و نکاتی مهم درباره تکنیک فر دائم مو ها را بازگو خواهد نمود.

فر دائم مو

فر کردن مو چگونه انجام می‌شود؟

قبل از هر چیز لازم است به شما یاد آوری کنیم فر دائم مو به دلیل به کار بردن مواد شیمیایی در آن از روش هایی است که می تواند باعث خشکی و شکنندگی مو های ما شوند. البته این عارضه در تمامی روش هایی که به نوعی با مواد شیمیایی سرو کار دارند نیز صادق بوده و به همین دلیل افرادی که به طور طبیعی دچار خشکی یا زبری موها هستند و یا به نوعی دارای موهایی حساس، کم پشت و ضعیف می باشند باید دور این روش را یک خط قرمز بکشند چرا که فر دائم مو می تواند تمامی این عوارض را بدتر کرده و وضعیتی ناخوشایند را در موها ایجاد نماید. حال با توجه به این که این تکنیک برای مدت شش ماه دوام دارد و تقریبا تا رشد مجدد موها ماندگار می باشد، به بررسی تمامی مراحل آن و همچنین مرور نکات مهم در آن خواهیم پرداخت. آسان طب توجه شما را به ادامه مقاله جلب می نماید.

فر کردن مو معمولا با چند مرحله ساده انجام می شود. هر چند که این مراحل در ظاهر ساده و فاقد پیچیدگی به شمار می آیند اما اگر توسط یک آرایشگر حرفه ای انجام نشود می توانند در ساقه موها ایجاد صدمه و آسیب نمایند. خشکی یا زبری موها، شکنندگی یا وز شدگی موها، کم آبی و… از آثار مخرب این روش دائم به شمار می آیند. با توجه به وجود انواع مختلف مواد فر کننده موها، و تشخیص اینکه کدام ماده برای کدام جنس مو مناسب است این روش ها با یکدیگر دارای تفاوت هایی می باشند اما معمولا تمامی روش ها در طی 4 مرحله انجام می شوند:

♦ مرحله اول: شامپو و خشک کردن موهاست که پس از این مرحله باید از یک محصول پروتئینه قوی برای موها استفاده نمود. جهت انجام صحیح این مرحله در ابتدا موها را با شانه دندانه درشت شانه کرده تا از بدون گره بودن موها اطمینان حاصل نمائیم. سپس موها را شامپو کرده و از محصول پروتئینه که جزئی اصلی در پکیج فر دائم مو به شمار می آید، استفاده نمائیم. نهایتا باید موها را خشک نموده و مجددا بدون اینکه موها را بکشیم شانه کرده و مرتب کنیم.

♦ مرحله دوم: انتخاب بیگودی های مخصوص فر دائم مو است که بر طبق سلیقه و دلخواه متقاضی مبنی بر فر درشت یا ریز باید انتخاب شود. سپس بیگودی ها را در یک نظم و ترتیب صحیح بر روی موها نصب می نمائیم.

فر دائم مو

♦ مرحله سوم: حال نوبت به استفاده از محلول فر دائم مو می رسد که باید حتما توسط کارشناس زیبایی و با در نظر قرار دادن نوع و جنس موهای شخص انتخاب شود. این محلول باید به وسیله اسفنج مخصوص بر روی موهایی که به دور بیگودی پیچیده شده اند مالیده شود. سپس برای مدت زمانی معین که معمولا بر روی بسته بندی مواد فر دائم مو ذکر شده است، مکث می کنیم.

♦ مرحله چهارم: شستشوی مو و استفاده از محلول خنثی کننده است که جهت خنثی کردن اثر مواد شیمیایی فر دائم مو مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

به یاد داشته باشید که هیچگاه نباید از کاندیشنر یا محصولات مشابه برای ویتامینه اولیه استفاده نمود. از طرفی از کشیدن موها نیز در طی فرایند فر دائم مو باید پرهیز نمائیم. بدین ترتیب می توان امیدوار بود که فر هایی براق، منظم و فوق العاده جذاب در موها پدید خواهند آمد. به همین دلیل این تکنیک از لوکس ترین تکنیک های قدیمی در دنیای آرایش و زیبایی به شمار می آمد.

مراقبت از موها پس از فر دائم مو

پس از انجام فر دائم مو بهتر است نکاتی مهم را برای سلامت موها انجام دهیم. این روش نیز مانند بسیاری از روش های مشابه حتما باعث خشکی یا زبری موها خواهند شد بنابراین باید:

  • از شستشوی بیش از حد موها پرهیز کنید.
  • همیشه برای فرم دادن به موهای خود از یک محصول فرم دهنده مو (گیاهی و تقویتی) استفاده نمائید.
  • در هفته ها و ماههای پس از فر کردن موها از انواع ماسک مو یا ویتامینه موها استفاده نمائید.
  • در صورت داشتن موهای کوتاه یا چتری خیلی کوتاه از این روش صرف نظر نمائید.
  • از بابلیس کردن موها بپرهیزید.
  • از حرارت مستقیم سشوار بپرهیزید چرا که خشکی موها را بدتر می کند.

نکات مهم در هنگام فر کردن مو

فر دائم مو

  • برای فر دائم مو بهتر است به یک آرایشگر حرفه ای مراجعه فرمائید.
  • در هنگام فر دائم مو باید حتما از دستکش لاتکس، کاور و پیشبند مخصوص استفاده نمائید.
  • مواد شیمیایی فر دائم مو نباید به هیچ عنوان با پوست تماس حاصل نمایند.
  • مواد شیمیایی فر دائم مو به هیچ وجه نباید با ریشه موها تماس پیدا کنند.
  • قبل از شروع این تکنیک باید گوش ها، پیشانی و پوست گردن متقاضی با یک کرم محافظتی پوشانده شود.
  • بهتر است قبل از فر دائم مو ، یک نوک گیری عالی برای موها انجام دهیم.
  • تا 48 ساعت پس از فر دائم مو باید از خیس کردن یا شستشوی موها اجتناب نمائیم.
  • تا 48 ساعت نباید موها را با گیره، کش مو، سنجاق سر، تل و… جمع کنیم چرا که ممکن است حالت بگیرند.
  • نسبت به آبرسانی مرتب موهای خود پس از این روش فر کردن موها، اقدام نمائید.
  • تا یک هفته پس از فر دائم مو ها نباید به هیچ وجه موها را رنگ مو شیمیایی کنیم.

منبع: https://mag.asanteb.com

‫4.2/5 ‏‫(5 نظر)‬

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا