خواص روغن بابونه برای زیبایی پوست و مو + ویدیو

خواص روغن بابونه برای زیبایی پوست و مو بسیار است. از خواص روغن بابونه برای زیبایی پوست میتوان به درمان آکنه، جوش ها، درخشندگی و نرمی پوست اشاره کرد. همچنین درمان شوره سر و نرمی و مرطوب کردن موی سر از خواص روغن بابونه برای مو های سر است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، این مقاله را مطالعه کنید.

مهمترین خواص روغن بابونه

 

خواص بابونه و خواص روغن بابونه

بابونه گیاهی است با ارتفاع حدود 30 سانتی متر که در صحرا رشد می کند. ساقه ی آن سبز، گلهای وسط زرد وگلهای سفید در اطراف آن است.

بابونه خواص گوناگونی دارد. از جمله می توان به درمان زخم معده و تقویت پوست و مو اشاره کرد.  همچنین بابونه تقویت کننده مغز، ادرار آور، درمانگر ترشحات عادت ماهیانه و التیام بخش زخم است.

 اگر حوصله ی درست کردن دمنوش بابونه را ندارید، کافی است روغن بابونه را بردارید و ۲ تا ۳ قطره از آن را روی یک پارچه ی تمیز بریزید و آن را بو کنید تا استرس شما به سرعت برطرف شود..

روغن بابونه همچون دمنوش بابونه دارای خواص بسیاری به ویژه برای پوست و موی شماست . به همین دلیل است که حتماً باید عضوی از آشپزخانه ی شما باشد. روغن بابونه برای درمان آکنه و.. است و ترمیم کننده پوست است .

روغن بابونه افزایش دهنده ی جریان خون است و برای افزایش جریان قاعدگی مفید است، ضدالتهابی طبیعی و مؤثر است ، ضدعونی کننده ، بادشکن ، ضد درد ، تب بر ، هاضم ، عرق آور و ضد کرم نیز هست..

الف- خواص روغن بابونه برای پوست

خواص روغن بابونه

در این بخش از مجله پزشکی آسان طب درباره مهمترین خواص روغن بابونه برای پوست اطلاعاتی را تقدیم می کنیم. سعی کنید حتما از این روغن گیاهی برای زیبایی استفاده کنید.

۱- آکنه و اگزما با خواص روغن بابونه

با استفاده از روغن بابونه آکنه های دردناک خود را ریشه کن کنید. روغن بابونه التهاب و قرمزی پوست شما کاهش خواهد یافت و لک های پوست و آکنه را هم برطرف می کند . برای رفع التهاب پوست، روغن بابونه را با روغن گل مغربی ترکیب کنید.

روغن بابونه درمان طبیعی و مؤثری برای مشکلات پوستی مربوط به اگزما و آکنه نیز محسوب می شود.

۲- جوش ها و جای زخم های پوستی

۳ یا ۴ قطره روغن بابونه ی رومی را با روغن نارگیل ترکیب کنید و آن را روی پوست خود بمالید. به گزارش آسان طب این ترکیب هر نوع تحریک پوستی را تسکین می دهد و علاوه بر آبرسانی و مرطوب کردن پوست، درخشندگی خاصی به آن می دهد.

روغن بابونه برای درمان آفتاب سوختگی هم مفید است و ترمیم کننده آن می باشد. چند قطره از روغن بابونه را به آب حمام اضافه کنید و یا آن را به آب سرد اضافه کنید و پارچه ای را به آن آغشته سازید و روی محل مورد نظر بگذارید.

۳- درخشندگی و رطوبت پوست

استفاده ی منظم از روغن بابونه به شما کمک می کند تا از دست چروک ها و خطوط تیره ای که چشم های زیبایی شما را فراگرفته اند، خلاص شوید.

این روغن، جوش ها را کاهش می دهد و پوست را تقویت می کند. این روغن، ترمیم کننده، جوان کننده و تقویت کننده ی پوست است و پوست شما را شاداب و جوان نگه می دارد. برای زیبایی پوست می توان از چای رویبوس هم استفاده کرد.

ب – خواص روغن بابونه برای مو

خواص روغن بابونه

در این بخش از مجله پزشکی آسان طب درباره مهمترین خواص روغن بابونه برای مو اطلاعاتی را تقدیم می کنیم. سعی کنید حتما از این روغن گیاهی برای زیبایی موهای تان استفاده کنید.

۱- رنگ و درخشندگی مو با خواص روغن بابونه

اگر موهای بلوند دارید ، چند قطره از آن را به آب اضافه کنید و با آن موهای خود را آب بکشید تا درخشندگی موهای شما چند برابر شود.

چند قطره از آن را به ترکیب حنای خود اضافه کنید تا های لایت های زیباتری داشته باشید. پس از حمام و خشک کردن نسبی موها با حوله، چند قطره از روغن بابونه را به موهای خود بمالید تا درخشندگی خاصی به موهای شما بدهد.

۲- درمان شوره سر با خواص روغن بابونه

بابونه راه حل طبیعی و مؤثری برای درمان شپش و شوره ی سر است . علاوه بر این، پوست سر ملتهب را تسکین می دهد . روغن بابونه به پوست سر آب می رساند و به این ترتیب، التهاب و خارش آن را کاهش می دهد. پس به عنوان ترمیم کننده مو و درمان شوره سر می توانید از آن استفاده کنید.

۳- مرطوب کردن مو و خواص روغن بابونه

روغن بابونه آرام بخش اعصاب و ماده ای عالی برای تغذیه ی پوست و موی سر است. این روغن برای موهای خشک و آسیب دیده هم مفید است،  رطوبت پوست و مو را حفظ و مو را از درون تقویت می کند و باعث نرمی آن نیز می شود.

خواص روغن بابونه برای زیبایی پوست و موهای ما موضوع این بخش از آسان طب بود. کلا گیاه بابونه برای موهای ما هزاران فایده دارد. شما میتوانید حتی خود گیاه را به سرتان بمالید. ولی خب استفاده از روغن بابونه راحت تر است. روغن بابونه به مو جوانی و شادابی می بخشد. امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از اسان طب درباره خواص روغن بابونه تقدیمتان کردیم بهره کافی را برده باشید.

‫3.5/5 ‏‫(2 نظر)‬

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا