آموزش نحوه دادن دارو به کودکان

گاهی اوقات دادن دارو به کودکان شکل کلک زدن را پیدا می کند ، قانون اول این است که با خونسردی و آرامش و طوری که انگار به ذهن شما هم خطور نمی کند که ممکن است او دارویش را نخورد ، به او دارو بدهید . اگر حالت عذرخواهانه به خود بگیرید و به کودک توضیح بدهید ، او را متقاعد کرده اید که توقع دارید دارو را دوست نداشته باشد . در هنگام دادن دارو به کودکان ، موقعی که قاشق دارو را در دهان او می گذارید درباره چیز دیگری حرف بزنید .  در این بخش درباره نحوه دادن دارو به کودکان اطلاعاتی را تقدیم می کنیم.

آموزش نحوه دادن دارو به کودکان
آموزش نحوه دادن دارو به کودکان

دادن دارو به کودکان

اغلب بچه ها به محض دیدن دارو ، خود به خود دهانشان را باز می کنند . قرص هایی را که در آب حل نمی شوند ، کاملا خرد و با غذای خوشمزه ای قاطی کنید و به او بدهید . قرص های تلخ را می شود با شربت مخلوط کرد . قطره ها و پمادهای چشمی را می شود گاهی در هنگام خواب در چشم کودک ریخت . بهتر است اگر می خواهید دارویی را با مایعی قاطی کنید و به کودک بدهید ، از مایعی استفاده کنید که طعمش برای او غریبه است . اگر دارو را به مایعی که لازم است همیشه به او بدهید ( مثل آب سیب ) مخلوط کنید ، احتمال دارد که برای همیشه نسبت به آن مشکوک باشد .

دادن دارو به کودکان بدون تجویز پزشک ممنوع است

بدون مشورت با پزشک به دارو دادن ادامه ندهید . دادن دارو به کودکان بدون اجازه پزشک ممنوع و خطرناک  است  . هر چند مثال می آورم . کودک سرماخورده و سرفه می کند و پزشک برای او داروی سرفه تجویز کرده است . دو ماه بعد کودک دوباره سرفه می کند و والدین بدون مشورت با پزشک نسخه را تجدید می کنند . برای چند هفته ای ظاهرا کودک معالجه می شود ، ولی دوباره سرفه بر می گردد و این بار خیلی هم شدید تر است و والدین مجبور می شوند کودک را نزد پزشک ببرند . به گزارش آسان طب  پزشک تشخیص می دهد که این بیماری کودک سرماخوردگی نیست بلکه او دچار ذات الریه شده است . کافی بود پدر و مادر یک هفته زودتر کودک را به پزشک می رساندند که بیماری حاد نشود .

دادن دارو به کودکان
دادن دارو به کودکان

پدر و مادرهایی که بارها سرماخوردگی ، سردرد یا معده درد را با روش یکسانی معالجه کرده اند ، احساس می کنند که متخصص هستند و واقعا تا حدی همین طور هم می شود . ولی آنها مثل پزشک آموزش ندیده اند و تشخیص آنها کامل نیست . از نظر آنها دو سر درد یا معده درد متفاوت ، یکسان به نظر می رسد ، در حالی که برای پزشک معانی مختلف و درمان های متفاوتی دارد .

افرادی که یک بار با فرزندشان با آنتی بیوتیک خاصی معالجه شده است ، وقتی همان نشانه ها را میبینید وسوسه می شوند که دوباره از پنی سیلین استفاده کنند .

منبع:

asanteb.com

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا