کمک به دیگران و تاثیرات کمک کردن بر نشاط در زندگی ما
تعلیمات لازم برای کمک به دیگران را یاد بگیرید و به خودتان درس بدهید تا یاد بگیرید چگونه کمک کردن به دیگران را کامل و بی نقص بیاموزید.در این مطلب از مجله آسان طب برایتان از کمک به دیگران میگوییم.
کمک به دیگران از دیدگاه بزرگان تاریخ
ارسطو فیلسوف یونانی که قبل از میلاد مسیح زندگی می کرد، گفته است: حس خودخواهی خود را اقناع کنید. این اندرز برای افرادی که تشنهٔ کامیابی هستند دستور بسیار خوبی است.
کمک به دیگران چه فوایدی برای ما دارد؟
کمک به دیگران نشاط و شعف را در وجود ما تقویت می کند و باعث می شود نیروی کافی برای خدمت به دیگران را به دست آوریم.
شاید به همین دلیل باشد که افراد خیر خدمات عامل المنفعه و اجتماعی را با وجود درآمد کم به مشاغل پر درآمد ترجیح می دهند و معمولاً از کار خود راضی نیز هستند.
کارمندی را تصور کنید که در اداره دائم چشمش به ساعت و امیدش به روز آخر ماه و زمان پرداخت حقوق و مزایا است!چنین کارمندی گذر زمان را سنگین احساس میکند.
به نظر او عقربه های ساعت کند حرکت میکنند و روز آخر ماه دیر فرا میرسد.انتظار کشیدن برای فرا رسیدن روز آخر ماه بسیار عذاب آور است،
بخصوص بدین دلیل که شخص منتظر، آدمی تنبل و بی اراده است و راه سرگرم کردن خودش را نمیداند.این کارمند آرزو میکند کاش تمام روزهای ماه یک روز می شد و آن روز هم در یک ساعت می گذشت.
این کارمند نمیداند که برای هدر دادن عمر گران بهای خود شتاب دارد.او چیزی را به غفلت میگذراند که بار دیگر به دست آوردنش ممکن نیست.او شاید تصور می کند بازرنگی سر رئیس خود را شیره می مالد
و بی این که کاری مثبت انجام داده باشد حقوقی دریافت کرده است.اما عمر خود را بیهوده هدر دادن زرنگی نیست بلکه حماقت نیز هست.
مطمئن باشید که چنین شخصی هرگز روی کامیابی را نخواهد دید، چون کامیابی را نمی شناسد.او فقط نفع لحظه ای خود را در نظر میگیرد، کار کردنش از روی بی علاقگی و توأم با نفرت است
افرادی مانند این کارمند غالباً در فنا کردن خود میکوشند و به سر منزل مقصود نخواهند رسید سر منزلی برای رسیدن وجود ندارد.
باید در طول زندگی خود برای کمک به دیگران چه کار کنیم؟
قبل از رسیدن به آخر خط بهتر است با صداقت و محبت با خودمان به گفتگو بنشینیم و ببینیم از این شیوه چه به دست آورده ایم.مسلماً به این نتیجه خواهیم رسید که باید با اخلاص در خدمت دیگران باشیم.
منظور من این نیست که با کارفرمای خود متملقانه برخورد کنیم؛بلکه منظورم انجام وظیفه ای است که از طریق کارفرما به ما محول شده است.
ما با اشتیاق نشان دادن به کار مستقیماً به مردم خدمت کرده ایم و کمتر انتظار بیهوده کشیده ایم.در آخر ماه نیز احساس خواهیم کرد که حق خود را دریافت داشته ایم نه این که سر دیگران کلاه گذاشته ایم.