جشن هالووین در ایران و عکس گریم هالووین
جشن هالووین در ایران موضوع این بخش از مجله آسان طب است. این جشن یکی از جشنهای قدیمی کشورهای خارجی است که به ایران هم وارد شده و ایرانی ها هم به این بهانه دور هم جمع می شوند. تاریخ آن هم 31 اکتبر یا 9-10 آبان است. در این قسمت اطلاعاتی را درباره جشن هالووین در ایران تقدیم تان می کنیم.

جشن هالووین
جشن هالووین یکی از جشنهای سنتی خارجی هاست که هر سال در 31 اکتبر برگزار می شود و نماد آن کدو تنبل نارنجی است. هالووین (به انگلیسی: Halloween) یک جشن مسیحی غربی و سنتی است که مراسم آن سه شبانه روز ادامه دارد. در جشن هالووین خارجی ها با چهرههای نقاشی شده، لباس های عجیب و غریب و غیره در مهمانی ها حاضر می شوند. این جشن را مهاجران ایرلندی و اسکاتلندی در سده نوزدهم با خود به قاره آمریکا آوردند.
مهمترین نمادهای جشن هالووین کدوتنبل (یا به لاتین kurbis) است. مردم در این جشن درون کدو را خالی کرده و برای آن چشم و ابرو و دهان در مدلهای ترسناک می گذارند. اکثرا داخل آن هم شمع روشن می کنند.
حضور در صحنه های جشن در خیابانها و مراکز شهر با لباس رنگارنگ و عجیب و غرب و چهره های ترسناک و نقاشی شده، تزئین، کنده کاری کدو تنبل و روشن کردن شمعی درون کدوها، آتش بازی، روشن کردن چراغهای کوچک، بازیهای فالگیری و غیب گویی و پیش گویی کردن و…. همه و همه از فعالیت هایی است که در جشن هالووین انجام می شود.
یکی از آداب و رسوم جشن هالووین trick-or-treat نام دارد و شبیه قاشق زنی در ایران است. در این مراسم کودکان گروه گروه به در خانه ها رفته و میگویند trick-or-treat به این معنی که: “چیزی بده تا اذیتت نکنیم” . صاحبخانه هم با کمال رضایت از خوراکیهایی که به همین مناسبت تهیه کرده، در سبد آنها میگذارد.

جشن هالووین در ایران
متاسفانه چند سالی است که ایرانی ها هالووین را مهم دانسته و آن را جشن می گیرند. مثل اینکه خارجی ها چهارشنبه آخر سال ، چهارشنبه سوری بگیرند و آتش روشن کنند.
جشن هالووین در ایران یکی از جشن های بی اصل و نسب در سنت و آیین کشور است که در آن همه لباس ها و گریم عجیب دارند و دور هم جمع می شوند.

حتی همین چند ساله شیرینی فروشی ها، برخی مزون های لباس و آرایشگاه ها و حتی آژانس های مسافرتی هم دست اندر کار جشن هالووین در ایران شده اند. حتی خیلی از آرایشگرهای ایران برای جشن هالووین در پیج اینستاگرامشان تبلیغ گذاشته بودند که «میخواهید سیندرلا شوید یا خونآشام؟ مدلهای جدید از آرایش و گریم صورت هالووین ۲۰۱۶ با نازلترین قیمت. بهخاطر محدودیت در تعداد مشتری و زمان لطفا وقتتان را رزرو کنید.» پستی که حدود ٢هزار تا لایک گرفته بود و عدهای به این نوآوری نمره ٢٠ داده بودند.

جالب تر از آن اینکه چند سالی است تعدادی از آژانس های مسافرتی، تور ویژه جشن هالووین را به پکیج های شان اضافه کردهاند. مقصد این تورها بیشتر ارمنستان است و گرانترهایش به فیلیپین نیز ختم می شود.
در هالووین گریم، آرایش مو، طرح ناخن و کدوهای میوه فروشی ها و لباس مهمان ها اصلیترین بخش ماجراست. تا چندسال پیش در ایران لباس شب جشن هالووین پیدا نمی شد و باید با چندین دست لباس یک لباس مندرآوردی در می آوردند. ولی متاسفانه امسال برای جشن هالووین در ایران حتی تبلیغات فروش لباسها و زیورآلات تزیینی مخصوص هالووین در برخی مزونها و پیجهای اینستاگرامی دیده می شد و جالب تر اینکه برای سفارش باید از دو ماه قبل اقدام می کردید.
مشکل مردم ایران اینست که فکر می کنند هر کاری خارجی ها می کنند با کلاس و به قول خودشان نایس است. مثلا سنت قاشق زنی در چهارشنبه سوری را در حالی که باید چادر مشکی روی سرتان بگذارید عار وننگ دانسته و می گویند گدایی است، اما اگر همین کار را با ماسک ترسناک انجام دهند بسیار باکلاس است. چرا ؟ چون خارجی ها این کار را انجام می دهند و همیشه مرغ همسایه غاز است.


عکس گریم هالووین
در این قسمت مدلهایی از جشن هالووین در ایران و عکسهای گریم هالووین را برای شما آماده کرده ایم. امیدواریم از این بخش بهره مند شوید.




















امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از مجله پزشکی آسان طب درباره جشن هالووین در ایران تقدیم تان کردیم بهره کافی را برده باشید.