دانستنی های بسیار جالب درباره سرکه ی سیب

سرکه ی سیب ، خواص آن و ترفندهایی برای از بین بردن بوی آن موضوع این بخش از مجله پزشکی آسان طب است. سرکه سیب باید تصفیه شود تا بوی خوبی داشته باشد. شما میتوانید آن را با سالاد یا قبل از غذا میل کنید تا چربی سوزی داشته باشید و به تناسب اندام برسید. همچنین اگر آن را به موهایتان بزنید موها را نرم کرده و شپش و موخوره را درمان می کند.

سرکه ی سیب سرکه سیب

سرکه ی سیب

خواصی شگفت انگیز مواد غذایی طبیعی بار دیگر آشکار می شود یادآور می شویم که تھیه کنندگان سرکہ را نباید سرزنش کرد که چرا سرکه سیب تهیه نمی کنند. و آن را به مقدار زیاد در اختیار مردم قرار نمی دهند، علت آن روشن است: آنها متخصص تغذیه نیستند و از دانش «بیوشیمی» چیزی نمیدانند.

شغل وکار آنها ایجاب می کند که آنچه را مردم میخواهند برایشان تهیه نمایند و در اختیارشان بگذارند. بیشتر مردم سرکه ی سیب را برای خوشبو کردن غذای خود به کار میبرند.

سرکه ی سیب

بعضی از خانمها از سرکه سیب برای شانه کردن موهایشان بعد از شامپو زدن مصرف میکنند چرا که این کار باعث می شود موهایشان نرم بشود و به آسانی «حالت» بگیرد.

بعضی دیگر آن را با آب مخلوط می کنند و برای شستن پنجره ها به کارش میبرند، باید بگوییم سرکه ی سیب یک مادهٔ خوشبوکننده نیز هست که اگر پاشیده شود بوهای ناخوشی را از بین می برد ولی با اظهار تأسف بسیار باید اضافه کنیم که هم تولیدکنندگان و هم این گروه مصرف کنندگان سخت در اشتباه مانده اند چرا که از خاصیت های زندگی بخش این خدای طبیعی کم نظیر بی خبر مانده اند.

بی خبری همواره هم بخشودنی نیست. موقعی که مردم عادی میبینند سرکه ی سیب در بطری ریخته شده، ته بطری ذردهای مانند رشته های نازک ابریشمی نشسته  و مادر آن به رنگ تیره درآمده است به آن با چشم یک مادهٔ کم ارزش نگاه می کنند و اهمیت نمی دهند.

دیدگاه های مردم عادی به گونه ای است که انچه به چشمشان خوب و دلپسند میآید به خوبی میپسندند و هر چیزچشمگیر و خوش نماتر را بیشتر از آن دیگری می پذیرند.

سرکه ی سیب

چگونه میشود بوی سرکه ی سیب را از بین برد ؟

اگر با تقطیر کردن آن را تصفیه نمایند یعنی ابتدا آن را بجوشانند و سپس بخار آن را سرد کنند با این کار باعث خواهند شد که همهٔ آنزیم های مفید آن از بین برود و بعلاوه اگر چنین کنند باعث هدر رفتن مواذ بسیار مهم و پرخاصیت موجود در آن خواهند شد که مهم ترین آنها پتاسیم است که از مواد معدنی موجود در آن شمرده می شود.

عناصر دیگری نظیر فسفر، سدیم طبیعی، منیزیم، گوگرد، آهن، مس، فلوئور طبیعی، سیلیس و دیگر عناصر کمیاب موجود در آن نیز با تقطیر کردن از بین خواهد رفت.

تقطیر سرکه ی سیب باعث خواهد گشت که اسید مالیک آن هم از بین برود و باید دانست که این مادّه برای مبارزه با مواذ سمی موجود در بدن که با مصرف انواع غذاهای نامناسب تولید می شوند اهمیت بسیار دارد.

با اندکی دقت و توجه می توان واکنش مردم عادی را در هنگامی که یک مادّهٔ خوراکی به چشم آنها پسندیده نمی آید به خوبی دریافت.

آن گروه از تولیدکنندگان سرکه سیب که ترجیح میدهند آن را فقط برای سود بیشتر به مصرف کننده برسانند و به همین علت آن را دچار تغییراتی می کنند که باعث میگردد خواض زندگی بخش آن از بین برود در واقع این مادّهٔ سودمند را به دست خود می کشند!،

مردم عادی فقط همان چیزی را تهیه می کنند که خودشان می خواهند، چیزهایی را میخرند که بتوانند بگویند قشنگ است اما سرکهٔ عصارهٔ سیب را « کشته» میخواهند!

درست در همان موقعی که سرکهٔ عصارهٔ سیب در بازار نایاب می شود انواع سرکه های بی فایده و ناشناختهٔ دیگر به فراوانی به بازار می آیند!

یکی از آنها سرکهٔ سمنو است که از «جو» تهیه اش می کنند، تصفیه اش کرده اند و به عنوان یک فرآوردهٔ پرفایده میفروشند. این سرکه خوشرنگ است، شفاف است و «چشم پذیرش» دارد و هر چند طعم آن نظیر سرکهٔ سیب است ولی هیچ یک از خواضی مفید آن را ندارد.

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا