درمان یرقان در طب سنتی با چند روش کارساز و مفید

یکی از بیماری هایی که در گذشته جزو مرض های خطرناک محسوب می شده است ، بیماری یرقان یا زردی بوده است . این بیماری به خودی خود خطرناک نیست و معمولا نشان از التهاب دیگر در بدن را می دهد . متاسفانه به دلیل کمبود اطلاعات پزشکی ، مردم ترس بسیاری از یرقان یا زردی دارند به طوری که بعد از شنیدن اینکه به این بیماری مبتلا شده اند دچار استرس و حملات عصبی می شوند . درمان یرقان در طب سنتی ریشه در دست نوشته های یوجیانا دارد ، پزشک حاذقی که از کتب طبی اش چیز زیادی باقی نمانده است . در این مقاله از مجله پزشکی آسان طب به معرفی روش های درمان یرقان در طب سنتی می پردازیم .

درمان یرقان در طب سنتی

علل بیماری یرقان یا زردی

این بیماری یک اختلال کبدی است که معمولا خود را به صورت علائم واضحی همچون زرد شدن پوست صورت و سفیدی چشم ها نشان می دهد . این بیماری به خاطر افزایش تعداد بیلی‏روبین در افراد اتفاق می افتد . بالا رفتن این عدد که باعث زرد شدن اندام های مختلف می شود ، ناشی از افزایش مقدار بیلی‏روبین در خون می باشد که اگر جدی گرفته نشود می تواند باعث بروز بیماری های کبدی بسیار خطرناک تر شود . در واقع این بیماری به ما هشدار می دهد که کبدمان دچار مشکل شده است و بهتر است تا دیر نشده در موردش کاری انجام بدهیم .

روش های درمان یرقان در طب سنتی

استفاده از شیرخشت

یکی از روش های درمان یرقان در طب سنتی که تا مدت ها در مورد اثرش بحث بوده است ، شیرخشت می باشد . شیرخشت در واقع یک گیاه از خانواده گل سرخ می باشد که بیشتر در مناطق معتدل می روید . همان طور که گفتیم تا مدت ها از این گیاه در درمان یرقان استفاده می شده است ولی در اوایل سال های 80 پزشکان عقیده داشتند استفاده از این گیاه بی تاثیر است اما آنها بعد از اینکه 10 سال بعد آزمایشات مجددی بر روی این گیاه انجام دادند و فهمیدند که با داشتن قندهایی چون مانیتول این گیاه می تواند یکی از بهترین درمان ها برای یرقان باشد ، حرف خود را پس گرفتند .

استفاده از آرد جو

این روش را شما می توانید در فصل های انتهایی کتاب قانون مشاهده کنید . حکیم ابوعلی سینا همواره از آرد جو برای کسانی که به زردی دچار شده بودند اسنفاده می کرده اند . در سال 2008 آزمایشی بر روی 10 نفر که به یرقان مبتلا شده بودند انجام داده شد . این افراد روزانه مقدار مشخصی از آرد جو را استفاده می کردند و بعد از گذشت 2 هفته بیماری آنها به کلی درمان پیدا کرد و این نتیجه را به دانشمندان اثبات کرد که استفاده از آرد جو نیز می تواند به تسریع روند بهبود بیماری یرقان کمک کند .

درمان یرقان در طب سنتی

استفاده از عرق کاسنی

همان طور که می دانید زردی به نوعی نشان می دهد که فرد به گرمی دچار شده است و به همین دلیل باید به استفاده از موادی که مزاجی سرد دارند ، به سرد شدن بدن بیماران کمک کنیم . یکی از بهترین موادی که می تواند به ما در این امر کمک کند ، استفاده از عرق کاسنی می باشد . شما در این روش باید با استفاده از روغن کاسنی اقدام به شست و شوی سر و صورت و اندامی که دچار زردی شده اند ، بپردازید تا از شر این بیماری خلاص شوید .

استفاده از شربت عسل

یکی دیگر از روش های درمان سرقان در طب سنتی ، استفاده از شربت عسل می باشد . از این روش بیشتر در طب سنتی مصر استفاده می شده است و شما می توانید فصلی را در کتاب پزشکی معروف سینوهه طبیب شخصی فرعون ، در باب درمان یرقان یا زردی پیدا کنید . ایشان استفاده از شربت عسل را برای درمان این بیماری بسیار توصیه می کنند . امروزه عده بسیاری ادعا می کنند که شربت عصل نتوانسته که در روند بهبودی انها تاثیر بگذارد . این افراد باید بدانند که استفاده از عسل طبیعی تنها می تواند به آنها کمک کتد . طبق تحقیقات انجام شده ، بیشتر این افراد از عسل های صنعتی استفاده کرده اند .

استفاده از حجامت

یکی دیگر از روش های سنتی برای درمان این بیماری استفاده از حجامت می باشد . البته مهم ترین نکته در مورد این حجامت ، عدم بادکش کردن یا ساکشن کردن می باشد . شما باید در لاله گوش خود و پشت پوست گوش خراش های کوچکی ایجاد کنید . باید بدانید که مجموع خون خارج شده در این روش کمتر از 50 قطره خون می باشد و نباید نگران چیزی باشید . در واقع استفاده از حجامت تنها روشی است که هیچگونه عوارضی ندارد .

منبع : https://mag.asanteb.com

‫3/5 ‫(1 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا