مشکل خستگی جنسی در زناشویی

خستگی جنسی یکی از مشکلاتی است که در خیلی از زندگی ها اتفاق می افتد و حتی گاهی منجر به طلاق می شود. یکی از بهترین راهکار ها برای جلوگیری از خستگی جنسی پرهیز از یکنواختی جنسی است. یکنواختی ظاهر ، زن و شوهر را از یکدیگر خسته می کند و در پی آن دلزدگی و بی میلی جنسی فرا می رسد. در این بخش درباره خستگی جنسی و بی میلی جنسی اطلاعاتی را تقدیم می کنیم.

خستگی جنسی چیست؟

خستگی جنسی از پدیده های شایع در روابط زناشویی محسوب می شود. این پدیده به ویژه با دور شدن انسان از زندگی طبیعی و دشواری های زندگی بشر کنونی شایع تر گردیده است. پژوهش ها نشان می دهند که عمر جنسی برخی همسران بسیار کوتاه است و یا اندک اندک رنگ می بازد. در نتیجه زوجین روابط زناشویی را خسته کننده ، ملال انگیز و کسالت بار می یابند و آن را وظیفه ای دشوار و تکراری می پندارند و گاه حتی ادامه آن را نا ممکن می شمارند .

برخی مردان بر این باورند که با ازدواج مجدد و نو کردن همسر می توانند رنگ و لعاب بیشتری به روابط جنسی خویش ببخشند و بعضی دیگر نیز به زندگی زناشویی خود ادامه می دهند ولی به آن وفادار نمی مانند و تسلیم تنوع طلبی خویش می گردند.

اریک فروم یکی از روانشناسان و جامعه شناس برجسته معتقد است ، انسان می تواند بدون تعویض شریک جنسی (زن و شوهر) با همسر خود تا آخر عمر به ارضای کامل جنسی دست یابد و از این طریق به سلامت و بهداشت روانی و جنسی همسران خود در گروه های سنی گوناگون کمک کند.

مشکل خستگی جنسی در زناشویی
مشکل خستگی جنسی در زناشویی

انگیزه جنسی برای نداشتن خستگی جنسی

انگیزه های جنسی انسان در آغاز کیفیت روانی داشته است در زندگی زناشویی گریز از عادت و روند معمول دشوار است. بنابراین بسیاری از مردها در سنین حدود 50 سالگی و یا پس از گذشت 20 سال از زندگی خوش زناشویی به طور نسبی یا کامل نسبت به همسرشان ناتوان میگردند.

از بین رفتن زودرس کشش و جاذبه ی جنسی زن و شوهر دلیل آن نیست که آنها دیگر به هم عشق نمی ورزند ، بلکه رفتارهای عادی و یکنواخت برای انگیزه جنسی گاه فاجعه آمیز است. همین علل و شرایط اغلب باعث می شود زنی که سالها در روابط جنسی خود پر حرارت و سوزان بوده دچار سرد مزاجی گردد. آنان چندین سال پس از آغاز زندگی زناشویی گله می کنند که جز بی حوصلگی و خستگی در آغوش شوهر چیزی نمی یابند.

واقعیت آن است که اغلب با این امید دروغین که خوشنودی جفت خویش را حاصل کنند و او را از توجه به زنان دیگر باز دارند، از خود واکنشی کامروایانه نشان می دهند.

یکی از لوازم واقعی بودن عشق بین زن و مرد ان است که در یک زمان از نظر جسمی و روحی هماهنگ و توام باشند. پیوند روحی فقط در دوران پیری زمانی که کشش جسمی ندارد یا ضعیف است به تنهایی قادر به نگهداری پیوند زناشویی است. گرچه حتی چنین تغییر شکلی در عشق و جاذبه دو سویه باید به تدریج و طبیعی گسترش یابد. زن و مرد با تفکر دقیق و تحلیل علل و شرایط پژمردگی پیش رس انگیزه های جنسی باید بتوانند دریابند که برای حفاظت از زندگی زناشویی چه باید بکنند.

پرهیز از یکنواختی برای خستگی جنسی و بی میلی جنسی

یکنواختی ظاهر ، زن و شوهر را از یکدیگر خسته می کند و در پی آن دلزدگی و بی میلی جنسی فرا می رسد . این پدیده ی طبیعی در زنان بارز تر است . برخی روان شناسان توصیه هایی بسیار موثر به زن ها می کنند هرچند گاه یک بار کوشش برای دگرگونی ظاهر همچون رنگ کردن و رنگ به رنگ کردن مو ، عوض کردن آرایش موی سر و چهره و تغییر دادن پوشش و مانند آنها لازم است این نوسازی خوشایند و دل پذیر خواهد افتاد و البته بسیاری از زنان در این عرصه ها فوت و فن هایی می دانند و از آنها استادانه بهره می برند .

زنی که به ویژگی های فردی خویش چه ظاهری و چه درونی توجه دارد ، همواره دلربایی خود را حفظ می کند . در همان حال زن باید پیوسته به خود تلقین کند که دوست داشتنی ، زیبا و دلربا است و توجه به تناسب اندام در نخستین دوره ی آشنایی و پس از آن در تمام دوران زندگی زناشویی هیچ گاه ارزش و تاثیر خود را از دست نمی دهد .

در این مورد ورزش و توجه به بهداشت فردی نقش سازنده ای دارند . کم جنب و جوش بودن و پرخوری دو عامل مهمی است که به زودی زیبایی و تناسب اندام را از شخص می گیرند . به گزارش اسان طب شک نیست کیفیت روانی و عشق برتر از جنبه های جسمانی است ، ولی باید به یاد داشت که جذابیت ظاهر و نرمی رفتار و پاکیزگی جنبه های جسمانی است ولی باید به یاد داشت که جذابیت ظاهر و نرمی رفتار و پاکیزگی جنبه های روانی در حفظ کشش جنسی و میل به نزدیکی بسیار با اهمیت و گاه تعیین کننده است .

مشکل خستگی جنسی در زناشویی
مشکل خستگی جنسی در زناشویی

کاهش میل جنسی و بی میلی جنسی

شهید مطهری در کتاب اخلاق جنسی در اسلام و جهان غرب می گوید از نظر اسلام علاقه جنسی نه تنها با معنویت و روحانیت منافات ندارد بلکه جزئی از خلق و خوی انبیا است.

کاهش میل جنسی در زناشویی یا از بین رفتن آن در دوران زناشویی شایع تر از آن است که اغلب گمان می کنند به استناد پژوهشی در این زمینه 40 درصد از زوج های خوشبخت به کاهش میلی جنسی خود اشاره کرده اند. به ور کلی شیدایی اوایل ازدواج ، شعله های اشتیاق را افزایش می دهد با به سر رسیدن این دوران شدت میل جنسی نیز کاهش می ایبد. هنگامی که زندگی مشترک ادامه می یابد مقوله هایی نظیر کسب معاش و تدارک مسکن و تربیت فرزندان بخشی از نیرویی را که سابقا صرف معاشقه می شد ، به خود مشغول می کنند.

مشکل خستگی جنسی در زناشویی
مشکل خستگی جنسی در زناشویی

خستگی جنسی و بی میلی جنسی یکی از مشکلات زناشویی است که باید حتما به ان توجه کرد. گاهی همین مشکل ساده کم کم زن و شوهر را از هم دور کرده و منجر به طلاق یا خیانت خواهد شد.

به عنوان مثل یکی از دلایل خستگی جنسی میتواند نبود تنوع در رابطه باشد. یا مثلا زمان مناسب در کیفیت رابطه بسیار مهم است. این مسایل را باید حتما رعایت کنید تا به مشکل بر نخورید.

منبع :

asanteb.com

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا