آشنایی با داروهای کاهش میل جنسی
به گزارش آسان طب بسیاری از داروها میل جنسی را تحت تاثیر قرار خواهند داد. به داروهای کاهش میل جنسی قاتلان میل جنسی می گویند. در این بخش از مجله پزشکی اسان طب اطلاعاتی را درباره این داروها در اختیارتان می گذاریم. تا جایی که ممکن است مصرف این داروها را کم کنید. چون ممکن است در زندگی زناشویی خود دچار مشکل شوید.
مخدرها : داروهای کاهش میل جنسی
مخدر ها به شدت میل جنسی را کاهش میدهند. البته باید بدانید برخی مسکن ها، به عنوان مخدر و داروی اعتیاد اور شناخته می شود که میل جنسی را کاهش میدهد. درست است که این مخدر ها یا مسکن ها درد ما را کم میکند ، ولی از طرف دیگر اعتیاد آورند و میل جنسی را کاهش خواهند داد .
طبق بررسی های بدست امده دارو هایی مانند ویکودین، کونتین، و پرکوست Percocet، باعث کاهش سطح تستوسترون شده و میل جنسی را کم می کنند.
مهارکننده های بازجذب سروتونین
به گزارش آسان طب افسردگی، خود یک قاتل میل جنسی می باشد. بسیاری از دارو های ضد افسردگی هم خاصیت کاهش میل جنسی دارند، مانند پروزاک، سرترالین، و … این داروها سروتونین را برای بهبود خلق و خوی افزایش میدهند و به عنوان SSRI ها شناخته می شوند. Wellbutrin و Viibryd دو SSRI هستند که چنین آثار جانبی ندارند.
داروهای ضدافسردگی سه حلقه
با ایجاد دارو های SSRI، دارو های سه حلقه مانند تریپتیلین باید کمتر مصرف شوند، اما متاسفانه باز هم برخی پزشکان نه تنها برای درمان افسردگی، بلکه برای درمان انواع بیماری های عصبی ان را بکار میبرند که به شدت میل جنسی شخص را کم میکند.
قرص های ضد بارداری داروهای کاهش میل جنسی
جالب است بدانید قرصهای ضد بارداری با کاهش سطح هورمونهای جنسی، از جمله تستوسترون ، گاهی میل جنسی را به شدت کاهش دهند. راههای ضد بارداری غیر هورمونی، مانند IUD، جایگزین خوبی میتواند باشد.
دارو های درمان پروستات داروهای کاهش میل جنسی
دارو هایدرمان هیپرپلازی خوش خیم پروستات یا BPH، بخاطر مواد تشکیل دهنده شان از فعالیت تستوسترون می کاهند و موجب کاهش میل جنسی خواهتد شد.
روش برداشت از تخلیه پروستات میتواند جایگزین این برداشت شود. این روش یک عملیات یک ساعتی، شامل لغزش یک لوله تا مجرای ادرار و از بین بردن بخشی از پروستات گزارش شده است.
آنتی هیستامین ها داروهای کاهش میل جنسی
اکثر آنتی هیستامین ها، مخصوصاً diphendyramine هیدرامین و کلرفنیرامین، ممکن است آلرژی را در شما کاهش دهند، اما نیاز جنسی شما را هم کاهش میدهند.
تنها کاری که باید انجام دهید، این است که به زمان مصرف این دارو ها دقت کنید. اثر گذاری این نوع دارو ها بیش از 24 ساعت نیست. در بیماران قوی تر و جوان تر، اثر دارو تا 8 ساعت بعد از مصرف آن پاک می شود.
ماری جوانا پزشکی داروهای کاهش میل جنسی
در 20 ایالت، ماری جوانا برای مصارف پزشکی شده، ولی به این توجه نکردند که ماری جوانا چه آثاری روی میل جنسی و همچنین توانایی جنسی افراد خواهد داشت.
داروهای ضد تشنج داروهای کاهش میل جنسی
برخی داروهای ضد تشنج میل جنسی را هم کاهش می دهند. Tegretol دارویی است که هم برای درمان تشنج، و هم اختلالات دو قطبی از آن استفاده می شود. این دارو، و دارو های مشابه انگیزه های سفر در امتداد سلول های عصبی را از بین می برند و موجب کاهش میل جنسی می شوند.
امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از سایت اسان طب در اختیارتان گذاشتیم بهره کافی را برده باشید. پس مراقب داروهایی که مصرف میکنید باشید. چون اگر میل جنسی شما کم شود مسلما زندگی زناشویی تان هم مختل خواهد شد و دچار مشکلات زیادی می شوید.