اطلاعات علمی از زالو درمانی

زالو درمانی یکی از راه حل ها برای درمان بسیاری از بیماری هاست . الو – زلو – علق  یکی از کرم های حلقوی است که بیشتر به صورت انگل و با خوردن خون سایر حیوانات زندگی می کند . این جانور در چشمه ها و برکه های آب شیرین زندگی می کند و در شمال ایران فراوان است. اطباء سنتی از این جانور در طول تاریخ استفاده فراوان می نموده اند .

این جانور در سر خود دارای تیغی است به شکل Y که با این تیغ عضو را پس از چسبیدن شکاف می دهد و با بادکش خود بر روی شکاف حاصل چسبیده و خون می مکد . معده آن بزرگ و دارای سکم هایی است که مانند کیسه ای قسمت اعظم بدن را فرا می گیرد . به علاوه در دهان زالو ماده ای ضد انعقاد موجود است که چون در محل خراش ریخته می شود مانع انعقاد خون در آنجا می شود .

فواید زالو درمانی
فواید زالو درمانی

نحوه زالو درمانی

بهتر است برای زالو درمانی زالو را قبل از چسبانیدن روی عضو قدری بطور سرنگون نگهدارند تا محتویات معده آن خارج شود و محل بیشتری برای پر کردن خون پیدا کند . ضمنا محلی را که می خواهند بر آن زالو اندازند بهتر است  قبل از زالودرمانی قدری ماساژ بدهند تا کمی سرخ شود که زالو سهل تر به آن بچسبد و هنگامی که زالو از خون پر می شود نباید آن را بکنند . چون اگر آن را عضو بکنند محل زخم به اسانی خونش بسته نمی شود ، بلکه باید صبر کنند تا خودش بیفتد و پس از افتادن جای آن را مقداری پنبه گذاشته و با انگشت بگیرند تا خون بند آید .

بعد روی آن را چسب بزنند و یا با پارچه ببندند تا خونریزی نکند و اگر در افتادن زالو عجله داشته باشند ، می توان مقداری نمک طعام بر سر حیوان زد یا قدری خاکستر ویا در صورت نبودن این ها در دسترس می توان کبریت نیم سوخته را به بدن زالو چسباند تا عضو را رها کند و بیفتد و پس از جدا شدن از عضو نیز لازم است مقداری نمک طعام روی ان ریخته شود تا بمیرد و سبب آلودگی اطراف و یا چسبیدن به بدن شخص ثانی نشود .

زالو درمانی
زالو درمانی

اطلاعات دیگر درباره زالو درمانی

به گزارش بخش سلامت سایت اسان طب ، اگر زالو در بینی و یا حلق کسی رفته باشد باید فورا مقداری نمک و سرکه را مخلوط کرده و در بینی بکشند که به زالو برسد و یا اگر در حلق است غرغره کنند به محض رسیدن این مایه به جانور از عضو کنده شده یا از حلق بیرون می آیند و یا به معده می افتد و بهتر است چنانچه در حلق دیده می شود پزشک آنرا با انبرک مخصوص خود گرفته و بیرون آورد و اگر در دسترس نیست باید با غرغره کشته شود و باید مواظبت نمود که در حنجره نرود و اگر در مری چسبیده باشد با خوردن جرعه جرعه از آب نمک و سرکه از آنجا کنده شده و به معده می افتد و هلاک می گردد در صورتی که با شیوه های مذکور زالو از حلق خارج نشود لازم است بیمار را به بیمارستان هدایت کنند .

درمان سیاه زخم با زالو

 

 زالو درمانی

زالو درمانی یکی از مباحث مهم علم پزشکی که بسیار هم کاربردی است. فقط باید این کار نزد یک متخصص انجام شود.

این زالوها که روی پوست و اندامهای بدن گذاشته می شوند خون های کثیف بخش های مختلف بدن را میخورند و باعث سلامتی ما می شوند.

زالودرمانی برای بسیاری از بیماری ها توصیه می شود.

منبع :

asanteb.com

‫4/5 ‫(1 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا