تغذیه ماه رمضان ؛ 4 ویدیو دستور کارشناسان و نظرات مردم

تغذیه ماه رمضان بسیار پر اهمیت است. چون ممکن است با یک تغذیه ناصحیح هم تشنه تر شویم و هم گرسنه تر. ماه رمضان ماه پاک سازی سموم در بدن انسان است. همچنین میتوانید وزنتان را در این ماه کاهش دهید. تا جایی که میتوانید باید ادویه و غذاهای سرخ کردنی را از تغذیه ماه رمضان حذف کنید. همچنین کله پاچه و سیراب شیردان که چرب هستند باعث دریافت اسیدنوکلئیک و مقدار زیادی چربی میشوند و این چربی ها مشکلات گوارشی و تشنگی فراوان را پدید می آورد.

1. مصرف چای و قهوه را در ماه رمضان کم کنید!

 

2. نقش مهم تغذیه در ماه رمضان

 

3. اهمیت تغذیه در ماه مبارک رمضان

 

4. نظر کارشناسان و مردم در مورد تغذیه در ماه رمضان

 

رعایت نکات اصولی در تغذیه ماه رمضان

مصرف سوسیس کالباس و سس مایونز در تغذیه ماه رمضان منجر به تشنگی شدید، مشکلات گوارشی و ترش کردن می شود. در هنگام غذاخوردن غذاهای آبکی و مایعات و آب را هرگز نخورید. این مایعات باعث نارسایی های گوارشی خواهد شد. هرگز وعده سحری را از تغذیه ماه رمضان حذف نکنید. سحر یک وعده کامل است که باید شامل پروتئین، ویتامین ها و مواد تامین کننده انرژی بدن باشد.

بسیاری از افراد سوال میکنند سحری باید شامل چه چیزهایی باشد؟ باید بیان کنیم یک سحری مناسب می تواند شامل ماکارانی یا برنج کم روغن، سیب زمینی آب پز، نان، لبنیات کافی، میوه ها و سبزیجات و همچنین گوشت و حبوبات باشد. در سحر اهسته غذا بخورید و غذا را حسابی بجوید.

کسانی که تحت مراقبت پزشک هستند حتما قبل از ماه رمضان با پزشک خود مشورت کنند. بادمجان و ادویه را ار وعده های غذایی خود حذف کنید. چون سبب تشنگی فراوتان خواهد شد.

پیشنهاد می شود در وعده افطار چای کمرنگ یا شیر گرم، حلیم یا شله زرد استفاده کنید. همچنین با قندهای طبیعی مثل خرما ، کشمش و عسل استفاده کنید. به گزارش آسان طب در وعده افطار حتما میوه و سبزیجات و آب فراوان بنوشید تا کمبود آب بدنتان جبران شود. همچنین این عمل از یبوست جلوگیری می کند.

از فاصله افطار تا سحر به بدن خود آب کافی برسانید. همچنین وعده سحر باید با آرامش میل شود. بنابراین کمی زودتر از زمان سحری بیدار شوید و سحری را با آرامش بخورید. همچنین غذا را زیاد بجوید.

بیشتر بخوانید:

  1. وعده سحری چه بخوریم و چه نخوریم؟ 4 ویدیو
  2. افطاری چه بخوریم و چه نخوریم؟ 4 ویدیو
  3. تغذیه روزه داران در ماه مبارک رمضان

اطلاعات دیگر درباره تغذیه ماه رمضان

در سحری و افطار تنقلات، شیرینی و مواد شیرین را هرگز نخورید. برای پیشگیری از یبوست از آلو، خورشت آلو، لواشک، هندوانه و سبزی استفاده کنید.

تغذیه ماه رمضان

تخم مرغ چه آب پز و چه نیمرو دیر هضم است و برای جلوگیری از سوزش معده بسیار مفید است. پیشنهاد میکنیم تخم مرغ آب پز استفاده کنید. در وعده های ماه رمضان سالاد با خیار و گوجه و آبلیمو بدون پیاز را حتما مصرف کنید.

در ماه رمضان هرگز نوشابه و نوشیدنی گاز دار میل نکنید. چون سبب تحریک معده می شود. مخصوصا برای کسانی که التهاب معده دارند. بعد از افطار و سحری حتما حتما دندان های خود را مسواک بزنید.

تغذیه ماه رمضان مساله بسیار مهمی است که باید به آن توجه شود. در غیر اینصورت نه تنها نمیتوانید درست و حسابی روزه هایتان را بگیرید بلکه ممکن است بیمار هم شوید و با مشکلات جدی روبرو شوید.

سعی کنید در تغذیه ماه رمضان از چربی ها و غذاهای چرب استفاده نکنید. همچنین یادتان باشد که وعده سحر را حتما باید میل کنید و نباید حذف شود.

گرد آورنده:  https://mag.asanteb.com

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا