بیماری نقرس فقط مخصوص مردان نیست

در این مطلب از سایت آسان طب از بیماری نقرس برای شما صحبت می کنیم..از علایم بیماری نقرس و علت ایجاد بیماری نقرس اطلاعات بیشتری در اختیار شما می گذاریم..

 

 

بیماری نقرس چیست :

بیماری نقرس بی سروصدا به سراغ قربانیانش می رود. بسیاری از بیماران برای اولین بار با علائمی از قبیل درد و احساس از قزاق شست پا در نیمه شب به این بیماری گرفتار می شوند.

 

معمولاً مفصل مبتلا، متورم، قرمز و حساس است و در صورتی که حملهٔ بیماری نقرس ادامه یابد، ممکن است بیمار دچار تب و لرز شود.

 

بسیاری از بیماران بعدا به یاد می آورند که اولین حملهٔ آنان بر اثر ضربه به شست، جراحی، مصرف بیش از حد الکل، پرخوری، گرسنگی یا مصرف داروهایی نظیر پنیسیلین، انسولین یا برخی داروهای ادرارآور تحریک شده است یا اینکه این حوادث مقدم بر حملهٔ بیماری داده اند.

 

 

علت ایجاد بیماری نقرس چیست :

اغلب قربانیان بیماری نقرس مرد هستند. در واقع ۹۰ درصد افرادی که به بیماری نقرس مبتلا هستند، مردان بالای سی سال هستند. اما زنان نیز از خطر ابتلاء به این بیماری مصون نیستند.

 

به خصوص در صورتی که داروهایی مصرف کنند که نظیر داروهای ضد فشارخون انها را مستعد ابتلاء به بیماری نقرس کند. بیماری نقرس بر اثر افزایش غلظت اسیداوریک در مایعات بدن ایجاد می شود. هنگامی که اسیداوریک، بلور تشکیل دهد و این بلورها در مفاصلی (نظیر شست پا) تاندونها یا سایر بافتها رسوب کنند، باعث ایجاد درد، التهاب و سرانجام صدمه به بافتها می شوند.

 

افراد ممکن است بدون انکه به حملات واضح «ارتریت نقرسی» که علائم آن در بالا تشریح شد، مبتلا شوند، میزان اسیداوریک بدنشان بالا باشد. اگر در جوانی به نقرس مبتلا شده اید یا به حملات شدید بیماری دچار می شوید، باید زیر نظر پزشک تحت درمان قرار گیرید.

 

پزشک در صورت لزوم داروهایی برای کاهش اسیداوریک تجویز خواهد کرد. پزشک همچنین میتواند علائم شدید حملهٔ بیماری را تخفیف دهد. اما بهتر است بدانید که داروها عوارض جنبی نیز دارند، که متأسفانه برخی از این عوارض جدی هستند.

 

این داروها معمولاً برای دستگاه گوارش سمی هستند و ممکن است برای افرادی که دچار مشکلات گوارشی یا ناراحتی معده هستند، ایجاد مشکل کنند.

 

در صورتی که تحت درمان دارویی برای نقرس هستید یا به این بیماری مبتلا شده اید و به دنبال راهی برای پیشگیری از حملهٔ بعدی بیماری هستید، امتحان کردن اقدامات پیشگیرانهٔ زیر ارزشمند خواهد بود.

 

مسلماً، در صورتی که تحت درمان دارویی هستید، باید با پزشک خود مشورت کنید تا ببینید کی و چگونه داروی خود را کاهش دهید تا ببینید درمانهای طبیعی نتیجه بخش خواهند ہورد یا خیر، در صورتی که در حال مصرف برخی داروهای ضد فشارخون هستید، احتمال دارد این داروها باعث بروز نقرس در شما شده باشند.

 

در این صورت بهتر است از پزشک معالج خود دربارهٔ احتمال اینکه بتوانید داروهایتان را کاهش یا تغییر دهید، سؤال کنید.

 

در صورتی که به حملهٔ حاد نقرس دچار شده اید، ممکن است تمایلی به استفاده از مسکن ها داشته باشید. مطمئن شوید که از داروی صحیح استفاده می کنید. آسپیرین عملاً میتواند با کاهش دفع اسیداوریک علائم بیماری را تشدید کند.

 

بهترین مسکن بدون نسخه برای نقرس، ایبوپروفن است که با نامهای تجارتی مختلفی از قبیل نا پرین و آدویل در دسترس است. ایبوپروفن التهاب را کاهش می دهد و از سایر مسکنها از جمله استامینوفن مؤثرتر است. در صورت ادامه یافتن علائم، به پزشک خود مراجعه کنید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا