خواص و مضرات پای مرغ به همراه ویدئو فواید مهم آن
خواص و مضرات پای مرغ موضوع این بخش از مجله پزشکی آسان طب است. اکثر خانواده ها اصلا از پای مرغ استفاده نمی کنند. در صورتی که مصرف آن فواید خیلی زیادی برای سلامتی دارد. پای مرغ دارای کلسیم، فسفر، منیزیم و مواد غضروف ساز است و بدن و استخوان ها به آن نیاز دارند. البته پای مرغ مضراتی هم دارد که نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.
خواص و مضرات پای مرغ
در این قسمت خواص و مضرات پای مرغ را به شما معرفی می کنیم تا امتیاز خوردن آن را از دست ندهید. اگر حس می کنیم جویدن آن را دوست ندارید می توانید با آن سوپ تهیه کنید و بعد از پخت پاها را دور بیندازید.
خواص پای مرغ
یکی از خواص پای مرغ درمان راشیتیسم (نرمی استخوان در کودکان) و پوکی استخوان است. همچنین از پای مرغ برای جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف استفاده می شود. یکی دیگر از خواص پای مرغ پیشگیری و درمان صدای مفاصل در حال فرسایش است.
شما میتوانید از پای مرغ به جای قرص های غضروف ساز استفاده کنید. کمک به رشد کودکان و نوجوانان از دیگر وظایف پای مرغ است. این ماده خوردنی منبع گلوکزامین و سولفات کندورایتین بوده و همچنین حاوی پروتئینها، ویتامین ها و مواد معدنی است که برای سلامتی مفید است.
به کسانیکه مشکلات خمیدگی (ناشی از کمبود کلسیم)، پوکی استخوان ، آرتروز، نرمی استخوان (راشیتیسم) در کودکان و بزرگسالان، روماتیسم، شکستگی استخوان و به طور کلی تغییرات ساختمانی در استخوانها دارند پیشنهاد می کنیم مصرف پای مرغ را فراموش نکنند.
پای مرغ حاوی ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، مواد غضروفساز از جمله «سولفات کندروئتین» و … است. بنابراین اختلال عملکرد عضلانی ناشی از کمبود کلسیم و ویتامین D ، نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف ها و …. را با مصرف آن درمان کنید.
از دیگر خواص پای مرغ می توان به ترمیم کنندگی شکستگی استخوان، بهبود کمردرد یا دیسک کمر، کنترل فشارخون و …. اشاره کرد. کلسیمی که از استخوانها وارد سوپ میشود آماده جذب در بدن شما میباشد و سلاح کاملی در مقابل پوکی استخوان یا هر نوع استخوانهای ضعیف است.
سوپ استخوان به بدن شما کمک میکند که غذاهایی همچون شیر، گوشت و حبوبات را به طور موثرتری هضم کند. مصرف ژلاتین ، کورتیزول اضافی که در اثر استرس تولید میشود را خنثی میکند، میتواند خواب را بهبود بخشد و حافظه و یادگیری را بهتر کند.
چگونه پای مرغ را بخوریم؟
برای خوردن پای مرغ روشهای مختلفی وجود دارد. خیلی ها که مانند استخوان و گوشت کل آن را می خورند و بدشان نمی آید. اما کسانیکه از جویدن آن متنفرند می توانند روشهای زیر را استفاده کنند:
1- پای مرغ را با آب و پیاز خوب بپزید. بعد آبش را جدا کرده و در سوپ بریزید.
2- میتوانید آن را به همراه گوشت مرغ در سوپ بریزید و وقتی سوپ تان خوب پخت پاهای مرغ را دور بیندازید.
3- میتوانید مقدار ۵۰۰ گرم پای مرغ را با ۳ تا ۴ لیوان آب داخل و یک عدد پیاز درشت در قابلمه ای گذاشته و ۴ تا ۶ ساعت صبر کنید تا با شعله ملایم خوب بپزد. حالا استخوان های پای مرغ را از بقیه اجزا جدا کرده و باقی مانده را در مخلوط کن بریزید تا کاملا له شود.
اکنون این عصاره را در فریزر گذاشته و وقتی سوپ یا خرشت تهیه می کنید کمی از آن را داخل غذا بریزید.
یادتان باشد قبل از استفاده حتما آن را حسابی شسته و تمیز کنید. اگر میبینید شخصی از خانواده آن را دوست ندارد می توانید به او نگویید و پای مرغ را از او مخفی کنید.
مضرات پای مرغ
یکی از مضرات پای مرغ میزان چربی و کلسترول بسیار بالای آن است. پس همه افراد مخصوصا کسانیکه بیماری قلبی عروقی دارند نباید در مصرف آن زیاده روی کنند. همچنین هنگام مصرف آن آب لیموترش و یا آبغوره بخورید.
باید پای مرغ را از محلی معتبر خریداری کنید. چون برخی مرغداری ها به پای مرغ آنتی بیوتیک می زنند و همچنین پوست پنجه مرغ ممکن است آلوده باشد.
امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از مجله پزشکی آسان طب درباره خواص و مضرات پای مرغ تقدیمتان کردیم بهره کافی را برده باشید.