خواص مومیا در طب سنتی و تاثیرات آن بر سلامتی

شاید اولین چیزی که بعد از شنیدن نام مومیا به ذهن شما خطور کند ، مصر و فرعون های مومیایی شده یاشد . خوب برای مومیایی کردن دقیقا از همین گیاه استفاده می شود که البته بسیار سخت به دست می آید . این گیاه طب سال ها تخمیر گیاهان دارویی دیگر در میان سنگ ها و صخره ها ایجاد می شود و در واقع تخمیر دیگر گیاهان دارویی می باشد . به همین علت است که این گیاه بسیار کمیاب است و اگر هم پیدا شود قیمت بسیاری بالایی دارد . ما در این مقاله از مجله پزشکی آسان طب قصد داریم تا شما را بیشتر با خواص مومیا در طب سنتی آشنا کنیم .

خواص مومیا در طب سنتی

خواص مومیا در طب سنتی

درمان سرفه

یکی از مهم ترین خواص مومیا در طب سنتی ، درمان سرفه می باشد . شاید بتوان گفت در میان تمام دارو های طب سنتی ، هیچ کدام به اندازه مومیا نمی توانند این چنین در درمان سرفه موثر واقع شوند . برای این کار کافی است تا به مدت سه روز این گیاه را با عناب و سه پستان و آب جوشانیده مخلوط کرده و به بیمار خود بدهید . این روش برای درمان سرفه های مزمن بسیار مفید می باشد . اگر سرفه های مکرر باعث شده است تا شما به درد سینه دچار شوید ، می توانید این گیاه را با آب زیره و رازیانه مخلوط کنید و یک روز درمیان به صورت ناشتا بخورید تا درد های قفسه سینه شما نیز تقلیل پیدا کند .

درمان بو اسیر

برای اولین بار پزشکان سنتی مسلمان بودند که به خواص مومیا در درمان بیماری بو اسیر پی بردند . بر طبق گفته های حکیم بوعلی سینا مومیا همانند آب بر روی آتش می تواند بواسیر را درمان کند . برای این کار کافی است که هفته ای دو مرتبه یک حبه از این گیاه را با روغن های حیوانی مختلف مانند روغن پی گاو مخلوط کرده و از آن استفاده کنید . اگر دچار ضعف دستگاه های تناسلی شده اید می توانید هر سه روز یکبار مفدار یک جو از گیاه مومیا را در 40 گرم عسل مخلوط کرده و مصرف کنید . اگر گرم مزاج هستید بهتر است مومیا را با آب میوه های سرد مصرف کنید .

درمان خونریزی های شش

یکی از مهم ترین خواص مومیا در طب سنتی ، مقابله با خون ریزی های داخلی از جمله شش می باشد . برای بر طرف کردن این مشکل شما باید مومیا را بخورید . قدرت نفوذ این گیاه در بدن بسیار زیاد است و می تواند به راحتی سلول های بدن را تقویت کند . جالب است بدانید که مومیا مفرح و مقوی برای همه اعضای بدن می باشد . در گذشته سربازانی که دچار خون ریزی های داخلی شده بودند تنها می توانستند با استفاده از مومیا مشکلات خود را درمان کنند .

خواص مومیا در طب سنتی

کمک به بهبود شکستی استخوان ها

در گذشته بعد از اینکه استخوان های شکسته شده را تنظیم کرده و قبل از اینکه آن را توسط آتل یا چوب ببندند ، مقداری از این گیاه را بر روی محل شکسته شده می مالیدند و همچنین مقداری از ان را نیز به صورت خوراکی به مریض می دادند . جالب است بدانید که بیمارانی که از این روش استفاده می کردند به سرعت روند جوش خوردن استخوانشان پیشرفت می کرد . حتی اگر امروزه نیز به عشایر بختیاری سر بزنید مشاهده می کنید که برای درمان در رفتگی اعضای بدن از این گیاه استفاده می کنند و به صورت معجزه آسایی روند بهبودی در این افراد افزایش پیدا می کند .

کمک به بهبود زخم بستر

از جمله دارو هایی گیاهی که بهبود زخم بستر کمک می کند ، گیاه مومیا می باشد . ولی از آنجا که این یک گیاه کمیاب و گران بها بوده است در گذشته تنها افراد ثروت مند می توانستند از آن استفاده کنند . تنها کافی است تا مومیا را به شکل ضماد در آورده و آن بر روی زخم های ایجاد شده مالش دهید . مومیا باعث می شود تا بافت های آسیب دیده شما به سرعت ترمیم شوند و زخم بستر شما بهبود پیدا کند . اگر می خواهید تا تاثیر این گیاه بیشتر شود می توانید آن را با عسل مخلوط کنید و هر 24 ساعت یکبار زخم های ایجاد شده را با آن مرمت کنید .

از بین بردن تبخال

یکی از نا آشنا ترین خواص مومیا در طب سنتی ، بهبودی تبخال می باشد . در زمان حکومت یعقوب لیث صفاری ، وی بعد از اینکه یک کابوس می بیند از خواب بیدار می شود و دچار تبخال می شود . این تبخال تا چند هفته وبال گردن شاه بوده است و هیچ طبیبی نمی توانست ان را درمان کند تا اینکه یک روز یکی از پیرزن هایی که در قصر یعقوب کار می کرده است به پزشکان استفاده از عرق الجبال را پیشنهاد می کند . عرق الجبال نام دیگر مومیا می باشد . بعد از این که پزشک به تجویز پیرزن از ضماد مومیا استفاده کرد ، زخم یعقوب طب 4 روز درمان شد .

منبع : https://mag.asanteb.com

 

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا