قلم موی میکاپ و اهمیت استفاده از آن در آرایش
در دنیای گسترده و حرفهای آرایش صورت مخصوصا سبکهای تخصصی، استفاده از انواع قلم موی میکاپ نیاز به تجربه و مهارت بیچون و چرای حرکت دست و همچنین کنترل فشار قلم، جهت پخش یا تاثیر صحیح رنگ بر پوست وجود دارد و نقش تجربه و دانش تخصصی میکاپ آرتیست در این زمینه، غیر قابل انکار است. به همین دلیل بر آن شدیم در این مقاله به معرفی انواع قلم موی میکاپ پرداخته و روش استفاده از هر یک را به اختصار توضیح دهیم.
انواع قلم موی میکاپ چه کاربردی دارند؟
انواع قلم موی میکاپ معمولا در 6 دسته بندی مجزا تعریف می شوند. جنس ماده آرایشی مورد نظر و حالت فیزیکی مواد مربوطه می تواند تعیین کننده نوع برس قلم موی میکاپ مذکور بوده و با کارایی تخصصی، شانس موفقیت آرایش را در این نواحی بالا ببرد. آسان طب از شما دعوت می کند جهت اطلاع از این دسته بندی و همچنین آشنایی با خانواده وسیع انواع قلم موی میکاپ ادامه این مقاله را مطالعه فرمائید. این تقسیم بندی به این شکل انجام می شود:
- قلم هایی که جهت کشیدن خطوط به کار می روند
- قلم هایی که برای رژلب به کار می روند
- قلم های مخصوص سایه چشم
- قلم های مخصوص فوندانسیون
- قلم های مخصوص انواع پودر
- پدهای مختلف آرایشی
1. قلم موهای مخصوص خطوط: این نوع از قلم موی میکاپ از انواع قلم های دسته بلند آرایشی هستند که شماره آن ها صفر، سه صفر و… می باشد. هرچه تعداد صفرها بیشتر باشد به همین میزان قطر قلم مذکور کمتر بوده و قلم موی ما نازک تر و ظریف تر خواهد بود. این قلم ها در کشیدن انواع مدل خط چشم و یا سایه چشم های خطی به کار رفته و می توانند دقت و ظرافت کار را بیشتر کنند. همچنین می توانند در کشیدن هاشورهای موقت ابرو نقشی مفید داشته باشند.
2. قلم های مخصوص رژلب: این مدل از قلم موی میکاپ برای سهولت در رژلب زدن مورد استفاده قرار می گیرد، ظرافت قلم و همچنین دسته بلند و کشیده آن به میکاپ آرتیست کمک می کند دقت خود را افزایش داده و مهارت دستش اصلاح و سرعت عمل بیشتر شود، همچنین پخش رنگ با استفاده از این قلم موی میکاپ بسیار سهل و آسان بوده و کوچکترین چین یا چروک پوستی را نیز در لب ها کاور می نماید.
3. قلم های مخصوص سایه چشم: این قلم موها در انواع حالت سر تخت یا سر گرد موجود بوده و به دلیل دارا بودن موهایی لطیف در نوک برس خود می توانند به راحتی در پخش و یا فید کردن مرزها کمک نمایند. همچنین انواع اسفنجی آن در تعیین میزان عمق و غلظت سایه آرایشی، در نواحی مختلف پلک چشم کاربرد وسیعی دارند.
4. قلم های مخصوص فوندانسیون: این نوع از قلم موی میکاپ مناسب برای پخش انواع کرم پودر ( لیکوئید، پن استیک، پنکیک چرب) بر روی پوست صورت بوده و کاربرد وسیعی نیز در گریم زیبایی صورت دارا می باشند. این قلم ها از پهن ترین قلم ها شروع شده و معمولا به شماره ای در حدود 12 ختم خواهند شد.
5. قلم های مخصوص پودر: این نوع از قلم موی میکاپ مخصوص پخش کردن انواع پودر فیکس و یا رژگونه بوده و طبیعتاً از پهنای زیادی برخوردارند چرا که معمولا منطقه وسیعی را در صورت تحت پوشش قرار می دهند. موهای این برس ها باید نرم و لطیف بوده و در تمامی قسمت ها به یک اندازه باشد مگر قلم کنترلر میکاپ که به طور استثناء نوک ابتدایی آن از نوک انتهایی بلندتر می باشد.
6. پدهای مخصوص میکاپ: این پدها به دلیل کاربرد وسیع در میکاپ تخصصی و متعادل سازی صورت در لیست قلم موی میکاپ قرار گرفته و شامل اسفنج لاتکس مثلثی، مربعی یا اسفنجی معمولی می باشند، کاربرد این پدها در زیرسازی آرایش صورت بوده و مناسب برای استفاده از پن استیک و یا پنکیک چرب می باشد.
کاربرد انواع قلم موی میکاپ
کاربرد انواع این قلم موها در میکاپ تخصصی از یکدیگر متفاوت بوده و برای استفاده صحیح از آنها باید به طور حرفه ای از یکدیکر تفکیک شده و برای ناحیه ای مخصوص و تعریف شده مورد استفاده قرار گیرند. در ادامه به معرفی یک به یک این قلم موها پرداخته و توضیحاتی کامل پیرامون این قلم ها خواهیم داد.
قلم شماره صفر تا 14 میکاپ
انواعی از قلم موی میکاپ وجود دارند که علاوه بر استفاده حرفه ای از آنها می توان در میکاپ روزانه خانم ها یا به عبارتی در میکاپ خانگی مورد استفاده قرار گیرند. قلم شماره صفر تا 14 میکاپ از این جمله می باشند. این قلم ها دارای دسته ای بلند و برسی با موهای سر تخت بوده و فشردگی قلم آنها موجب تمرکز رنگ در ناحیه مورد نظر خواهند شد. قلم شماره صفر مخصوص کشیدن خطوط ظریف در ناحیه پلک چشم یا لایه لایه موهای ابرو بوده و ظرافت و نازکی آن تعیین کننده دقت عمل در آرایش مربوطه خواهد بود. همچنین قلم شماره 3 تا 6 میکاپ مخصوص آرایش لب ها بوده و قلم های شماره 6 تا 10 مخصوص آرایش چشم و از شماره 12 تا 14 مخصوص ایجاد تیرگی و روشنی در تکنیک سایه و روشن می باشند. البته باید این نکته را مد نظر قرار داد که انتخاب قلم موی میکاپ با نظر و تشخیص مستقیم میکاپ آرتیست بوده و می تواند با ملاک قرار دادن خوش دستی قلم مورد نظر، از انتخاب یک کارشناس دیگر متفاوت باشد. بعضی از قلم موها در این دسته بندی دارای موهایی طبیعی بوده که انواع قلم سموری از این دسته می باشد. همچنین با طراحی گرد برس و طولی کوتاه تر از حد معمول، می توان خدمات بهتری برای مدل سایه چشم ارائه داد.
برس کرم پودر مخصوص لیکوئید و پن استیک
این قلم معمولا دارای پهنایی قابل توجه و همچنین سر تخت بوده و موهایی ظریف و نرم دارد تا بتواند به سهولت بر روی پوست حرکت کرده و کرم پودر را بر روی پوست پخش نماید. این برس معمولا مخصوص لیکوئید بوده و در فید کردن این محصول و جذب حرفه ای آن کمک شایانی می نماید. از انواع دیگر می توان به پد اسفنجی لیکوئید و پن استیک اشاره کرد که کاربردی یکسان با برس لیکوئید دارد.
برس کانسیلر جهت جذب بهتر کاورکننده ها
این نوع قلم موی میکاپ دارای قطری باریک و کوتاه با طراحی گرد بوده و می تواند به سهولت محصول کانسیلر را فید و جذب پوست کند. کانسیلر یک محصول آرایشی برای پوشاندن تیرگی های زیر چشم یا انواع لکه های پوستی می باشد که در میکاپ خانگی یا سالنی کاربردی وسیع دارد.
برس سایه چشم مخصوص پخش و فید رنگ
از انواع دیگر قلم موی میکاپ می توان به برس سایه چشم اشاره کرد که هم به صورت اسفنجی بوده و هم به شکل برس مویی موجود می باشد. کاربرد قلم اسفنجی معمولا برای پخش یکسان و عمیق سایه چشم بوده و برس مویی در مواقع پوشش سطحی یا فید کردن مرزها مورد استفاده قرار می گیرد.
برس زاویه دار خطوط چشم
این قلم موی میکاپ دارای برسی همچون نوک قلم خوشنویسی است و به همین دلیل می تواند خطوط چشم را با دقت بیشتری ترسیم نماید. همچنین انواع سر تخت آن می تواند پس از کشیدن مداد تیره در زیر چشم به وسیله سایه پودری مات و همرنگ با مداد، حالتی محو و زیبا از تیرگی را در خط زیرین چشم ایجاد نماید.
شانه ابرو دو سر
این قلم میکاپ دارای دو قطعه مجزا در نوک خود بوده و یکی از این قطعات حالتی مویی و ظریف داشته و مخصوص مرتب کردن و آرایش ابرو می باشد و قطعه دیگر که حالتی شانه مانند و سخت دارد مخصوص شانه کردن موهای ابرو و سر و سامان دادن به آنها در هنگام اصلاح ابرو می باشد.
برس کنترلر میکاپ جهت یکدست کردن آرایش
این برس تقریباً پهن بوده و دارای شیبی مناسب در نوک خود می باشد و به منظور کنترل کردن تمامی میکاپ خشک (نواحی آرایش لب یا سایه چشم ممنوع) مورد استفاده قرار گرفته و بقایای پودر یا رژگونه اضافی را از صورت خواهد زدود. استفاده سطحی و بدون فشار دست از برس کنترلر میکاپ، در مرحله پایانی آرایش مجاز می باشد.
قلم موهای مخصوص نقاشی صورت کودکان
این قلم موها در سایزهایی متفاوت طراحی شده و از ریزترین قلم ها برای خطوط گرفته تا پهن ترین برس ها برای ابعاد یا سطحی وسیع مورد استفاده برای نقاشی صورت کودکان قرار می گیرد. جهت اطلاع از چگونگی گریم کودک ، مجله پزشکی آسان طب به شما عزیزان توصیه می کند به مقاله مربوطه در همین سایت مراجعه فرمائید.
قلم رژ گونه مخصوص استفاده تخصصی
این قلم موی میکاپ دارای بیشترین پهنا بعد از برس پودر فیکس بوده و برای حرکت نرم و پوشش یکدست رژگونه طراحی شده است. موهای این قلم باید بسیار ظریف و نرم بوده و حالتی زیر یا سخت نداشته باشد. بدین ترتیب می توان به سهولت بر روی خطوط یا فرورفتگی زیر گونه ها حرکت کرده و رنگ و رویی طبیعی و شاد به چهره افراد بدهد.
قلم بادبزنی مخصوص فیکس کردن پودر
این نوع از قلم میکاپ مخصوص تثبیت و مسطح کردن پودر فیکس یا آرایش پودری (مانند رژگونه) می باشد و در پایان و یا طی آرایش مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین در هنگام فید کردن خطوط واضحی مانند خطوط ظریف زیر چشم و یا مرز رژگونه در میکاپ سالنی کاربرد دارد.
سخن پایانی
پس از مروری کامل درباره انواع مختلف قلم موی میکاپ باید بگوئیم که بد نیست جهت استفاده بهینه از هر یک از این قلم ها، به طور تخصصی میکاپ ناحیه مورد نظر را آموزش دیده تا علاوه بر کنترل رنگ های آرایشی بر روی سطوح مختلف پوستی، از چگونگی هماهنگ سازی این رنگ ها در نواحی مختلف چهره نیز اطلاح حاصل فرمائید.
منبع: https://mag.asanteb.com