بافت مو آفریقایی و معرفی 5 مدل زیبای خطی

بافت آفریقایی از مدل‌های پرطرفداری است که زیبایی خاص خود را دارا بوده و موها را به طرزی منظم و با خطوطی دلپذیر در امتداد یکدیگر آرایش می‌دهد. این شیوه از آرایش موها برای مدت‌های طولانی ماندگار بوده و روش‌هایی خاص جهت نگهداری و بهداشت روزانه موها، در دستور کار قرار خواهد گرفت. انواع مختلفی از بافت آفریقایی وجود دارد که همگی از اصول اولیه تبعیت کرده اما با در نظر گرفتن خطوطی منحنی یا زاویه دار می‌توان مدل‌هایی جدید را در این سبک ایجاد نمود. با ما همراه باشید تا اصول حرفه‌ای بافت آفریقایی را به شما آموزش دهیم.

بافت آفریقایی

مقدمات بافت آفریقایی

بافت آفریقایی از اصول بافت کف سری تبعیت می نماید. یعنی بافت ساده ما در کف سر حرکت کرده و با رشته هایی که مدام از کف سر جدا شده و در بافت شرکت می کند، می توان خطوطی بافته شده را درست چسبیده به کف سر ایجاد نمود و زیبایی قابل توجهی را به موها بخشید. قبل از هر چیز باید بدانید که در انواع بافت مو باید یک براشینگ حرفه ای و بدون اشتباه را برای موها انجام دهیم. موها را از قبل شستشو داده و از کاندیشنر استفاده نمائید. سپس با حرارت کم سشوار موها را خشک نموده و در حالی که ساقه موها کاملا خشک است شروع به براشینگ ساده و شلاقی نمائید. وقتی که تمامی موها صاف و بدون گره شد شروع به تقسیم بندی به شکل خطی نموده و بافت را آغاز می نمائیم. حال زمان مناسبی برای شروع بافت آفریقایی می باشد. آسان طب از شما دعوت می کند ادامه مقاله را مطالعه فرمائید.

روش صحیح بافت آفریقایی

بافت آفریقایی

پس از ایجاد خطوط دلخواه در کف سر باید به وسیله گیره ها یا کلیپس های مخصوص، موهای قسمت های دیگر را فیکس کرده تا مزاحم بافت شما نشوند و بتوانید به راحتی بافت آفریقایی را انجام دهید. یک مستطیل باریک را در نظر گرفته و جدا نمائید. با شانه باریک موهای مورد نظر را شانه نموده و مطمئن شوید که گره ای در آن وجود نداشته باشد. سپس با مقداری ژل یا واکس مو، حالتی درخشان در موها ایجاد کرده و وزهای مو را بگیرید. یک مربع کوچک را در ابتدای این مستطیل در نظر گرفته و یک بافت ساده سه تایی به عنوان پایه انجام دهید. یعنی موها را به سه رشته مساوی تقسیم نموده و رشته سمت راستی را بر روی رشته میانی قرار داده و رشته سمت چپی را بر روی هر دو رشته قرار دهید. از لایه بعدی باید یک لایه جداگانه از کف سر جدا نموده و به دو رشته تقسیم نمائید. رشته سمت راستی را به لایه قبلی اضافه نموده و در بافت شرکت دهید. همین کار را با رشته سمت چپی نیز انجام دهید. بدین ترتیب تا انتهای مستطیل مورد نظر پیش رفته و بافت را ادامه دهید تا تمامی موهای مستطیل را در بر بگیرد. حال می توانید با کش چهل گیس موها را محکم نموده و یا در صورت تمایل بافت را با ادامه موها تا انتهای طول موها به روش بافت ساده سه تایی ادامه دهید. روش انجام صحیح بافت آفریقایی به همین سادگی می باشد اما باید بدانید که می توان با ایجاد تغییراتی کوچک مدل هایی زیبا را در این بافت به ظاهر ساده به وجود آورد که در ادامه خواهید خواند.

بافت آفریقایی سه بعدی

بافت آفریقایی سه بعدی به این ترتیب انجام می شود که باید بافت ساده سه تایی را از زیر انجام دهید. یعنی سه رشته ابتدایی باید بر عکس حالت قبلی انجام شود. یعنی رشته سمت راستی را زیر رشته میانی قرار داده و رشته سمت چپی را باید زیر هر دو قرار دهیم و تمامی موهای اضافه شده از کف سر نیز طبق همین فرمول پیش خواهند رفت. بدین ترتیب می توان حالتی برجسته و حجم دار در بافت ایجاد نمود به طوری که بافت آفریقایی ما در خطوطی برجسته در کف سر مشاهده خواهند شد.

بافت آفریقایی سبدی

بافت آفریقایی

بافت آفریقایی سبدی نیز درست بر عکس بافت سه بعدی می باشد یعنی کلیه حرکت های دست باید از رو انجام شود. بدین ترتیب موها به شکل بافت بدنه سبد که فشرده و درهم پیچیده است پیش رفته و غیر قابل تشخیص و بدون حجم دیده خواهند شد. این شیوه از بافت آفریقایی دارای طرفداران بسیاری در سراسر دنیا می باشد.

5 روش‌ خطی برای بافت آفریقایی

با ایجاد خطوط منظم می توان شکل ها و مدل های خیره کننده ای در بافت آفریقایی ایجاد نمود. می توان مدل هایی منحنی یا زاویه دار را در کف سر جدا نموده و با کلیپس فیکس نمود تا از روی نظم و ترتیب معین شده در بافت مو شرکت نمایند. در ادامه می خواهیم معروف ترین خطوط را در بافت آفریقایی معرفی نمائیم.

1. روش نیمه سر: در این حالت موهای جلوی سر را از موهای پشت سر جدا نموده و تنها در نیمه جلویی سر بافت را انجام خواهیم داد. موهای پشت سر را می توان به شیوه ای بسیار ساده براشینگ نموده تا آزاد و رها بر شانه ها جلوه گری کنند. در جلوی سر مستطیل های منظم را به طور جداگانه تقسیم بندی کرده و بافت آفریقایی را انجام می دهیم.

2. روش تمام سر: در این روش باید خطوطی صاف و بلند را در تمام سر ایجاد نمائیم. بدین ترتیب که مستطیل های باریک ما از جلوی سر شروع شده و تا پشت سر و انتهای موها ادامه خواهند داشت. ساقه موها نیز در بافت آفریقایی شرکت کرده و هیچ قسمتی از موها در این روش آزاد نخواهند ماند.

بافت آفریقایی

3. روش زیگزاگ: در این روش خطوط انتخابی ما باید در کف سر به شکل زیگزاگ حرکت کرده و کل یا نیمه سر را پوشش بدهند. دم موها نیز می تواند در بافت شرکت کرده و پس از اتمام کار حالت زیبایی از مدل زیگزاگ را در کف سر مشاهده خواهید نمود.

4. روش منحنی: در این روش باید خطوط ما به شکل منحنی انتخاب شود. یعنی حالتی بسیار شبیه به زیگزاگ داشته باشد اما تفاوت در این مدل در این است که به جای زاویه های نوک تیز، به شکلی نرم و ملایم حرکت کرده و خطوطی منحنی را در بافت آفریقایی شرکت می دهیم.

5. روش شعاعی: روش شعاعی از محبوب ترین نوع بافت آفریقایی به شمار می رود. در این روش باید به جای انتخاب یک مستطیل در کف سر، حالتی به شکل یک مثلث نوک تیز را در نظر گرفته و بافت مو را انجام دهیم. پس از اتمام کار، شعاع های جالبی به حالت مثلث های باریک را در کف سر مشاهده خواهید نمود.

منبع: https://mag.asanteb.com

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا