نگهداری از همستر مسن و رعایت 12 مسئله مهم

همستری که سن زیادی دارد کمی بیشتر از سایر همستر ها به مراقبت و توجه نیازمند می باشد و شما باید با صبر و حوصله زمان بیشتری را به همستر پیر خود اختصاص دهید. در ادامه ی این بخش ، مطالبی را جهت نگهداری از همستر مسن برای شما ذکر کرده ایم تا با کمک این اطلاعات بتوانید برای همستر خود روز هایی زیبا ، خوشایند و سرشار از آرامش بسازید.

نگهداری از همستر مسن
نگهداری از همستر مسن

حمام کردن در هنگام نگهداری از همستر مسن

یکی از سوالات رایج در مورد همستر این است که آیا باید آن ها را حمام کنیم؟ مسلما جواب منفی است. همستر ها هیچ وقت نباید حمام گردند ، به دلیل این که خودشان بدنشان را با لیس زدن تمیز می کنند.

اگر یک همستر حمام شود سرما می خورد و تلف می شودد. در موی همستر ها موادی تولید می شود که موی آن ها را مرتب نگه می دارد و خود همستر ها هم وقت زیادی از روز را به تمیز کردن خود مشغول می گردند.

دامپزشکان حمام کردن را اصلا پیشنهاد نمی کنند، زیرا خود همستر از این کار لذت نمی برد و مو هایش هم بعد از حمام حالت بدی پیدا می کند. همراهان مجله ی پزشکی آسان طب ؛ فراموش نکنید در صورتی که همستر شما بوی بدی می دهد باید قفس آن را تمیز کنید. در همستر های دوارف شما می توانید یک ظرف پر از شن چینسیلا تهیه کنید، زیرا بیشتر همستر های دوارف دوست دارند در این شن ها دراز بکشند و این موجب براق شدن موی آن ها می گردد.

برای برخی از همستر های پیر تمیز کردن مویشان با لیس زدن سخت است و ممکن است شما متوجه کثیفی در مویشان گردید. اگر این اتفاق افتاد شما باید یک ظرف کوتاه پر از آب تهیه کنید (ظرف باید کوتاه باشد تا همستر در آب آن خفه نشود). در زمستان ها باید دمای آب گرم باشد و در تابستان ها نیز باید دمای آب سرد باشد. فقط قسمت های کثیف را خیس کرده و با یک دستمال کثیفی ها و آلودگی ها را پاک نمایید.

نگهداری از همستر مسن
نگهداری از همستر مسن

بیشتر بدانید : روش اصولی و صحیح تغذیه همستر ها و نکات آموزشی

 

نگهداری از همستر مسن

در صورتی که همسترتان مشکلات دندانی دارد به آن غذای نرم سگ،گربه یا نوزاد بدهید ، به دلیل این که ممکن است غذای خودش سفت باشد و نتواند درست گازش بزند. این مسئله ممکن است بیماری های دیگری در آن ایجاد کند، بنابر این مراقب باشید.

نگهداری از همستر مسن
همستر مسن

همراهان مجله ی پزشکی آسان طب ؛ از دندان های همستر خود به خوبی مراقبت کنید. همستر ها بعد از این که از گذر از سن 1 تا 2 سالگی ممکن است دندان های شکسته و زیادی بلندی داشته باشند، بنابر این شما باید مراقب باشید که چنین مشکلاتی پیش نیایند.

همستر مسن خود را در یک قفس به تنهایی نگهداری کنید تا بتواند همیشه در آرامش باشد. همستر ها هنگامی که به صورت گروهی نگهداری می گردند ممکن است بعضی از اوقات با هم نزاع کنند و این اتفاق ممکن است برای یک همستر با سنی زیاد خطرناک باشد.

مطمئن گردید که ظرف آب و غذای همسترتان آن قدر کوتاه است و همستر می تواند بدون بالا رفتن به غذا و یا آب برسد. امکان دارد همستر شما در یک قفس بزرگ اذیت گردد و نتواند به آسانی به غذا یا آب برسد. 

جهت تغذیه همستر پیشنهاد می گردد از غذا های نرم و کنسرو شده استفاده کنید ، به دلیل این که همستر قادر به خوردن چیز های سفت و سخت نمی باشد و هر چه جویدن آسان تر باشد بیشتر غذا خورده و انرزی بیشتری نیز دارد.

اگر همستر شما آن قدر ضعیف است که نمی تواند خودش را لیس زده و تمیز کند یک ظرف پر از خاک چینچیلا در قفسش قرار بدهید. هنگامی که همستر شما خود را به این خاک میمالد مو هایش تمیز می گردند.

اگر وقتی خاک چینچیلا را در قفس همسترتان قرار می دهید مو هایش را تمیز نکرد کمی به موی همستر خود آب (یا مایه وتینگ) بمالید. همستر ها همیشه هنگامی که حس می کنند خیس شده اند موی خود را لیس می زنند.

شما باید یک همستر مسن را حداقل دو بار در روز از قفس خارج کنید. البته در هر سنی همستر ها به بازی کردن و محبت نیازمند می باشند.

با توجه به سنین همستر ها آن ها را نگهداری کنید . بیماری های شایع و رایج همستر در این سنین را شناسایی کنید تا بتوانید آن ها را درمان کنید و به خاطر داشته باشید هر بیماری از عمر همستر شما می کاهد.

نگهداری از همستر مسن
همستر مسن

بیشتر بدانید : آشنایی مختصر با همستر ها و نحوه خرید آن ها

با همستر خود بسیار آرام رفتار کنید و بسیار مراقبش باشید. استخوان های همستر ها هم مثل انسان پس از گذشت سال ها ضعیف می گردند و به آسانی آسیب می بینند. وقتی همستر خود را از قفس خارج می کنید آن را روی دست خود بگذارید و با دستان خود پشتش را نوازش کنید.

اغلب افرادی که در خانواده ی خود کودکی دارند به دنبال همستر کوچک می باشند، اما همستر هایی که سن زیادی دارند برای کودکان مناسب ترند. به این علت که رفتار آرام تر و مهربان تری دارند.

در نهایت سعی کنید همیشه از سن همستر های خود آگاهی داشته باشید تا بتوانید مراقبت های لازم و ضروری از آن ها را انجام دهید.

 

 

منبع : https://mag.asanteb.com

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا