روش‌های خانگی پیشگیری از درد مچ دست

بیماریهای مچ دست، طیف وسیعی از بیماری‌ها را تشکیل می‌دهد که این موضوع باعث می‌شود وقتی بیماران با درد مچ دست به کلینیک پزشکی مراجعه می‌کنند پزشک در فرصتی کوتاه نتواند علت درست درد را تشخیص بدهد. در این مقاله بیماری‌های شایع ناشی از مچ دست که اکثر بیماران به خاطر آن‌ها به کلینیک‌ها مراجعه می‌کنند را انتخاب کردیم و به توضیح چگونگی آن‌ها خواهیم پرداخت.

درد مچ دست

 درد مچ دست

مفصل مچ دست ساختار پیچیده ای دارد و این ساختار کمک می کند که حرکات پیچیده ای نظیر خم و راست شدن و حرکات پیچشی و دَوَرانی را با قدرت انجام بدهد اما عصب ها و عضلات، استخوان ها، تاندون ها و رباط ها که انجام این حرکات را ممکن می کنند، در معرض بیماری و درد قرار دارند.

وقتی در اثر خوابیدن بر روی مچ دست یا افتادن روی دست ها یا هر عامل دیگری به مچ دست فشار ناگهانی وارد می شود، عضلات و رشته های عصبی آن دچار کشیدگی یا ضرب دیدگی می شوند و درد ناشی از آن گاهی شروع مشکل مهمی در این مفصل با ارزش خواهد بود.

گاهی در اثر قرار گرفتن در معرض حالت های غیر عادی، فشارهای ضعیف تری که به مدت طولانی و مکرر به مچ دست وارد می شود باعث ایجاد درد می شود. شغل هایی مثل خیاطی، نوازندگی سازهای دست، کار طولانی مدت با کیبورد و حتی خانه داری، احتمال بروز این دردها را بیشتر می کند.

استخوان های مچ دست بافت های زنده هستند و باید به طور مرتب خونرسانی شوند، بسته شدن یا تنگ شدن رگ های خون رسان به استخوان ها آسیب وارد می کند و اولین نشانه اش احساس درد در این اندام است، یکی دیگر از مشکلاتی که در مچ دست ایجاد درد می کند، به وجود آمدن کیست (کیسه های پر از مایع) است. معمولا خانم های بین بیست تا چهل سال بیشتر در معرض خطر این مشکل هستند پس در این موارد حتما باید با پزشک متخصص مشورت کرد.

چگونه می‌توان از آسیب‌های مچ دست پیشگیری کرد؟

درد مچ دست

به گزارش آسان طب پیش گرفتن عادت های مناسب و تغذیه صحیح از آسیب های مچ دست جلوگیری می کند. کسانی که نسبت به بیماری های مزمن و صدمه های آنی مچ دست آگاهی دارند و به ایمنی و سلامت بدن خود اهمیت می دهند کمتر این مشکلات را تجربه می کنند. حرکت های سریع و شدید به مچ دست و همچنین بی تحرک ماندن آن هر دو باعث مشکلاتی می شوند. جرکت های ورزشی سبک و ورزش های دائمی مثل یوگا، مفاصل را قوی و منعطف می کند، به کار گرفتن این شیوه ها در زندگی روزمره، مچ دست را برای فشارهای طولانی یا ناگهانی آماده می کند.

تجربه نشان داده است اضافه وزن از آنجا که به تدریج باعث التهاب مفاصل می شود، مفاصلی مثل مچ دست را در معرض خطر قرار می دهد. عادت داشتن به مواد دسته بندی و مواد غذایی فراوری شده هم در التهاب مفاصل تاثیر گذارند. کسانی که به خاطر شغلشان مدت زیادی پشت میز می نشینند یا با کیبورد کار می کنند باید به خاطر داشته باشند که گردن، شانه ها و انگشتان دستشان را در حالتی قرار بدهند که کمترین فشار را تحمل کند. در کنار آن ورزش های سبک و کششی مثل یوگا، در بهبود شرایط دست موثرند. همچنین مصرف مواد غذایی دارای ویتامین های C، D و چربی های مفید بهترین راه پیشگیری از ابتلا یا تشدید این دردهاست.

برای غضروف ها نوشیدن آب بیشترین فایده را دارد، چرا که 70 درصد بافت های غضروفی را آب تشکیل می دهد. علاوه بر این ها حضور طولانی مدت در نزدیکی مواد شیمیایی زیست محیطی یا شرایط استرس زا و همینطور داروهای ضد بارداری خطر ایجاد یا تشدید درد مچ دست را بیشتر می کند.    

مبع: https://mag.asanteb.com

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا