جوش های صورت در نوجوانی و روشهای پیشگیری از آن
از هر 10 نوجوان تقریبا 8 نفر با مشکل آکنه ( جوش های صورت ) مواجه هستند و این بثورات جلدی، بیشتر در سنین ۱۲ تا ۱۷ سالگی روی صورت بروز میکنند و مشکلساز میشوند. منفذهای موجود روی پوست حاوی غدد چربی هستند که پوست را نرم و مرطوب نگه میدارند. زمانی که منفذهای روی پوست بسته میشوند، آکنه روی پوست ظاهر میشود.
جوش های صورت در نوجوانی
منفذهای موجود روی پوست حاوی غدد چربی هستند که پوست را نرم و مرطوب نگه میدارند. همچنین در مواقعی که داخل این منفذها مقدار زیادی چربی باشد موجب میشود تا آکنههای چرکی روی پوست به وجود آیند. با رشد فرد، فعالیت هورمونها تغییر میکند و فعالیت غدههای چربی افزایش مییابد و در نتیجه چربی بیش از حد منفذهای پوست را میگیرد. جوش یا آکنه می تواند دردناک باشد و به اشکال و دلایل مختلف روی پوست صورت ظاهر شود. روش های درمانی بسیاری برای مقابله و درمان با جوش های صورت وجود دارند. اما کاش تمام ماجرا به همین جا ختم می شد. آثار جوش ها بر روی صورت نیز می تواند ناخوشایند باشد. آثار بیشتر انواع جوش به خودی خود می تواند پس از چندین ماه به طور کامل محو شود. اما می توان به روند محو شدن آثار جوش را سرعت بخشید. واقعیت این است که نباید انتظار محو شدن یک شبه آثارجوش ها داشته باشید با این حال استفاده از محصولات، روش های مراقبت از پوست و راه کار های درمانی ذکر شده در این مقاله بدون شک می تواند به مرور زمان تاثیر شگرفی در شادابی و زیبایی پوست صورت شما داشته باشد.
پیشگیری از جوش های صورت
برای شستوشوی پوست صورت خود از لیف استفاده نکنید چرا که به التهاب پوست منجر میشود. در صورت استفاده از کرم مرطوبکننده و ضدآفتاب مطمئن باشید که فاقد چربی باشند. در صورتی که موهای بلندی دارید آن را به طور مرتب شستوشو دهید و اجازه ندهید که موها با پوست صورتتان تماس داشته باشند.
منبع: https://mag.asanteb.com