خطرات و عوارض جرم گیری نکردن دندان‌ها چیست؟

با جرم گیری و تمیز کردن دندان­‌ها از روند تخریب لثه جلوگیری کنیم. بزاق‌ به طور معمول دارای املاح زیادی است که قدرت رسوب کردن دارند. این املاح معمولاً در جاهایی که با غذا و مسواک کمتر در تماس هستند رسوب می کنند که به مرور زمان با افزایش حجم این رسوبات جرم تشکیل می­‌شود و در دهان قابل مشاهده است. با اشاره به اینکه جرم­‌های تشکیل شده بر روی دندان به مرور باعث آزردگی لثه شده و جایگزین لثه می‌شوند، این امر چون به مرور اتفاق می­‌افتد فضای خالی که بین دندانها در اثر عقب نشینی لثه ایجاد شده از دید بیمار پنهان می­‌ماند. در موقع جرم گیری در هر صورت خونریزی اتفاق می­‌افتد و این امری طبیعی است ولی بیمار این امر را دلیل صدمه دیدن لثه‌هایش می­‌داند و تصور می­‌کند همین خونریزی‌ها به علت کنده شدن لثه‌ها از روی دندان است.

جرم گیری دندان

عوارض جرم گیری نکردن دندان‌ها

یکی از دندان پزشکان متبحر توصیه کردند: حتماً سالی یک بار جرم گیری را در برنامه بهداشتی قرار دهید و در مسواک زدن صحیح دندان های خود دقت کنید تا تشکیل جرم به حداقل خواهد رسید.

وی تصریح کرد: اگر در ناحیه‌ای از لثه­‌ها خونریزی ایجاد شد آن ناحیه دچار مشکل است و باید به دندانپزشک مراجعه شود. این نواحی باید بیشتر مسواک زده شود. استفاده بیشتر از مسواک در آن ناحیه باعث کاهش خونریزی خواهد شد.

این دندانپزشک متخصص اظهار کرد: بعد از جرم گیری حتماً از دهانشویه مناسب استفاده کنید تا در بهبود زخمهای به جا مانده از جرم موثر افتد. استفاده مداوم از دهانشویه‌ها زیاد توصیه نمی­شود و یک هفته بعد از جرم گیری می­‌توانید استفاده از دهانشویه را قطع کنید.

وی یادآورشد: هیچ آنتی بیوتیکی قبل و بعد از جرم گیری نیاز نیست و در موارد خاص پزشک خود تجویز خواهد کرد بنابراین دارویی بدون هماهنگی پزشک مصرف نشود.

منبع: https://mag.asanteb.com

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا