آشنایی با برخی از فواید و خاصیت خرما

خاصیت خرما برای سلامتی بسیار است. اولا قند آن از قند معمولی کمتر است و میتوانید آن را با چای بخورید. همچنین خرما انرژی بخش است و میتوانید آن همیشه مخصوصا در هنگام افطار میل کنید. خرما حاوی منیزیم است و به سلامت کلیه ها کمک می کند. یک خاصیت خرما هم رفع یبوست است. همچنین این میوه بهشتی دارای پتاسیم است که بدن به آن نیاز دارد. در این بخش چند خاصیت خرما را به شما معرفی می کنیم.

خاصیت خرما
خاصیت خرما

خاصیت خرما و خواص آن

. از فواید خرما اینست که با کمبود منیزیوم قند در ادرار پیدا میشود وجود منیزیوم برای کلیه ها و مثانه ضروری تشخیص داده شده که می توان با خوردن دو، سه دانه خرما در روز رفع نیازنمود .

.خرما از پرخوری جلوگیری می کند، خرما سرشار از عناصر و املاح معدنی است، میوه ای بهشتی و مورد تاکید “خداوندمتعال”است. خرما خواری ، زنده خواری است، دفاع بدن را بالا می برد و هضم و جذب را آسان می کند- آن پاک کننده روده ها و دافع سموم است و تعدیل و اصلاح کننده مزاج است. این میوه جبران کننده مواد از دست رفته جسم و مساعدلوزالمعده و تقویت کننده غدد تناسلی و قوه باه است. خاصیت خرما بسیار متنوع است.

.به عقیده برخی از صاحب نظران علوم غذایی یک خاصیت خرما آنست که یبوست های مزمن را نیز برطرف میکند.

. به گزارش مجله پزشکی آسان طب در خرما ماده ای به نام دیوستولنس کشف و استخراج نموده اندکه می توان آم را “کورتیزن گیاهی”نامید و مانندکورتیزن انسانی در بدن بهترین داروی ضدحساسیت و آلرژی محسوب شده و برای مبتلایان به بیماریهای روماتیسم ، پوست و چشم، که در نتیجه حساسیت به وجودآمده ، داروی ارزنده ای به شمارمیرود . همچنین نیز به علت داشتن کورتیزن گیاهی همین عمل را انجام می دهد و ریشه حساسیت را در بدن از بین میبرد و در نتیجه ، کسی که حساس نباشد ، حلیم و بردبار است مضافا‍ اینکه در تمام التهابات پوستی ، چشمی ، داخلی ، گوشی و…. میتوان خرما را مصرف کرد. فواید آن بسیار متنوع است .

. یک خاصیت خرما هم اینست که وجود پتاسیم و منیزیم در خرما درتعادل الکترولیت ها و یون های بدن نقش های مؤثری داشته و در شستشوی خون از مواد زاید اثری شگرف دارد.

.برای دفع و خنثی سازی حرارت و گرمی خرما باید پس ازمصرف آن چند دانه بادام و یا یک انار ملس یا یک عدد خیار را میل نمود.

خاصیت خرما
خاصیت خرما

.برای جلوگیری از اثر و نفوذ مواد قندی آن روی دندان ها ، باید پس از مصرف خرما بلافاصله دندان ها را خوب با آب شستشو داد .

.طبق سفارش برخی متخصصان علوم تغذیه؛زمان مناسب خوردن آن صبح به خاطر ایجاد انرژی در طول روز و عصر است، تا کمبودها و خستگی روزانه را جبران کرده و زمینه را برای پرهیز از پرخوری در شب فراهم سازد.

.”آهن آن چون زیاد است”می توان با خوردن روزانه 15 گرم خرما، رفع نیازمندی به عنصر آهن نمود و کم خونی یا عوارض کمبود آهن رابرطرف نمود.

.”خرما املاح منیزیوم داشته”و از این جهت فوق العاده اهمیت دارد، پروفسور دلبه و دیگر دانشمندان عقیده دارند که در موارد کمبودمنیزیوم، زمینه برای ابتلا به سرطان آمده است. فواید آن بسیار متنوع است. طبق آمار به دست آمده در مناطقی که خرما بیشتر خورده می شود موارد ابتلا به سرطان کمتر است .

.از فواید خرما می توان گفت که منیزیوم آن اثر مخصوصی در درمان جوش و غرور جوانی دارد از این رو جوانانی که در سن بلوغ قرار میگیرند و در نقاط معتدل و سردسیر زندگی می کنند، (در مناطق غیر خرما خیز) میتوانند روزانه دو، سه عدد خرما بخورند.

خاصیت خرما
خاصیت خرما

ویتامین های موجود در خرما

خرما سرشار از ویتامین های B، A، C، D، E است. ویتامین A موجود در آن برای رشد و نمو بدن مفید بوده و در محافظت بافت ها در برابر عفونت ها (به خصوص عفونت های مخاطی) و در تقویت بینایی نقش مهمی دارد. فواید آن بسیار متنوع است. پس ویتامین های خرما متنوع است .

چیپس خرما

فواید آن گوناگون است و فرآورده های زیادی دارد. چیپس خرما فرآورده ای از آن است که بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد. به گزارش آسان طب برای تهیه چیپس خرما کافی است ابتدا آن را شسته و سپس خشک خشک کنید. بعد هسته آن را جدا کنید و سپس با چاقو یا هر وسیله دیگری به قسمت های کوچک تقسیم کنید. حال باید آن را در مقدار خیلی کم از ترکیب مقدار کم شکر ویک لیوان آرد غلت دهید تا چیپس خوشمزه تان آماده شود .

منبع :

asanteb.com

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا