کپسول جدید دیابت جایگزین انسولین کشف شد
کپسول جدید دیابت ( داروی جایگزین انسولین ) به جای انسولین استفاده می شود و حدودا به مدت یک هفته قند انسان را تنظیم خواهد کرد .
به گزارش آسان طب این قرص انسولینی بوسیله محققان دانشگاه سانتا باربارا در کالیفرنیا ساخته شده و قادر است جایگزین تزریق انسولین باشد. کپس
ول جدید دیابت ( داروی جایگزین انسولین )
کپسول جدید دیابت یا داروی جایگزین انسولین
فواید کپسول جدید دیابت ( داروی جایگزین انسولین ) که در واقع یک قرص خوراکی است بسیار است . خب مسلما خوردن دارو راحت تر از تزریق است و همچنین عوارض پوستی ان کمتر است. این کپسول جدید دیابت یک روش بسیار موثر برای تحویل انسولین به بدن میباشد. کپسول جدید دیابت ( داروی جایگزین انسولین )
به گزارش آسان طب پرفسور Samir Mitragotriاز دپارتمان مهندسی شیمی در دانشگاه سانتا باربارا بیان کرد : تزریق انسولین برای افراد دیابتی دردسر و مشکلی بزرگ است. همچنین مسلما انسولین خوراکی مسیر مستقیم تری را نسبت به تزریق انسولین در تحویل انسولین به بدن طی میکند و نسبت به تزریق اثر سریع تر و بیشتری خواهد داشت.
وقتی که بیمار انسولین را از طریق تزریق میگیرد ، انسولین ابتدا وارد جریان خون محیطی خواهد شد. سپس با گردش خون به کبد می رود. قرص انسولین سبب افزایش تولید انسولین در بدن نمی شود بلکه این قرص بسیار شبیه به تزریق اما به فرمی راحت تر و موثرتر، یک دوز انسولین را وارد بدن خواهد کرد. کپسول جدید دیابت ( داروی جایگزین انسولین )
محققان درمورد توانایی سیستم تحویل خوراکی انسولین احساس بهتری دارند. به عنوان مثال دکتر Mitragotri می گوید: این تحقیق در مراحل ابتدایی است، اما گام های اصلی ان برای اثبات تحویل موثر انسولین توسط این سیستم، برداشته شده است. چنانچه مراحل بعدی موفقیت آمیز باشد، قبل از عرضه ی قرص انسولین بصورت تجاری، آزمایشات بسیار دقیق تری روی ان انجام می شود تا خیال همه راحت باشد . کپس
ول جدید دیابت ( داروی جایگزین انسولین )
کپسول انسولین یا قرص انسولین یک کپسول جدید دیابت و داروی جایگزین انسولین است
تاکنون تلاش ها برای تولید انسولین خوراکی به دلیل تخریب این پروتئین درمحیط اسیدی معده با شکست مواجه شده بود، عبور پروتئین انسولین از محیط پروتئولیتیک معده و روده بدون تخریب آن بسیار مشکل است. این نوع از کپسولها که enteric-coated capsules نام دارند، حاوی پچ هایی از پلیمرهای چسبنده ی مخاطی هستند که پروتئین انسولین در داخل آنها قرار داده شده است.
آزمایشات نشان داده است این قرص ها از محیط اسیدی معده سالم عبور کرده و وارد روده ی کوچک می شوند، در روده ی کوچک پچ های محتوی انسولین از کپسول آزاد شده و به دیواره ی روده متصل می شوند(می چسبند)، با استفاده از یک ماده ی افزایش دهنده ی نفوذ، انسولین از جداره روده عبور کرده و وارد جریان خون می شود. محققان بر این باورند که روش آنها برای سایر درمانها مانند هورمونهای رشد، آنتی بادیها و واکسن هایی که درحال حاضر بصورت تزریقی تجویز می شوند، نیز قابل اجرا است.
دکتر Mitragotri می گوید: ما امیدواریم بسیاری از پروتئین هایی را که درحال حاضر تزریق می شوند با این سیستم، بصورت خوراکی در اختیار بیماران قرار دهیم.
بیشتر بدانید : دیابت بارداری چیست و تشخیص آن چگونه است؟
امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از آسان طب تقدیمتان کردیم بهره کافی را برده باشید. بیماران دیابتی باید از این خبر خوشحال شوند. چون دیگر لازم نیست انسولین تزریق کرده و با کبودی و مشکلات پوستی محل تزریق مواجه شوند. براحتی یک قرص و کپسول میخورند و مشکلشان حل می شود.
همچنین برخی افراد نسبت به تزریق انسولین بی خیال ترند اما قرص خیلی راحت است و در هر جا و مکانی میتوان ان را خورد و عوارض پوستی هم ندارد و همچنین بیشتر اثر میکند.