پدر شدن باعث چاقی و کاهش تحرک بدنی می‌شود

محققان معتقدند، کاهش تحرک بدنی، دوری از ورزش کردن، افزایش تعداد دفعات غذا خوردن در بیرون از خانه و بی‌خوابی‌های طولانی از عوامل اصلی چاق شدن مردان بعد از پدر شدن به شمار می‌رود. تمام این عوامل احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را به شدت افزایش می‌دهد.

پدر شدن

پدر شدن باعث چاقی می شود

بزرگ‌ترین قاتل مردان در سراسر جهان بیماری قلبی است و زندگی مدرن امروزی و چاقی آنها را بیشتر از گذشته به سمت این بیماری سوق می‌دهد. تقریبا 60 درصد پدران اندام بدنی بدشکلی دارند و 40 درصد از آنها هرگز تلاشی برای کاهش وزن اضافه خود نمی‌کنند.

داشتن مشغله زیاد و خستگی از مهم‌ترین عواملی است که مردان را از داشتن تحرک بدنی باز می‌دارد. کمبود خواب باعث شده نزدیک به یک چهارم مردان در روزهای آخر هفته چرت بزنند و حتی یک بیستم از آنها دردستشویی محل کار خود این کار را انجام می‌دهند.

افزایش فشار زندگی باعث شده یک پنجم مردان هنگام خواندن کتاب یا صحبت کردن با فرزندانشان به خواب بروند. افزایش فشار کاری، نداشتن وقت کافی و خوردن غذاهای ناسالم باعث شده وزن مردان امروزی نسبت به دهه‌های گذشته رشد چشمگیری پیدا کند. البته این عوامل باعث نگرانی فرزندان هم شده است.

آمارها نشان می‌دهد، از هر 10 دختر یا پسر بین 18 تا 30 سال، 3 نفر نگران سلامت پدر خود هستند و معتقدند پدرشان ممکن است به یک بیماری خطرناک دچار شود. 60 درصد از آنها معتقدند پدرشان تناسب بدنی ندارد و نیمی دیگر هم پدر خود را چاق می‌دانند. برای درمان چاقی بهترین راه پیاده روی و کم کردن ناهار و شام و میان وعده ها و همچنین حذف تنقلات است.

کریگ گارفیلد استادیار طب اطفال و علوم اجتماعی پزشکی دانشکده پزشکی فاینبرگ دانشگاه نورث‌وسترن که نگارش یک مقاله پژوهشی را بر عهده داشته است، می‌گوید: « همه ما می‌دانیم که پدرها ظرف غذای بچه‌های خود را بعد از هر وعده تمیز می‌کنند (ته مانده‌اش را می‌خورند). پدر شدن می‌تواند سلامت پدران را تحت تأثیر قرار دهد و این فراتر از مسئله‌ای است که قبل از این هم در مورد تأثیر ازدواج (بر سلامت) می‌دانستیم. هرچه پدران بیشتر اضافه وزن داشته باشند و شاخص توده بدن آنها بالاتر برود، ریسک بیماری‌های قلبی، دیابت و سرطان نیز در آنها بالاتر می‌رود.»

منبع: https://mag.asanteb.com

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا