روانشناسی قهر مردان و مشکل قهر کردن شوهر

در روانشناسی قهر مردان ، قهر کردن شوهر یک معظل محسوب می شود و باید راه حلی برای ان پیدا کرد. برخی مردها بیش از حد قهر میکنند که این باعث سست شدن پایه زندگی خواهد شد. اکثرا دیده ایم که خانم ها اهل قهر هستند و در نهایت مرد مهربان مجبور به اقدام برای اشتی و ناز و نوازش زن می شود.

ولی خب گاهی هم مردها اهل قهر هستند و خانم ها از این موضوع کلافه می شوند. بهتر است وقتی مرد قهر میکند سریع مشکل را حل کنید تا طولانی نشود . چون مردها اکثرا کینه ای هستند و مدام مشکل را پررنگ تر می کنند.

البته این طور هم نباشد که در هر شرایطی شما منت کشی کنید و حتی اگر تقصیر اوست بگویید تقصیر من است. چون با این راهکار او تشویق می شود که مدام قهر کند. پس چاره چیست ؟ در این بخش از سایت اسان طب اطلاعاتی را درباره روانشناسی قهر مردان و قهر کردن شوهر تقدیمتان می کنیم.

امیدواریم از مطالعه این بخش بهره کافی را ببرید.

روانشناسی قهر مردان و مشکل قهر کردن شوهر

روانشناسی قهر مردان و قهرکردن شوهر – چه مردهایی قهر میکنند ؟

قهر کردن شوهر طبق روانشناسی قهر مردان واکنشی است طبیعی . این واکنش ممکن است ژنتیکی باشد و گاهی هم بخاطر الگوبرداری از نزدیکان یا دلایل محیطی رخ دهد.

ریشه قهر کردن شوهر در یک عاطفه و هیجان منفی ، همراه با خشم است . زمان این قهر کردن با توجه به شدت بحث به درازا می انجامد .

همچنین به گفته روانشناسی قهر مردان ، قهر کردن شوهر همیشه هم منفی نیست. گاهی قهر کردن جایگزین اتفاق های بدتر است . مثل کتک زدن ، شکستن چیزی ، فحش دادن یا …  که این بسیار هم خوب است.

همچنین قهر کردن شوهر گاهی مانع تسلیم او در مقابل زورگویی های همسر می شود و این هم بد نیست.

ولی خب قهرهایی هم که از روی لجبازی است یا بخاطر نداشتن گذشت و بخشش اتفاق می افتد به بنیان خانواده اسیب رسانده و برای زوجین اثرات منفی دارد.

بنا بر گزارش ها در روانشناسی قهر مردان مردانی که قهر میکنند اکثرا نیاز به مطرح شدن، حل مشکلات یا جلب توجه دارند و خیلی از انها هم اعتماد به نفس ندارند.

روانشناسی قهر مردان ، قهرکردن شوهر , قهرکردن زن و شوهر, قهرکردن , قهرکردن با نامزد, قهرکردن مردان , قهرکردن با همسر, قهر شوهر , روانشناسی قهر مردان , قهرکردن شوهر با زن

روانشناسی قهر مردان و مشکل قهر کردن شوهر

حل مشکل قهر کردن شوهر و روانشناسی قهر مردان

– به گزارش آسان طب در مقابل قهر کردن شوهر سعی کنید ارام باشید ، دعوا نکنید و مشکلتان را با ارامش حل کنید . در این موارد شما باید منطقی باشید و عاقلانه بحث را تمام کنید . هر گونه جر و بحث، دعوا و .. باعث لجبازی بیشتر شوهرتان  و  طولانی شدن مدت زمان قهر خواهد شد. پس شما باید در این موارد تعادل را رعایت کنید. اگر زیاد منت کشی کرده و بگویید در هر شرایط حق با توست او در هر بحثی قهر میکند. اگر هم بر عکس عصبانی شوید و او را مدام سرزنش کنید و بلند حرف بزنید بدتر او لجبازی میکند و این دعوا حالا حالا ها پایان نمی پذیرد. قهرکردن شوهر , قهرکردن زن و شوهر, قهرکردن , قهرکردن با نامزد, قهرکردن مردان , قهرکردن با همسر, قهر شوهر , روانشناسی قهر مردان , قهرکردن شوهر با زن

– در این مورد شما باید سعی کنید او را به اشتی کردن تشویق کنید . نه این که منت کشی و التماس کنید . مثلا وقتی یکبار شوهرتان برای اشتی کردن پیش قدم شد رفتارش را سریع تشویق کنید تا به تدریج رفتار قهر در او ضعیف و در نهایت حذف شود.

بیشتر بدانید : یک تست روانشناسی جدید و خارق العاده

– برای حل مشکل قهر شوهر گفت گوی منطقی بهترین گزینه است .  با ارامش مشکلتان را حل کنید ، نه با لجبازی و داد و بیداد . سعی کنید درباره این مشکل با هم صحبت کنید و علت را از ریشه پیدا کنید . حتی اگر وانمود میکند به حرفتان گوش نمیدهد باز هم منطقی حرف بزنید . مطمین باشید این حرفها چه بخواهید چه نخواهید به گوش او میرود .

توجه:گاهی وقتها او خیلی عصبانی است . در این واقع فعلا سکوت کنید تا کمی ناراحت شود. چون ممکن است او چیزی بگوید که شما را عصبانی کند و اتش این دعوا شعله ور شود.

در محیطی آرام، با شوهرتان حرف بزنید و به او بگویید: قهر کردن راه خوب و مناسبی برای حل مشکلات و مسائل زندگی نیست و هیچ کمکی به حل مشکلات نمی کند.

پس بهتر است با هم صحبت کنیم تا نتیجه درست و منطقی برای حل مشکلات پیدا کنیم.

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از اسان طب درباره روانشناسی قهر مردان و قهر کردن شوهر تقدیمتان کردیم بهره کافی را برده باشید.

روانشناسی قهر مردان

پس برای چندمین بار تاکید میکنیم که :

مردها را به قهر کردن عادت ندهید و سریعا منت کشی نکنید.  به او بفهمانید قهر کردن کار اشتباهی است . حتی اگر تقصیر کار نباشد.

اما از ان طرف وقتی عصبانی است اصلا دهان به دهانش نگذارید و او را عصبانی نکنید . اجازه دهید کمی خونسرد شود و بعد با ارامش با او بحث کرده و از حقتان دفاع کنید.

اصلا کلا قهر کردن را در منزل ممنوع کنید. در کنارش بگویید در موقع عصبانیت هر دو سکوت می کنیم و یک ساعت بعد یک جلسه منطقی با هم برگزار می کنیم.

قهرکردن شوهر , قهرکردن زن و شوهر, قهرکردن , قهرکردن با نامزد, قهرکردن مردان , قهرکردن با همسر, قهر شوهر , روانشناسی قهر مردان , قهرکردن شوهر با زن

‫3.3/5 ‏‫(7 نظر)‬

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا