درمان تشنگی و رفع عطش با داروهای گیاهی

درمان تشنگی و رفع عطش موضوع این بخش از سایت آسان طب است . تشنگی از مشکلاتی است که در هنگام گرما و کمبود اب بدن رخ میدهد و عوارض بدی هم برای سلامتی دارد. تشنگی علل مختلفی دارد. مانند : کم شدن مایعات بدن، عرق کردن زیاد، استفراغ، اسهال، تب، گُرگرفتگی، آفتاب سوختگی، رژیم غذایی، داروهای استروئیدی و احتمالاً بیماری قند در بزرگسالان

در این قسمت برخی روشهای گیاهی برای درمان تشنگی را تقدیمتان می کنیم.

درمان تشنگی و رفع عطش با داروهای گیاهی

روشهای درمان تشنگی و رفع عطش

به گزارش مجله پزشکی آسان طب برای درمان تشنگی شدید و رفع عطش  میوه هایی مثل هلو، انجیر، زردآلو، کاهو، ماست، سنجد، عسل، ترب و … را زیاد استفاده کنید. همچنین جهت درمان تشنگی سرکه، خیار، خربزه، انارشیرین، آلو، شلیل، سکنجبین، شربت، نارنج، مربای هندوانه، ماء الشعیر، شربت به لیمو و … را فراموش نکنید.

برای درمان گیاهی تشنگی چای، خاکشیر، اسفناج، زرشک، سیب زمینی، قره قوروت و … توصیه شده است . همچنین برای اینکار میتوانید از جوشانده ی شاخه های انجیر استفاده کنید. خوردن و بخور سیاه دانه  هم جهت درمان تشنگی شدید و رفع عطش توصیه شده است.

تخم خرفه هم میتواند به شما کمک زیادی کند. نکته مهم درباره درمان تشنگی و رفع عطش اینست که اکثر ما تصور می کنیم یخ تشنگی را رفع میکند. در صورتیکه خوردن آب یخ نه تنها در رفع عطش موثر نیست بلکه خود باعث عطش خواهد شد. شما باید از آب گرم یا نیم گرم جهت تسکین عطش استفاده کنید.

همچنین جالب است بدانید که سکنجبین یا همان سرکه انگبین ( با آب گرم شربت شده ) جهت رفع عطش گزینه مناسبی است.  آب خیار، شیره خرفه، مربای آلو، شربت آبغوره، لعاب اسفرزه و به دانه و جوشانده بادیان یا شربت لیمو، آب تمر هندی، آب انار و شربت بنفشه را برای درمان تشنگی فراموش نکنید.

خوردن آبغوره بی نمک به همراه ماء الشعیر و آب برگ خرفه موجب رفع عطش خواهد شد. شربت خنک خاکشیر و جوشانده ریشه شیرین بیال و شربت نارنج برای درمان تشنگی استفاده می شود. دانه های خاکشیر اب را در خود نگه می دارند و کم کم در بدن پخش می کنند. به همین دلیل با خوردن شربت خاکشیر شخص دیرتر تشنه می شود.

درمان تشنگی و رفع عطش با داروهای گیاهی
این نکته را یاداوری می کنیم که غذاهای شور و چرب و سنگین تشنگی ما را دو چندان می کند. یک داروی رفع تشنگی اینگونه تهیه می شود که باید تخم کاهو، کاسنی، خرفه، مغز تخم کدو و بارهنگ  را به مقدار مساوی مخلوط کنید. سپس انها را بسایید و هر بار یک قاشق مرباخوری از آن را همراه عرق بید مشک یا شربت بنفشه بخورید. این معجون در کنار درمان تشنگی ، معده را هم تقویت می کند.
باز هم تاکید می کنیم که مصرف میوه هایی مانند : زرشک، زنجبیل، زردآلو، کاهو، ماست، سیاهدانه، سنجد، عسل، ریشه شیرین بیان، ترب، پونه، انجیر، آلبالو، ازگیل، برگ بید، هلو، هندوانه، گزنه و گشنیز و … به رفع عطش و درمان تشنگی کمک زیادی می کنند.

در ماه رمضان دم کردن برگ خشک نعناع و یا مخلوط آن با عسل و تهیه شربت ان به کمتر تشنه شدن کمک زیادی میکند. به گزارش مجله پزشکی آسان طب در میان عرقیات فقط کاسنی خاصیت خنک‌ کنندگی بدن را دارد. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم که نوشیدنی‌ هایی مانند خاکشیر را با کمی کاسنی و گلاب مخلوط کنید و سپس از ان استفاده کنید.

طبق اطلاعات بدست امده برای رفع تشنگی میتوانید تمبر هندی را خیس کرده ، سپس ان را صاف کنید و به عنوان شربت میل کنید. میتوانید کمی عسل به ان بیافزایید.

درمان تشنگی و رفع عطش با عرقیات

شما میتوانید برای درمان تشنگی و رفع تشنگی از عرقیجاتی مانند  شنبلیله، کاسنی، گشنیز، هویج ، عرق شیرین بیان ، عرق بارهنگ، ختمی، شوید و … استفاده کنید.

درمان تشنگی با آبمیوه جات

مصرف ابمیوه ها هم برای درمان تشنگی زیاد توصیه می شود. ما به شما آب آلبالو، انجیر، لیمو، هندوانه، گلابی، توت و آب پرتقال و … را پیشنهاد می کنیم.

موارد عطش اور

یادتان باشید خوراکیهایی مثل انگور، بالنگ، آبغوره، حلوا، زیره سیاه، شیر، قهوه، نمک ، یخ و کلا غذاهای شور و چرب به شدت عطش شما را زیاد می کند.

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از آسان طب درباره روشهای درمان تشنگی و رفع عطش تقدیمتان کردیم بهره مند شده باشید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا