درمان ساده بیماری گوش شناگران در منزل

با شروع شدن فصل گرم هوا همه ی ما به فکر رفتن به استخر و شنا کردن می افتیم..اما باید بذانید شنا کردن علاوه بر لذت بسیاری که دارد در بعضی مواقع نیز انسان را دچار مشکلاتی میکند..در این مطلب از سایت آسان طب در مورد یکی از این مشکلات یعنی بیماری گوش شناگران و علایم و درمان بیماری گوش شناگران برای شما صحبت می کنیم..در ادامه ی مطلب با ما همراه باشید :

 

 

بیماری گوش شناگران چیست :

بیماری گوش شناگران (اوتیت اکسترن )، عفونت باکتریایی (یا گاهی قارچی) گوش خارجی است که هنگامی ایجاد می شود که آب آلوده در مجرای گوش بماند.

 

در مراحل اولیه بیماری گوش شناگران ، گوش دچار خارش می شود. در صورتی که درد گوش شدید باشد و با کشیدن لالهٔ گوش شدت درد افزایش یابد، احتمال دارد، گوش عفونی شده باشد.

 

بیماری گوش شناگران به این علت چنین نامی گرفته است که اغلب افراد پس از شنا به آن دچار می شوند، اما ممکن است پس از دوش گرفتن یا شستشوی سر نیز ایجاد شود.

 

 

راه درمان بیماری گوش شناگران :

ساده ترین راه پیشگیری از این بیماری، خشک نگاه داشتن گوشها است. به عبارتی باید گوش خارجی را پس از استحمام یا شنا با یک حولهٔ نرم خشک کرد.

 

به خاطر داشته باشید که چیزی کوچکتر از یک مو نباید وارد گوش خود کنید. این مطلب شامل گوش پاک کن های پنبه ای نیز می شود. تنها کافی است از خشک شدن قسمت خارجی گوش اطمینان پیدا کنید.

 

در صورتی که مستعد ابتلا به بیماری گوش شناگران هستید میتوانید از گوش پرکن استفاده کنید تا آب وارد مجرای گوش نشود. اگر اغلب در دریاچه، که (بر خلاف آب شور) احتمال وجود باکتری عفونی در آن زیاد است، شنا می کنید ممکن است پس از شنا نیاز به قطره های گندزدا (آنتی سپتیک ) داشته باشید، به خصوص اگر قبلاً به این بیماری مبتلا شده باشید.

 

این قطره ها تعادل اسیدی و طبیعی گوش را مجدداً برقرار می کنند، باکتریها را می کشند و گوش را خشک میکنند. در صورتی که گوش شروع به خارش کرد میتوانید تا برطرف شدن خارش، چند بار در روز از قطره های فوق استفاده کنید.

 

در صورتی که گوشتان دردناک شد یا ترشح پیدا کرد یا به هنگام کشیدن لالهٔ گوش، درد گرفت، ممکن است به عفونت گوش مبتلا شده باشید که در این صورت بهتر است به پزشک مراجعه کنید و یک دوره آنتی سپتیک مصرف کنید.

 

 

نسخهٔ طبیعی درمان بیماری گوش شناگران به شکل خلاص :

 

پس از شنا، استحمام یا شستن موها، گوشهای خود را با حوله ای نرم کاملاً خشک کنید

 

به هنگام شنا، از ماده گوش پرکن استفاده کنید.

 

اگر برای شنا به دریاچه می روید یا مستعد ابتلاء به بیماری گوش شناگران هستید، پس از شنا از قطره های گندزدا (آنتی سپتیک) و خشک کننده استفاده کنید.

 

میتوانید این قطره ها را از داروخانه تهیه کنید یا از محلولی که به نسبت مساوی شامل سرکهٔ سفید و الکل است استفاده کنید. پس از شنا یک تا دو قطره داخل گوش بچکانید.

 

در صورت خارش گوش، سه بار در روز از محلول فوق استفاده کنید تا زمانی که خارش گوش متوقف شود

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا