روشهایی برای کنترل دعوای کودکان

همیشه بین کودکان چه خواهر و برادر و چه دوست اختلاف هایی وجود دارد و این اختلاف گاهی منجر به دعوا می شود. این اختلافات جزو مراحل رشد کودک است و طبیعی است. ولی ما می توانیم با دانستن برخی موارد میزان این دعواها را کاهش دهیم. در این بخش از مجله پزشکی آسان طب چند روش برای کنترل دعوای کودکان را به شما آموزش می دهیم.

کنترل دعوای کودکان

بی‌توجهی به دعوا برای کنترل دعوای کودکان

دعوا کردن برای بسیاری از کودکان جنبه خودشیرینی و جلب توجه را دارد. بنابراین بهتر است در این مواقع به کودکان کمتر توجه کنید و اجازه ندهید این کار در خانه عادی شود. با این کار بچه ها هم دلیل کمتری برای دعوا پیدا می کنند و این دعواها کم می شود.

کنترل دعوای کودکان

عدالت برای کنترل دعوای کودکان

برای کنترل دعوا کردن بچه ها باید از آنها بپرسید چه کسی دعوا را شروع کرده و چه چیزی گفته است. سعی کنید در بیشتر مواقع تنبیه برای هردو یکسان باشد و بین آنها فرق نگذارید. همچنین بدی های هر دو را بگویید، نه یک نفر را . مثلا بگویید فلانی تو این اشتباهات را کردی و فلانی تو هم این اشتباهات را مرتکب شدی.

کنترل دعوای کودکان

برای کنترل دعوای کودکان به آن‌ ها یاد بدهید حرف بزنند

به بچه ها یاد بدهید به جای دعوا کردن با همدیگر ، با حرف زدن مشکلشان را حل کنند. حتی کودکان کم سن می‌توانند مفاهیم پایه‌ ی دعوا نکردن و برابری را متوجه شوند. با آن‌ها در مورد دعوا و راه‌های حل مشکلات حرف بزنید.

کنترل دعوای کودکان

برای کنترل دعوای کودکان احترام بگذارید و مثبت باشید

احترام، احترام و احترام به ایجاد رفتار مثبت در کودکان کمک زیادی می‌ کند. سعی کنید به دعوای کودکان بی‌ توجه باشید و در زمانی که کار درستی انجام می‌ دهند توجه زیادی به آن‌ ها کرده و تشویقشان کنید. کودکان به سرعت متوجه تفاوت شده و می فهمند کدام کار برای شما اهمیت دارد.

کنترل دعوای کودکان

برای کنترل دعوای کودکان یک مدل مثبت باشید

کودکان از والدین و اطرافیان الگو می گیرند. سعی کنید برای آنها یک الگوی مثبت باشید. وقتی اطرافیان کودک و والدین مدام با هم دعوا می کنند کودکان از آنها الگو برداری می کنند. والدین باید در رفتار با دیگران و تعاملات اجتماعی الگوی رفتاری مناسبی برای کودک خود باشند.

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از مجله پزشکی آسان طب درباره روشهای کنترل دعوای بچه ها تقدیمتان کردیم بهره مند شده باشید. پس سعی کنید هیچ وقت جلوی بچه ها دعوا نکنید و با حرف زدن مشکل تان را حل کنید تا بچه ها هم از شما الگو گرفته و بدانند که با حرف زدن می توانند بیشتر مشکلات خود را حل کنند.

 

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا