کاشت ناخن پودری و مراحل صحیح انجام آن
کاشت ناخن پودری از قدیمی ترین روش های زیباسازی ناخن ها بوده و طرفداران بسیاری در سراسر دنیا دارد. با پیشرفت دنیای آرایش و زیبایی، این شیوه زیباسازی ناخن نیز پیشرفت های بسیاری کرده و تا به امروز لقب دومین لاین تخصصی آرایشی را (پس از لاین رنگ مو) به خود اختصاص داده است. کاشت ناخن زیر مجموعه های بسیاری داشته که هر یک از آنها نیاز به تجربه و دانش مخصوص به خود است، برای ورود به این لاین تخصصی و انتخاب بهترین روش برای کاشت ناخن باید به بررسی جزء به جزء مواد مصرفی و روش کلاسیک کاشت ناخن پودری بپردازیم.
چگونگی انجام کاشت ناخن پودری
در روش کلاسیک کاشت ناخن پودری از پودر اکریلیک و لیکوئید مخصوص به آن که فرمولاسیون هر یک با دیگری متناسب و سازگار است برای ساخت ماده ای خمیری شکل استفاده می شود که همچون لایه ای سخت روی سطح ناخن ها را پوشانده و پس از فرم دهی و سوهان کشی، زیبایی خاصی را به ناخن های طبیعی افراد می بخشد. در ابتدا مانیکور کاملی به وسیله سوهان برقی و دستی برای آماده سازی ناخن ها جهت کاشت ناخن پودری انجام می شود. سپس از ماده ای به نام ضد قارچ برای ضد عفونی کردن سطح ناخن ها استفاده شده و از پرایمر که حالت چسب مانند آن کمک به دوام کار می نماید استفاده می کنیم. سپس کاشت ناخن پودری را که روش دقیق آن را شرح خواهیم داد انجام داده و در انتها از لاک ناخن استفاده می کنیم.
انواع پودر اکریلیک برای کاشت ناخن پودری
پودر اکریلیک در کاشت ناخن محصولی پودری شکل است با دانه هایی بسیار ریز و روان که در انواع مارک ها، رنگ ها و درصد پودری بودن های مختلف در فروشگاه های محصولات زیبایی ناخن ها موجود بوده و انتخاب را برای متخصصین ناخن آسان نموده است. پودرهای اکریلیک در دو نوع سافت (نرم) و هارد (سخت) ساخته شده اند و این آزادی را به ناخن کار می دهند که استحکام و دوام کاشت ناخن پودری را تعیین کند. معمولا از پودر های سافت جهت کاشت معمولی ناخن استفاده می شود مگر اینکه بخواهیم استحکام بسیار بالای ناخن ها را با پودر هارد تضمین کنیم.
پودر اکریلیک صورتی
پودر های صورتی در کاشت ناخن پودری، در حالت خشک تناژ ملایمی از رنگ صورتی داشته و پس از ترکیب با لیکوئید و استفاده بر سطح ناخن، تناژ محو و زیبایی از صورتی را به ناخن ها خواهد داد. از این پودر در کاشت هایی استفاده می شود که شخص خواهان یک زیبایی طبیعی بر ناخن ها بوده که پوشانندگی نداشته اما شفاف، جان دار و طبیعی به نظر برسد. انواع پودرهای صورتی بدین شرح می باشند: sheer pink . Deep pink . French pink . Absolute pink و…
پودر اکریلیک کلیر (کریستالی)
پودر کلیر در حالت اولیه سفید رنگ بوده اما پس از ترکیب شدن با لیکوئید و استفاده بر ناخن ها و پولیش آن، کاملا شفاف می شود و تناژ رنگی خاصی نداشته و جزئیات زیرین آن به وضوح قابل مشاهده است. از این پودر در کاشت هایی استفاده می شود که شخص خواهان یک کاشت ناخن کاملا شفاف و طبیعی است و همچنین در مرحله نهایی گریم ناخن که باید سطوح زیرین با لایه ای شفاف کاور شود مورد استفاده قرار می گیرد.
پودرهای رنگی اکریلیک
پودرهای رنگی کاشت ناخن با فرمولاسیون یکسانی با پودرهای معمولی بوده و برای آماده شدن نیاز به لیکوئید معمولی دارند و این امکان را به ما می دهند که انواع طرح های دایمی را با استفاده از این پودرها در دل کاشت ناخن پودری ایجاد کنیم. از این پودرها معمولا برای دیزاین و طراحی های زیبا استفاده می شود. طیف رنگی این پودرها شامل انواع رنگ هاست و محدودیتی ندارد. معروف ترین پودر رنگی اکریلیک، پودر سفید است که از آن جهت فرنچ دایمی ناخن (تا ترمیم بعدی) استفاده می شود.
پودرهای کاور (پوشاننده)
این پودرها در رنگ های هلویی، کرم و صورتی موجود بوده و جهت پوشش کامل ناخن ها استفاده می شود به طوری که پس از سوهان کشی و پولیش ناخن، جزئیات زیرین کاشت دیده نشده و مناسب افرادی است که دوست دارند صدف طبیعی ناخن شان دیده نشود. همچنین از این پودر در صدف سازی ناخن ها در گریم ناخن استفاده می شود که ناخن کار باید به ساخت صدف مصنوعی برای متقاضی بپردازد.
روش قلم گذاری در کاشت ناخن
قلم گذاری در کاشت ناخن پودری به 2 روش انجام می شود:
√ روش اول به این ترتیب است که پس از زیرسازی ناخن ها و تیپ گذاری، با استفاده از قلم شماره 8 ناخن( 6 الی 10) از روی تیپ شروع به مواد گذاری می کنیم. باید دقت کنید که در ابتدا قلم را به طور کامل آغشته به لیکوئید کنید تا تمام پرزهای قلم خیس شود. سپس قلم را با دستمال کاغذی تمیز کنید و خیسی آن را بگیرید. این امر از ایجاد حباب و همچنین هوا گرفتن در کاشت ناخن جلوگیری می کند. بعد نوک قلم را به لیکوئید بزنید و خیلی ملایم درون قوطی پودر اکریلیک هل بدهید. پس از هر بار مواد گذاری روی ناخن قلم خود را با دستمال تمیز کرده و به صاف کردن و فرم دادن مواد کاشت بپردازید. برای هر ناخن باید با سه الی چهار بار مواد گذاری بتوانید کاشت را انجام دهید. در ناحیه ریشه ناخن ( نزدیک به کوتیکول ) مواد گذاری خیلی ملایم متمایل به پایین ناخن انجام می شود. دقت کنید که مواد روی کوتیکول نرود.
√ روش دوم روش وان بال در کاشت ناخن می باشد، روش کلاسیک و صحیح مواد گذاری در کاشت ناخن پودری روش وان بال است که ناخن کار باید با استفاده از قلم سموری با سایز متناسب، فقط یک بار حجم مناسبی از مواد را به شکل یک توپ روی صدف ناخن گذاشته و تا انتها با همان یکبار مواد گذاری روی هر یک از ناخن ها، فرم نهایی را ایجاد کند. در این روش نیز در ابتدا قلم سموری را به طور کامل در لیکوئید وارد کرده و سپس با دستمال کاغذی تمیز می کنیم. در انتها قلم را با مقدار مناسبی لیکوئید آغشته کرده و با محاسبه تجربی مقدار پودر مصرفی، مواد را به شکل یک توپ درست وسط صدف ناخن قرار داده و به ایجاد فرم نهایی می پردازیم. این روش نیاز به مهارت و تجربه فراوانی دارد که آسان طب به هنرجویان این رشته توصیه می کند دوره کاملی از کاشت ناخن پودری را زیر نظر یک ناخن کار مجرب و حرفه ای آموزش ببینید و پس از طی دوره های تکمیلی، با تمرین و ممارست می توانید به چنین هدفی دست پیدا کنید.
نکات مهم در مواد گذاری
دقت کنید قلم شما به مقدار مناسبی از لیکوئید آغشته شود. قلم بیش از حد خشک یا خیس، باعث هواگیری یا ایجاد حباب در سطح ناخن می شود. همواره یک دستمال کاغذی یا حوله ای در کنار دستتان باشد که بتوانید پیوسته قلم خود را تمیز کنید. برای اجتناب از مواد گذاری ناقص و یا مواد گذاری بیش از حد، قلم زاپاس خود را کنار دست قرار دهید و پس از هر بار چسبیدن مواد اضافی به قلم، آن را در جا قلمی که حاوی استون صد در صد است قرار داده و از قلم زاپاس استفاده کنید. فراموش نکنید قبل از مواد گذاری حتما از پرایمر استفاده کنید. و در انتها باید بدانید که یک مواد گذاری صحیح باید به گونه ای باشد که برای ایجاد فرم نهایی نیاز به سوهان کاری زیادی نداشته باشید.
مرور نهایی بر کاشت ناخن پودری
برای شروع کاشت ناخن پودری در ابتدا باید مانیکور دقیقی انجام دهید. برای افزایش سرعت و دقت، با استفاده از سوهان برقی و یک سر سوهان باریک که تیز و برنده نباشد، این کار به سهولت انجام پذیر است. به این ترتیب که با تنظیم دور و سرعت سوهان برقی، ناحیه کوتیکول را کنار زده و پوستهای اضافی را با نیپر بردارید. سپس از ضد قارچ به گونه ای استفاده کنید که تمام سطح ناخن را کاور کند. پرایمر را که معمولا متناسب با پودر و لیکوئید شما طراحی شده به مقدار مناسب به صدف ناخن ها بزنید. سپس مواد گذاری صحیح انجام دهید. به این ترتیب که با قلم مقدار مناسبی از مواد را بر قسمت انتهایی ناخن گذاشته، قلم را تمیز کرده و سپس با حرکت ملایم قلم، مواد را به سمت صدف ناخن و متمایل به پایین حرکت دهید. با هر بار مواد گذاری روی ناخن با حرکت رو به پایین قلم فرم ناخن را مسطح کنید و مرزها را از بین ببرید تا به ناحیه کوتیکول برسید. در این قسمت مقدار کمی از مواد را با فاصله کمی از کوتیکول روی صدف قرار داده و آهسته به سمت پایین بکشید. به همین ترتیب کلیه ناخن های یک دست را موادگذاری کرده و به سراغ دست دیگر بروید. پس از خشک شدن مواد روی ناخن ها، با استفاده از سوهان برقی و سر سوهان فلزی بار اضافی مواد را بگیرید. دقت کنید سوهان کشی در ناحیه کوتیکول و ریشه ناخن ها باید با دقتی مضاعف انجام شود که هم امنیت پوست این ناحیه حفظ شده و هم حالتی بسیار طبیعی در شکل ریشه ناخن ایجاد کند. بعد از سوهان کاری با سوهان برقی، باید با سوهان دستی نرم به ناخن ها فرم داده و در انتها پولیش کنید.
با مروری کلی بر این موضوع باید یاد آور شویم که کاشت ناخن پودری یک روش غیر طبیعی در زیبا سازی ناخن هاست و ممکن است باعث ایجاد ضایعاتی در این ناحیه شود. برای اجتناب از چنین امری بهتر است کاشت ناخن در یک مرکز کاملا تخصصی و توسط ناخن کاران خبره و با تجربه تنها برای مدت کوتاهی انجام شود. فراموش نکنیم که سلامتی و بهداشت ناخن باید نسبت به زیبایی کاذب ناخن ها ارجحیت داشته باشد.
منبع: https://mag.asanteb.com