8 مورد از موانع موفقیت در همه زمینه ها
موفقیت هدف همه ما آدمهاست. ولی خیلی از ما گاهی تلاش مان را می کنیم اما به موفقیت نمی رسیم. خب در این موارد باید موانع موفقیت در خودمان را شناسایی کنیم. در این بخش 8 مانع موفقیت را به شما معرفی می کنیم. اگر این موانع را در خودتان حذف کنید مطمین باشید به پیروزی های زیادی دست خواهید یافت. به عنوان مثال یکی از موانع موفقیت خودبزرگ پنداری است. وقتی متکبر باشید و خودتان را خیلی بالا بدانید هیچ وقت موفقیت نخواهید داشت. البته این موضوع با عدم اعتماد به نفس فرق می کند.
موانع موفقیت را بشناسید
موانع موفقیت اکثرا در خود ما یا اطرافیان ما وجود دارد. یکی از مهمترین ملزومات موفقیت، کنار گذاشتن ویژگیهای منفی و تقویت موارد مثبت است. از همین الان دست به کار شوید و علل عدم موفقیت تان را شناسایی کنید.
1- خود بزرگ پنداری
به گزارش مجله آسان طب یکی از موانع موفقیت خود بزرگ پنداری است. ما نمی گوییم اعتماد به نفس نداشته باشید. ولی اینکه خودتان را بالاتر از سایر افراد بدانید یا خودتان را تافتهی جدابافته دانسته و از جامعه جدا شوید، هر لحظه از موفقیت دور می شوید. یکی از معایب این تفکر ضعف در برقراری رابطه با دیگران است.
2- احساس قربانی بودن
احساس قربانی شدن یکی دیگر از موانع موفقیت است که موجب انکار و نادیده گرفتن اشتباهات شخصی شما خواهد شد. با این تفکر مسئولیتپذیری شما کاهش یافته و درواقع شما همه تقصیرات را گردن دیگران می اندازید. انکار اشتباه و محکوم کردن دیگران باعث میشود که موفقیت برایتان غیر قابل دستیابی باشد؛ زیرا با انکار ضعف و اشتباههای خود دائم آن را تکرار می کنید و هیچ وقت به موفقیت دست نخواهید یافت.
3- کمال گرایی
کمالگرایی در کنار جنبههای مثبتی که میتواند داشته باشد، در اغلب موارد نابودکنندهی روحیه است. با این ویژگی شخص با اینکه موفقیت ها و ویژگی های مثبتی دارد هیچ وقت آنها را نمی بینیدو دائم به فکر رفع ویژگی های بد است و به آنها فکر می کند. با این ویژگی شما هیچ وقت از دستاوردهای تان لذت نخواهید برد. بهتر است به محدودیتهای خود احترام بگذارید و تا حد امکان سعی کنید آنها را بهبود بخشید. این را بدانید که موفق ترین آدم ها هم ضعف های خود را دارند. کمال گرا باشید. یعنی برای رسیدن به بهترین ها تلاش کنید. اما به شرطی که به همین چیزی هم که هستید توجه کرده و از آن لذت برده و به آن افتخار کنید.
4- دمدمی مزاج بودن
یکی از راههای رسیدن به موفقیت دمدمی مذاج نبودن است. اگر بهصورت متداول عکسالعملهای متضادی در رابطه با احساسات، اعتقادات و روابط اجتماعی با افراد در خودتان احساس میکنید، سعی کنید بهصورت شخصی این مسئله را برای خودتان حل کنید. شما با این ویژگی در ذهن دیگران مردد و نامطمئن به نظر می رسید و این یکی از موانع موفقیت است. به جای این کار، احساس تدبیر و اقتدار را در خودتان رشد دهید تا در ضمیر ناخودآگاه اطرافیان حس اطاعت و احترام نسبت به شما داشته باشند و شما را دمدمی مزاج یا نا مصمم ندانند.
5- خودشیفتگی
یکی دیگر از موانع موفقیت خودشیفتگی است. اگر فقط خودتان را شایستهی بهترینها میدانید و حتی با سوءاستفاده از دیگران روی این قضیه پافشاری میکنید،باید بدانید که هر لحظه از موفقیت دور خواهید شد. به استعدادهای دیگران احترام بگذارید و واقعیت را بپذیرید. سعی کنید روابط دوستانهای با افراد بهتر از خودتان داشته باشید و برای رشد بیشتر از آنها کمک بگیرید.
6- منفیبافی و نا امیدی
منفیبافی و ناامیدی اجازه نمی دهد شما ریسک کنید و همیشه همین که هستید باقی خواهید ماند. شخص بدبین انگیزهای برای حرکت و خلاقیت ندارد، چون مدام از مشکلاتی که امکان دارد در مسیر رسیدن به هدف برایش اتفاق بیفتد می ترسد. سعی کنید خودتان را به تفکرات مثبت عادت دهید. همیشه همهی جنبههای مثبت و منفی هر مسئلهای را در کنار هم ببینید. هیچ وقت ناامید نشوید. وگرنه به هیچ یک از اهداف تان نخواهید رسید. ادیسون برای اختراع لامپ 1000 بار شکست خورد. او اگر ناامید می شد هیچ وقت این موفقیت را به دست نمی آورد.
7- تنبلی و پشت گوش انداختن
تنبلی و پشت گوش انداختن کارها همیشه شما را ساکن نگه می دارد. خیلی ها این موضوع را شوخی می گیرند، اما واقعیت است و تنبلی اجازه نمی دهد شما به موفقیت برسید. تنبلی باعث میشود که فرصتها را از دست بدهید و نتوانید کارهایتان را در موعد مقرر تمام کنید. کارهای تان را به فردا یا شنبه یا یک ساعت دیگرر موکول نکنید و همین الان دست به کار شوید. هرگز هرگز هرگز کار امروز را به فردا نسپارید.
8- حسادت
حسادت یکی دیگر از موانع موفقیت است و میتواند حتی باعث شکست شما شود. انسانها وقتی میبینند کسی اموال یا موقعیتی دارد که خودشان در دستیابی به آن ناتوان هستند، احساس حسادت میکنند. آنها اغلب بدون آنکه به دنبال ریشهی مشکلات (که خودشان هستند) باشند، دیگران را به خاطر این ناکامی سرزنش میکنند. پس به جای اینکه به دیگران حسودی کنید همه تلاش تان را بکنید که شما هم مثل او موفق شوید. جالب اینجاست که حسادت کردن هیچ سودی ندارد و فقط شما را پیر و افسرده می کند. به جای اینکه نسبت به کسی حسادت کنید سعی کنید رمز و رموز موفقیتش را کسب کنید.
30 مورد از دلایل شکست
در این بخش 30 مورد از دلایل شکست افراد را به شما معرفی می کنیم :
1 – اشکلات جسمانی
2 – نداشتن هدف مشخص در زندگی
3 – نداشتن اشتیاق برای پیشرفت و ترقی
4 – تحصیلات ناکافی
5 – نداشتن نظم و ترتیب
6 – نداشتن سلامتی
7 – تاثیرات نامطلوب محیطی در دوران کودکی
8 – تنبلی و بیحالی
9 – نداشتن پشتکار و مداومت
10 – شخصیت منفی
11 – کنترل نکردن امیال جنسی
12 – میل کنترل نشده برای دستیابی به چیزی در ازای هیچچیز
13 – نداشتن عزم راسخ در تصمیمگیری
14 – ترسها
15 – انتخاب همسر نامناسب
16 – احتیاط بیش از اندازه
17 – انتخاب همکاران اشتباه.
18 – خرافات و تعصب
19 – انتخاب شغل نامناسب
20 – فعالیتهای غیرمتمرکز
21 – خرج کردن بیحساب
22 – نداشتن دلگرمی
23 – ناشکیبایی و بیصبر بودن
24 – رعایت نکردن حد اعتدال
25 – ناتوانی در همکاری با دیگران و کار تیمی
26 – ثروت بادآورده
27 – نداشتن صداقت
28 – نفسپرستی و خودپرستی
29 – کارهای حدسی
30 – نداشتن سرمایه
امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از مجله پزشکی آسان طب درباره موانع موفقیت تقدیم تان کردیم بهره کافی را برده باشید.
منبع : https://mag.asanteb.com