تلقین و نیروی سازنده و مخرب آن

تلقین در تمام اعصار و قرون نقش ارزنده ای در زندگی آدمیان ایفا کرده و گاه شخص را تا حد فداکاری و جانبازی برای هر نوع از خود گذشتگی آماده ساخته است.در این مطلب از مجله آسان طب بریاتان از تلقین و نیروی سازنده و مخرب آن می گوییم.

تلقین مثبت و تلقین منفی

 

تلقین

 

تلقین سازنده پرشکوه و عالی است و بعکس تلقین مخرب یکی از خطرناک ترین پدیده های ذهنی است که امکان دارد شخص را از هستی ساقط کند و او را به فلاکت و ادبار دچار سازد و جز رنج و بدبختی و مسکنت ارمغانی برای تلقین پذیر به همراه نیاورد.

 

هر کس از دوران طفولیت تحت تاثیر تلقینات منفی قرار میگیرد و بی آنکه بدان توجهی داشته باشد ناچار از قبول آنها میشود.

 

تلقینات سوء دوران کودکی

تو نمیتوانی و عرضه این کار را نداری.تو در زندگی هیچ چیز نمی شوی. تو شکست میخوری و شانسی نداری. تو همیشه اشتباه می کنی. «چرا آنقدر خودت را به زحمت میاندازی، دیگر از تو گذشته.زندگی جز اعمال شاقه نیست.

 

عشق مال پرنده ها است.تو به جایی نخواهی رسید شکست بر پیشانیت رقم زده شده.مواظب باش در زندگی به هیچ کسی اطمینان نکنی.

 

بعد از آنکه به سن بلوغ رسیدید اگر نتوانستید تلقینات سوء دوران کودکی را از خود دور سازید یقین داشته باشید آن پیام های جای گیر شده در ضمیر نا آگاه موجب شکست و عدم موفقیت شما در زندگی اجتماعی و فردی خواهند شد.

 

تلقین

 

در این مورد بخصوص به یاری تکنیکهای خود تلقینی می توان با این پیامهای منفی و مخرب مبارزه کرد و آنها را از اعماق باطن خویش بیرون راند.

 

مثالی می آوریم:

 

صفحه حوادث روزنامه ها همواره حاوی اتفاقات و رویدادهای تلخ و هراس انگیز بوده است که با مطالعه آنها دچار ترس و تشویش و دلهره میشویم و اگر دربست خود را در اختیار القائات اخبار بگذاریم لطف و حلاوت زندگی در کاممان تلخ خواهد شد

 

و سایه هولناک حوادث مشابه دمی آسوده مان نخواهد گذاشت. اما راه چاره خنثی کردن آن حوادث، عبرت گرفتن از آن است نه پذیرفتن شرنگ فجایع  مرگ و نیستی.

 

تلقین

 

به همین ترتیب تلقینات منفی کسانی را  که هر روزه به قصد و نیتی می کوشند تا شما را نرم کنند و به دام خویش بکشند بی اثر و خنثی  سازید خود را قانع کنید

 

که به هر پیشنهادی که جنبه القایی داشته باشد نباید روی خوش نشان داد و آن را پذیرفت چه بسا این کار به نابودی هستی و زندگیتان منجر شود.

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا