درمان زود انزالی در آقایان + دلایل مهم و نشانه‌های آن

درمان زود انزالی در آقایان روشهای مختلفی دارد و باید زودتر درمان شود. چون در رابطه جنسی اختلال ایجاد می شود. این مشکل اصلا غیر طبیعی نیست و تقریبا از هر سه نفر یک نفر دچار زود انزالی می شوند. یکی از روشهای درمان زود انزالی در آقایان استفاده از کاندوم های تاخیری است. همچنین شاید حالت آنها در هنگام رابطه مناسب نباشد. بهتر است حالت های دیگر را هم امتحان کنند. در این بخش از مجله پزشکی آسان طب درباره روشهای درمان زود انزالی در آقایان اطلاعاتی را تقدیم می کنیم.

درمان زود انزالی در آقایان

درمان زود انزالی در آقایان

زود انزالی یا ارگاسم زود هنگام از جمله مشکلات شایع جنسی در مردان میباشد. میزان شیوع این مشکل در حالات و شرایط مختلف، متفاوت است ولی به طور میانگین از هر ۳ مرد، ۱ نفر دچار انزال زودرس است و یا در روابط جنسی و زناشویی خود چندباری آن را تجربه کرده است. قبل از آنکه بخواهیم به دلایل رخداد انزال زودرس بپردازیم لازم است بدانیم که تعریف ارگاسم زودهنگام چیست؟

مطالعه این مقاله نیز به شما توصیه می شود:

درمان زود انزالی مردان با نسخه طبیعی؛ 2 ویدئو توصیه‌های ارزشمند

تعریف زود انزالی و درمان زود انزالی در آقایان

زود انزالی به موردی گفته میشود که عمل رسیدن به ارگاسم به طور غیر ارادی طی فعالیت جنسی و رابطه زناشویی بلافاصله یا بعد از مدت اندکی پس از دخول با کمترین میزان تحریک رخ دهد. در بعضی مواقع انزال قبل از دخول و طی معاشقه رخ میدهد که این مورد نیز در گروه انزال زودرس قرار میگیرد.

در نتیجه ممکن است میزان رضایت طرفین از رابطه جنسی به شدت کاهش پیدا کند و باعث بوجود آمدن استرس و عصبانیت شود که مشکلات بعدی را در پی خواهد داشت. همانگونه که گفته شد، زود انزالی از دسته ی شایعترین اختلالات جنسی در مردان است و ممکن است هر مردی در مرحله ای از زندگی با این مشکل مواجه شود.

دلایل و عوامل زود انزالی چیست؟

در بیشتر موارد، عامل بخصوص و شفافی برای این مشکل یافت نمیشود. با افزایش سن و تجربه ی جنسی، فرد به تاخیر انداختن ارگاسم (اوج لذت جنسی) را فرا میگیرد. ارگاسم زودهنگام بیشتر در میان زوج های جوان و در شرایط خاصی مشاهده میشود، برای مثال در مواقعی که فاصله ی بین دو نزدیکی زیاد شود احتمال بروز این حالت افزایش میابد.

عوامل روحی و روانی نظیر عصبانیت، استرس، احساس گناه و یا افسردگی از دیگر مواردی هستند که میتوانند فرد را دچار این مشکل کنند. عامل دیگر این مشکل میتواند با اختلالات پزشکی نظیر مشکلات هورمونی، وجود آسیب در ارگانهای تناسلی و ادراری و یا عوارض جانبی داروهایی خاص در ارتباط باشد.

یک پیشنهاد:

لیدوکائین ( Lidocaine ) درمان زود انزالی

نشانه های زود انزالی چیست؟

درمان زود انزالی در آقایان

مهمترین نشانه ی بیماری، عدم کنترل فرد در انزال است که سبب میشود بلافاصله بعد از دخول آلت و یا پس از گذشت مدت زمان اندک (حدود ۱ تا ۳ دقیقه) بعد از شروع نزدیکی فرد به ارگاسم برسد. این نوع انزال با کمترین تحریک و برخلاف میل طرفین رابطه بوقوع می پیوندد.

برای اینکه پزشک شما بتواند تشخیص درستی بدهد به تاریخچه ای از فعالیتهای جنسی شما نیاز خواهد داشت. آزمایشات جسمانی و همچنین صحبت با شریک جنسی شما از دیگر گزینه هایی هستند که پزشک برای یافتن علت مشکل از آنها کمک میگیرد.

با توجه به این مساله که رخداد زود انزالی میتواند دلایل متفاوتی داشته باشد، پزشک شما ممکن است برای شما آزمایشاتی تجویز کند تا بتواند احتمال اختلالات تناسلی و وجود بیماریهای خاصی را که میتوانند باعث این مشکل  زود انزالی شوند، رد کند.

بیشتر بخوانید:

انزال زودرس و حل مشکل انزال زودرس در جوانان

روشهای درمان زود انزالی در آقایان

در بیشتر مواقع، مشکل بدون نیاز به دارو و یا اقدام خاصی و با گذشت زمان برطرف خواهد شد. تمرین تکنیکهای آرامش بخش و ریلکسیشن و یا بهره گیری از شیوه های پرت کردن حواس (فکر کردن به چیزهایی غیر از رابطه ی جنسی) میتواند باعث به تاخیر انداختن انزال شود.

در صورتی که شما از نوشیدنی های الکلی استفاده میکنید و یا سیگار ( تنباکو و محصولات مشابه) میکشید با کنار گذاشتن آنها و یا کاهش میزان مصرف، میتوانید به رفع مشکل زود انزالی در خود کمک کنید.

در برخی شرایط لازم است شما با شریکتان تکنیکهای خاصی را برای رفع مشکل بکار بگیرید و آنها را تمرین کنید. این تکنیکها میتوانند شامل شناسایی و کنترل عاملی باشند که به احساس ارگاسم منجر میشود و یا عامل محرک را کند و یا متوقف میکند.

سایر گزینه ها از جمله استفاده از کاندوم های ساده و تاخیری، تغییر وضعیت (پوزیشن) نزدیکی (برای مثال خوابیدن به پشت) نیز میتوانند به برطرف کردن و بهبود بیماری کمک کنند. اگر علت، وجود مشکلات روحی نظیر استرس یا عصبانیت باشد، صحبت کردن با شریک جنسی و همچنین در میان گذاشتن مشکل با یک مشاور خوب بسیار کارآمد خواهد بود.

گزینه ی آخر برای درمان وضعیت، استفاده از داروهای خاص ضدافسردگی است که با نام مهارکننده های انتخابی افزاینده ی سروتونین (SSRIs) خوانده میشوند. از جمله داروهایی که در این دسته قرار میگیرند میتوان به فلوکستین (Fluoxetine)، پاروکستین (Paroxetine) و سرترالین (Sertraline) اشاره کرد که در موارد خاص برای درمان زود انزالی تجویز میشوند.

دلیل تجویز این داروها عوارض جانبی آنها هستند که یکی از این عوارض، به تاخیر انداختن ارگاسم است.

درمان زود انزالی در آقایان راههای گوناگونی دارد. لطفا اگر در این مورد مشکل دارید از کنار ان به راحتی عبور نکنید و از متخصص کمک بخواهید. این کار اصلا عیب نیست و خیلی عادی است پس خجالت نکشید.

فقط به دنبال راه درمان زود انزالی در آقایان باشید تا زندگی زناشویی تان سرد نشود و سالیان سال رابطه جنسی خوبی با هم داشته باشید.

‫4.7/5 ‏‫(3 نظر)‬

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا