8 تغذیه‌ی مفید برای درمان سرما خوردگی

در ماه‌های سرد سال، انگار ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا به یک اپیدمی تبدیل می‌شود. این روزها، در هر خانواده‌ای حداقل یک نفر یا حتی تمام اعضا به این بیماری‌ها مبتلا شده‌اند. یکی می‌گوید به دلیل هوای آلوده است و دیگری آن را به استرس و ضعف بدن ربط می‌دهد اما چیزی که به نظر می‌رسد در درمان سرما خوردگی نقش انکارناپذیری دارد، نوع خورد و خوراک است که می‌تواند قوای جسمانی افراد را تقویت کند.

درمان سرما خوردگی

راههای درمان سرما خوردگی

از آنجا که رعایت توصیه‌های تغذیه‌ای به کوتاه شدن دوره این بیماری‌ها کمک می‌کند، در این مطلب به 8 مورد از این توصیه‌های تغذیه‌ای اشاره خواهیم کرد.

1. برای درمان سرما خوردگی زنجبیل را به خاطر بسپارید:

همه ما زنجبیل را به عنوان یک گیاه با خاصیت ضد درد معده و ضدتهوع می‌شناسیم درحالی‌که برای کاهش شدت علائم سرماخوردگی نیز مفید است. زنجبیل تازه یا پودرشده را می‌توان در تهیه انواع غذاها و حتی نوشیدنی‌ها به کار برد و خاصیت ضدالتهابی آن به فرونشاندن سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک می‌کند.

2. جهت درمان سرما خوردگی آب سبزیجات بنوشید:

خوردن انواع سالاد به کوتاه شدن دوره نقاهت بعد از یک آنفلوانزای سخت کمک خواهد کرد. می‌توانید آب سبزی‌های تازه را هم بگیرید و با هم مخلوط و میل کنید. با این کار سیستم ایمنی بدن تقویت می‌شود. آب سبزی‌هایی مانند هویج، گوجه‌فرنگی و حتی کرفس از بهترین‌هاست.

3. برای درمان سرما خوردگی ساندویچ گوشت بوقلمون بخورید:

درمان سرما خوردگی

گوشت این پرنده یکی از منابع عالی پروتئین محسوب می‌شود و خوردن آن به تقویت قوای جسمانی کمک می‌کند. البته اگر همراه آن سبزی‌های تازه‌ای مانند سبزی‌های برگ سبز تیره و گوجه‌فرنگی نیز استفاده شود، این خاصیت افزایش خواهد یافت.

4. برای درمان سرما خوردگی سوپ مرغ بپزید:

خوردن مواد غذایی آبکی در دوران سرماخوردگی آب و مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین خواهد کرد. در این میان سوپ مرغ یکی از بهترین‌هاست زیرا بررسی‌ها نشان داده‌اند توانایی بدن را افزایش می‌دهد و از گرفتگی راه‌های بویایی و ابتلا به عفونت‌های باکتریایی و ویروسی جلوگیری می‌کند.

5. چای گرم بنوشید:

در خانواده چای، چای سبز و سفید و سیاه به دلیل داشتن ترکیب‌هایی با خاصیت آنتی‌اکسیدانی، به کاهش علائم تنفسی سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک می‌کنند. اگر این نوشیدنی‌ها را با عسل و کمی آب‌لیموی تازه میل کنید، این خاصیت چند برابر خواهد شد.

6. سیر را از یاد نبرید:

سیر را برای طعم دادن به غذاها، به خصوص سوپ، می‌توانید استفاده کنید. این سبزی با خاصیت ضدمیکروبی، از شدت یافتن بیماری‌هایی با منشأ ویروسی و باکتریایی جلوگیری خواهد کرد.

7. نان تست میل کنید:

در دوره سرماخوردگی تامین انرژی مورد نیاز بدن مهم است و نان تست می‌تواند یکی از منابع تأمین‌کننده انرژی باشد. این نان راحت هضم می‌شود و می‌توان سوپ مرغ را با چند تکه از نان تست تهیه‌شده با آرد کامل میل کرد.

8. موز بخورید:

اگر سرماخوردگی شما علائمی مانند تهوع، استفراغ و اسهال دارد، خوردن موز می‌تواند به کاهش شدت این علائم کمک کند. موز میوه‌ای آسان‌هضم است و پوره یا تکه‌هایی از آن، غذایی مناسب برای مبتلایان به این بیماری محسوب می‌شود.

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا