نکاتی از عفونت ادراری در کودکان
عفونت کلیه ها یا مثانه ممکن است بیماری دشواری را که همراه با تب بالا و نامرتب است به وجود بیاورد . گاهی هم عفونت خفیف و بدون تب است . کودک بزرگتر دائما از سوزش هنگام ادرار و تکرر آن گلایه می کند ، ولی اغلب نشانه ای وجود ندارد . این عفونت معمولا در دخترها و در دو سال اول تولد مشاهده می شود و نیاز به درمان فوری دارد . در این بخش درباره عفونت ادراری در کودکان اطلاعاتی را تقدیم می کنیم.
عفونت ادراری در کودکان
اگر در ادرار چرک وجود داشته باشد ، ممکن است که به نظر برسد ، ولی با چشم غیرمسلح نمی شود آن را تشخیص داد . در عفونت ادراری در کودکان ، ادرار عفونی معمولا کم و بیش بوی مدفوع را می دهد . گاهی هم ادرار کودک ، مخصوصا موقعی که هوا سرد است ، کدر به نظر می رسد ، بنابراین از دیدن رنگ ادرار فورا به این نتیجه نرسید که ادرار عفونی شده است . بوی ادرار برای تشخیص این مساله قابل اعتماد تر است . به گزارش اسان طب غیر از بو و رنگ ادرار ، اگر کودک در هنگام ادرار کردن از سوزش یا درد شکایت می کند باید او را نزد پزشک ببرید تا در صورت لزوم مورد درمان آنتی بیوتیکی قرار بگیرد .
در تمام موارد عفونت ادراری در کودکان ، همه دستگاه ادراری کودک دقیقا و به طور کامل باید با آزمایش ها و معالجات گوناگون مورد بررسی قرار بگیرد . عفونت های دستگاه ادراری معمولا در کودکانی که مجاری ادرار آنها درست شکل نگرفته است ، دیده می شود ، هر چند کودکانی هم که از این نظر سالم هستند ، عفونت دستگاه ادراری می گیرند . اگر چنین نا به هنجاری ای در دستگاه ادراری وجود دارد ، باید قبل از آن که به کلیه ها آسیب شدید وارد شود ، آن را معالجه کرد ، به همین دلیل لازم است که پزشک یکی دو ماه بعد از معالجه مشکل عفونت ادراری در کودکان ، او را دوباره معاینه کند و از سلامتی او مطمئن شود . معالجه عفونت دستگاه ادراری را معمولا ده تا چهارده روز ادامه می دهند و سپس آزمایشات مفصلی برای اطمینان از خشک شدن چرک و از بین رفتن عفونت انجام می دهند . علت تکرر ادرار کودکان چیست ؟
نکاتی از عفونت ادراری در کودکان
بسیار مهم است که به دختر ها یاد بدهید که خود را از جلو به عقب بشویند تا آلودگی و میکروب مدفوع داخل مهبل آنها نشود ، زیرا یکی از علل عمده ابتلای دخترها به عفونت ادراری ، رعایت نکردن همین نکته ساده است .
چرک در ادرار دختربچه ها
در دخترها چرک می تواند از عفونت مهبل باشد ، هر چند در نوع خفیف ، تورم یا ترشح قابل ملاحظه ای دیده نمی شود ، به همین دلیل بدون آزمایش و معاینه دقیق ، نباید تصور کرد که چرک موجود در ادرار دختر بچه قطعا به خاطر عفونت دستگاه ادراری است . ابتدا باید سعی کرد نمونه ادرار پاکیزه او را بگیرند . یعنی ابتدا ناحیه آلت را با صابون بشویند و با پنبه خشک کنند و سپس از او نمونه ادرار بگیرند .
منبع :
asanteb.com