بهترین درمان بریدگی در کودکان

بهترین درمان بریدگی در کودکان به صورت جزئی و خراشها  این است که انها را با اب و صابون بشویید . شستن دقیق بهترین راه جلوگیری از عفونت است . بعد از خشک کردن بریدگی با یک حوله پاکیزه ، باید آن را با باند بپوشانید و تا هنگامی که درمان قطعی صورت می گیرد ، آن را پاکیزه نگه دارید . تا زمانی که زخم کاملا خوب می شود ، شستشو باید روزی یک بار صورت بگیرد .

درمان بریدگی در کودکان

برای درمان بریدگی در کودکان  در سایز عمیق یا بزرگ که باز می مانند باید به پزشک مراجعه کنید . بسیاری بریدگی های بزرگ به بخیه نیاز دارند تا هم خم بسته شود و هم از شکل نیفتد . خیلی مهم است که تا خوب شدن زخم ، بخیه ها پاکیزه و خشک باقی بمانند . هر روز زخم را معاینه کنید تا نشانه های عفونت از جمله درد فزاینده ، تورم ، قرمزی یا خونابه و چرک آمدن از آن را ببینید .

زخم هایی را که با خاک و کثافت در تماس بوده یا به وسیله چاقو و امثال آن ایجاد شده اند ، پزشک باید ببیند . پزشک ممکن است تزریق واکسن کزاز را توصیه کند ، مخصوصا اگر زخم عمیق باشد . اگر کودک سه وعده واکسن کزاز و یک وعده یادآور آن را زده است ، نیازی به واکسن ندارد . اگر مطمئن نیستید ، موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید .

گاهی اوقات موقعی که کسی روی شیشه یا چوب شکسته می افتد ، زخمی می شود . در چنین شرایطی گاهی تکه هایی از جسم خارجی ( شیشه ، چوب یا تکه سنگ ) در زخم می ماند . اگر توانستید تکه های کوچک را از عضو خارج کنید که چه بهتر ، و گرنه حتما از پزشک بخواهید زخم را دقیق معاینه کند شاید برای پیدا کردن جسم خارجی عکسبرداری با اشعه ایکس لازم باشد . بریدگی ای که خوب معالجه نمی شود ویا عفونت میکند ( با سرخی ، درد و ترشح ) ممکن است هنوز جسم خارجی در آن مانده باشد .

تراشه ها

بعد از بریدگی و زخم های سطحی ، فرورفتن تراشه ها عمده ترین آسیبی است که بچه ها می بینند . در این مورد دستپاچه نشوید . محل را با آب گرم و صابون بشوئید ، سپس عضو را برای حداقل ده دققیه در آب گرم بگذارید . اگر نمی شود این کار را کرد ، محل را با کمپرس گرم بپوشانید ( باید آب یا کمپرس را هر چند دقیقه یک بار گرم کنید .) اگر یک طرف جسم از عضو بیرون است آن را با موچین بگیرید و محکم بیرون بکشید . به گزارش اسان طب اگر تراشه وارد پوست شده ، سوزنی را با الکل ضد عفونی کنید و آن را آرام بیرون بکشید . پس از بیرون آوردن تراشه محل را با آب و صابون بشویید و رویش باند بگذارید .
زیاد با پوست ور نروید . اگر نمی توانید تراشه را بیرون بکشید ، دوباره عضو را در آب گرم بگذارید و امتحان کنید . اگر باز هم موفق نشدید ، کودک را به پزشک برسانید .

راههای مقابله با خونریزی در کودکان

درمان بریدگی در کودکان
درمان بریدگی در کودکان

درمان بریدگی در کودکان مراحل مختلفی دارد. اگر این بریدگی عمیق به نظر میرسد باید سریعا او را به اورژانس برده تا بخیه شود.

اما اگر عمق ان خیلی کم است برای درمان بریدگی در کودکان میتوانید ان را ضدعفونی کرده و با بانداژ پانسمانش کنید تا خونش بند بیاید. اگر باز هم دیدید خونش بند نیامد به پزشک مراجعه کنید.

منبع :

asanteb.com

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا