شناخت برخی از عوارض داروی چاقی

خطرات و  عوارض داروی چاقی یکی از دغدغه های افرادی است که میخواهند وزن خود را تغییر دهند . چرا که داروهای چاقی اکثرشان عوارض و خطرات مخصوص به خود را دارد . تا وقتی تبلیغات جذاب درباره کاهش وزن با قرص و غیره وجود دارد ، چه کسی دلش می خواهد وقت صرف ورزش کند یا از قوانین سخت رژیم برای کاهش وزن تبعیت کند ؟ در این بخش درباره عوارض داروی چاقی اطلاعاتی را تقدیم می کنیم.

عوارض داروی چاقی
عوارض داروی چاقی

اشنایی با برخی از عوارض داروی چاقی

جالب است بدانید که حتی پزشکان هم این قرص ها را به متقاضیان کاهش وزن بدون زحمت توصیه می کنند .تبلیغ در مورد شربت های لاغری که مواد مغذی اصلی را تامین می کنند ، بیشتر برای تبلیغ برای خود نوشیدنی است تا خواص آن . و البته این تبلیغات افراد زیادی ، از جمله زنان را جذب می کند .

استفاده از داروهای مختلف برای کاهش وزن ، روش درستی نیست . عوارض داروی چاقی به مرور خودش را نشان می دهد . داروهای کاهش دهنده وزن در سه گروه تقسیم بندی می شوند :

1- قرص های رژیمی

2- قرص های هورمونی

3- قرص های دیورتیک

اینها داروهای متداولی هستند که در سراسر دنیا با نسخه یا بدون نسخه در دسترس اند . این داروها در قالب قرص های آنورکتیک یا کاهش دهنده اشتها ، دیورتیک و تیروکسین در دسترس هستند .

قرص های آنورکتیک تغییری در سوخت و ساز نمی دهند ، بلکه فقط اشتها را کاهش می دهند . افرادی که این قرص ها را مصرف می کنند ، مستعد خستگی و ضعف مفرط هستند . کاهش وزن موجب سلامتی نمی شود و این از عوارض داروی چاقی می باشد .

از آن جایی که مواد مغذی کافی به افراد چاق نمی رسد ، این افراد پیوسته احساس خستگی می کنند. بنابراین این داروها در مراحل اولیه باعث کاهش وزن می شوند اما در ادامه دیگر وزن را کم نمی کنند . کمبود انرژی ناشی از سو تغذیه با کاهش وزن نسبت مستقیم دارد . اغلب دیده شده افرادی که قرص های لاغری مصرف می کنند ، پس از چند هفته مشکل قلبی پیدا می کنند . آن ها قرص ها را با اطمینان از کاهش وزن مصرف می کنند اما سلامت شان را از دست می دهند و به بستر بیماری می افتند و این از عوارض داروی چاقی است .  تازه پس از قطع مصرف این قرص ها ، وزن شان از اول هم بیشتر می شود .

نقش قرص های ضد بارداری در چاقی

استفاده از قرص های ضد بارداری از اوایل دهه شصت همه گیر شد . اثر این دارو بسیار کند است . حتی پس از ترک مصرف ، اثرات بطئی آن همچنان برجا می ماند . وظیفه این داروها مداخله در عملکرد طبیعی هورمون های جنسی است .  به گزارش آسان طب ، وقتی ترشحات هورمونی مختل شود ، تاثیر آن در سوخت و ساز چربی بدن احساس می شود . برخی از قرص های ضد بارداری هورمونی هستند .

عوارض داروی چاقی
عوارض داروی چاقی

عوارض داروی چاقی موضوع این بخش از اسان طب بود. سعی کنید کلا تا میتوانید  مشکلاتتان را بدون دارو حل کنید. از داروهای گیاهی چاق کننده استفاده کنید.

همچنین خوراکتان را بیشتر کنید.  همچنین میتوانید شنا برویدو بعد از شنا در حالی که گرسنه اید حسابی بخورید تا این مواد جرب بدن تان شوند.

گردآورنده : https://mag.asanteb.com

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا