اختلال غذایی بینگ و اختلال پرخوری عصبی

اختلال غذایی بینگ و اختلال پرخوری عصبی یکی از اختلالات غذایی است که باعث چاقی مفرط و اضافه وزن خواهد شد. اختلال غذایی بینگ و اختلال پرخوری عصبی یک پرخوری عادی نیست. بلکه پرخوری خیلی خیلی زیاد است و در آن شخص حداقل هفته ای یکبار در هفته حس میکند که باید خیلی خیلی بخورد.

اطلاعاتی درباره اختلال غذایی بینگ و اختلال پرخوری عصبی

به گزارش مجله پزشکی آسان طب ، کسانی که دچار اختلال غذایی بینگ و اختلال پرخوری عصبی شده اند اصلا نمیتوانند کنترل کنند که باید چه چیزی بخورند و چه مقدار بخورند. بلکه فقط میخورند. این مشکل ریشه اش عصبی است و ممکن است دچار افسردگی یا مشکلات عصبی باشند . این افراد تا جایی که می توانند میخورند تا زمانیکه به قولی باد کنند یا حالشان بد شود و مطمین باشند دیگر جای یک لقمه هم ندارند . عوارض این مشکل خجالت زدگی ، گوشه نشینی و چاق شدن است . و همچنین از عوارض این چاقی میتوان به بیماری‌های قلبی، فشارخون بالا و دیابت نوع 2 اشاره کرد .

علت اختلال غذایی بینگ و اختلال پرخوری عصبی چیست؟

یکی از علت اصلی اختلال غذایی بینگ و اختلال پرخوری عصبی مشکلات روحی و عاطفی مانند افسردگی، اضطراب، اختلال دوقطبی و سوءمصرف مواد است. همچنین این بیماران از استرس و مشکلات خواب نیز رنج‌برده و اعتمادبه‌نفس کمی خواهند داشت . همینطور که گفتیم این اختلال منجر به افزیش وزن خواهد شد که باید سریعا وزن را کاهش داد. البته از رژیم های کشنده استفاده نکنید .

برای این مشکل علت اصلی وجود ندارد . اما عللی مانند ژن، پیش‌زمینه و وضعیت روحی فرد در این اختلال تاثیر زیادی دارد. رژیم غذایی سخت هم میتواند سبب اختلال بینگ شود. همچنین طبق بررسی های بدست آمده ، این اختلال می‌تواند نتیجه‌ی شرایط پراسترس یا سخت در زندگی فرد باشد، مانند مرگ یکی از عزیزان و یا مسخره شدن به خاطر اضافه‌وزن و یا بسیاری از علل دیگر .

اختلال پرخوری عصبی ,اختلال غذا خوردن بینگ در مبتلایان به افسردگی,اختلال بینگ,اختلالات غذا خوردن,اختلال پرخوری افراطی,Binge-eating disorder, اختلال پرخوری, پرخوری زیاد, چاقی عصبی , پرخوری عصبی

درمان اختلال غذایی بینگ و اختلال پرخوری عصبی

درمان اختلال بینگ چندان هم سخت و ناشدنی نیست . اولین گام  جهت درمان اختلال بینگ تشخیص اختلال است. برای این کار باید به پزشک مراجعه کنید. به دنبال آن آزمایش‌هایی انجام دهید. پزشک شما حتما سؤالاتی درباره‌ی عادات غذایی، سلامت روحی، تصویر ذهنی شما از بدنتان و احساستان نسبت به غذا  از شما خواهد پرسید . ( اختلالات خوردن نوجوانان )

درمان اختلال غذایی بینگ و اختلال پرخوری عصبی با افکار، احساسات و غذا :

برای حل مشکلات روحی تان حتما به روانپزشک مراجعه کنید. درمان شناختی رفتاری برای تغییر الگوهای فکر منفی است که می‌تواندسبب اختلال بینگ شود. روش درمانی میان فردی ( IPT ) برای حل مشکلات در روابط است. سعی کنید با یک متخصص تغذیه مشورت کنید تا عادات غذایی سالم را به شما بگوید و برای بهبود یک رژیم غذایی سالم به شما کمک کند .

داروهایی برای درمان اختلال غذایی بینگ و اختلال پرخوری عصبی :

یکی از روشهای درمانی اختلال بینگ استفاده از داروهای روانی البته با مشورت پزشک است . به گزارش آسان طب بعضی از داروها مانند داروهای ضدافسردگی و داروهای ضد تشنج می‌توانند با کنترل هوس‌های غذایی به افراد مبتلا به اختلال بینگ کمک کنند. البته ممکن است به این داروها نیازی نباشد .

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا