هیچ خیالی باطل نیست خیال پردازی کنید

خیال پردازی اصلا چیزی بدی نیست، به شرطی که درست استفاده شود. شما باید خیال پردازی های مثبتی داشته باشید، نه اینکه به موارد منفی فکر کنید. مثلا به جای اینکه در خیال پردازی به این فکر کنید که اگر کسی بمیرد چه کنم ؟ میتوانید به این فکر کنید که در فلان جشن چه کنم ؟ اینده ی روشن من چگونه است ؟ بچه هایم در آینده چگونه خوشبخت می شوند و …. خیال پردازی های مثبت با کمک کائنات اتفاقات خوب را برای شما به ارمغان می آورد.

فواید خیال پردازی
فواید خیال پردازی

خیال پردازی

خیال پردازی ،کاری ست که ما روزانه به انجام آن مشغولیم.بعضی وقتها به آن آگاهیم و اغلب اوقات،نه!

خیال پردازی اگر تحت کنترل باشد، جنبه ی مثبت دارد. انسانها چیزهایی را خیال میکنند که دوستش دارند. درواقع خیال پردازی ، به تصویر درآوردن یک آرزوی یک خطی در ذهن است.هر کسی آرزویی دارد.ما هنگام خیال پردازی،خودمان را در شرایط برآورده شدنِ آن آرزو متصور میشویم و از آن لذت میبریم.

برای خیال پردازی،باید قوه ی تخیل قدرتمندی داشت.هرچه قدر قوه ی تخیلمان بهتر باشد،خیال های ما با جزییات بیشتری ، در ذهنمان به تصویر در می آیند.همزمان هر چه قدربیشتر خیال پردازی کنیم،قوه ی تخیلمان فعال تر میشود.

اگر از آن دست از افرادی هستید که قدرت خیال پردازی تان کم است، آسان طب ،راهکارهایی را به شما پیشنهاد میدهد که بتوانید آن را قوت بخشید.

کودکی خود را به یاد آورید. به یاد آورید در آن دوران شیرین،فکر ها و تخیلاتمان چه بی پروا از هرسو به سویی دیگر میرفتند و باز میگشتند.و هیچ حد ومرزی برای تخیل ، قائل نمیشدیم.

خیال پردازی
خیال پردازی

راههایی برای تقویت قوه تخیل و خیال پردازی

برای تقویت قوه ی تخیل خود در بزرگسالی، خودتان را کودک بپندارید و اجازه دهید رویاها بی حد و مرز وارد ذهنتان شوند. در ذهنتان فقط خودتان هستید و خودتان.قضاوت نمیشوید.پس با هر جزییاتی که دلتان میخواهد خیال پردازی کنید. درگیر عددِ سن خود نباشید وفکر نکنید که خیال پردازی کار کودکانه ایست!

این یکی از بهترین راه های تقویت قوه تخیل است. محدودیت ها فقط و فقط از طرف خودتان به شما تحمیل می شوند.

مغز شما هیچ گونه محدودیت و غیرممکنی را نمی شناسد. هر چیزی را که شما متقاعدش کنید، باور می کند.

دلتان میخواهد امتحانش کنید؟ برای مثال بیایید تصور کنید که یک زرافه سرش را از پنجره ی خانه ی تان به داخل آورده و در حال خوردن شیر از یخچال است! آیا واقعا نمیتوانید این تصویری که گفتم را متصور شوید؟

پس دیدید که ذهن هیچ حد و مرزی برای خیال پردازی نمیشناسد؟

اکثر افراد آن طور زندگی نمی کنند که واقعا دوست دارند. به این دلیل که فکرهای بزرگی نمی کنند و به ذهن خود اجازه نمی دهند که خیال پردازی کند.

کتاب داستان بخوانید!

کتاب خواندن یکی دیگر از بهترین راه های تقویت قوه ی تخیل است!! لابلای خط های داستان ، بدون آنکه بخواهید، موقعیت و حتی چهره های شخصیت های داستان را متصور میشوید. با استمرار بر کتاب خواندن، کم کم متوجه رشدِ بارزِ قدرت تخیل خود خواهید شد. حالا ممکن است برایتان سوال پیش بیاید که خیال پردازی چه فوائدی دارد. باید بگویم که آن را دست کم نگیرید.

خیال پردازی چیست
خیال پردازی چیست

فواید خیال پردازی 

در وهله ی اول،وقتی غرقِ در خیال پردازی میشویم و خودمان را در جایی که آرزویش را داریم،کنار کسی که به او علاقه مندیم میبینیم، حالمان خوب میشود. نوعی نشاط سر تا پایمان را فرا میگیرد که مثل یک محرک رفتار میکند. به ما انگیزه میدهد که تلاش کنیم و آن خیال ها را به واقعیت بدل کنیم.وافسردگی و خستگی را از ما دور میکند.

همچنین خیال پردازی ، باعث میشود که زندگیمان سمت و سو بگیرد و یادمان بیاید که چه چیزهایی را دوست داریم و زندگی ایده آل مان کدام است.و برای تحققش برنامه ریزی کنیم.

همزمان یک مبحث روانشناسی هست که میگوید مثبت بیاندیش،تا مثبت زندگی کنی و اگر بتوانی آرزوهای خود را با جزییات متصور شوی،به آن خواهی رسید.

یکی دیگر از فواید خیال پردازی و استفاده از قوه تخیل ، ایجاد خلاقیت است. انسانها با تخیل، خلاق میشوند و میتوانند نو آوری داشنه باشند.

تحقیقات نشان داده است که خیال پردازی همچون نوعی هیپنوتیزم سطح پایین است. به هنگام خیال پردازی فشار و استرس کمتری خواهید داشت و سلامت روانی را به دنبال دارد.

همچنین اگر ، برای قرار گرفتن در موقعیتی جدید، استرس دارید ،با خیال کردنِ بودن در آن موقعیت ، میتوانید از استرس خود بکاهید.

خیال پردازی باعث می شود رویاهای شبانه تان ساختاریافته و خیلی جدی نباشد و در نتیجه خوابی راحت و آرام داشته باشید. اجازه دهید ذهن شبانه ی شما بی هوا پرسه بزند نه اینکه در فضاهای وحشی محبوس شود و استرس ها و تنش های روزانه به صورت کابوسی در خواب به شما حمله ور شود.

ولی باید حواسمان باشد که بتوانیم زمان و شدت خیال پردازی ها را کنترل کنیم.چون اگر بی موقع درگیر خیال پردازی شویم،تمرکزمان از کاری که در حال انجامش هستیم،از بین میرود .درگیر یک زندگی خیالی میشویم و به تدریج ارتباطمان را با زمان حال از دست میدهیم.

بهترین زمان خیال پردازی ،قبل از خواب و بلافاصله بعد از بیداری ست. بهتر است ما بقی روز را صرف فعالیت برای رسیدن به این خیال ها و خواسته ها کنیم.

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا