آشنایی با عارضه ی اِچ پیلوری و علایم آن
اِچ پیلوری نه یک بیماری و نه یک کسالت است بلکه علت یک کسالت است و این عنوان با سایر بیماری ها متفاوت است، زیرا اج.پیلوری را نمی توان با روشهای طبیعی درمان کرد. بهر حال، اِچ پیلوری را از آن جهت در این مقاله مطرح می کنیم که آن را برای بسیاری از کسانی که برای کسب اطلاعات عمومی مطالعه می کنند و نیز آنهایی که از شکایات گوارشی مانند زخمها شکایت دارند و موفق به یافتن علاج مناسب نشده اند، مفید دانستم. اِچ پیلوری مخفف نام یک باکتری است به اسم هلیکوباکتر پیلوری، که مسئول ایجاد هر نوع زخم گوارشی دوازدهه و زخم معده و نیز سایر شکایات گوارشی شامل ازوفاژیت، فتق معده و ترشی کردن شناخته شده است.
مطالعات بر روی اِچ پیلوری
اخیرا سر مقاله هایی در نشریات پزشکی مختلف منتشر شده که مبین وجود رابطه ای میاناِچ پیلوری و سرطان معده است. اِچ پیلوری به طور معمول در پوشش مخاطی معده وجود دارد و علامتی ایجاد نمیکند. در امریکا در حدود نیمی از تمام افراد بالای ۵۰ سال این باکتری را در معدهٔ خود دارند. در بعضی از افراد – بدون آنکه کسی علت آن را بداند – این باکتری در ایجاد بیماریهای معده از جمله زخمها، گاستریت و سرطان معده نقش دارد و به نظر می رسد که ۷۰ تا ۷۵ درصد بیماران مبتلا به زخمهای معده و ۹۰ تا ۱۰۰ درصد بیماران مبتلا به زخمهای دوازدهه میزبان این باکتری هستند. مدتها زخمها را ناشی از نوعی نقص عضو، که منجر به افزایش بیش از حد ترشح اسید می شود، تلقی می کردند. شناسایی یک باکتری به عنوان علت زخمها یک کشف بسیار مهیج بود و امروزه میدانیم که تا زمانی که اِچ پیلوری برطرف نشده است، عود زخمها ادامه خواهد یافت.
تشخیص اِچ پیلوری
خبر هیجان انگیز آن است که زخمهای گوارشی که پیش از این غیرقابل درمان شناخته می شدند امروزه با از بین بردن اِچ پیلوری برای همیشه بایک آزمایشں خون مخصوصں می توان ابتلای شما را به اِچ پیلوری یقین کرد. (شیوهٔ رایج دیگری در مملکت ما، انجام ازمایشی بنام اوره از روی نمونهٔ بافتی معده یا دوازدهه است که با آندوسکوپی برداشته می شود.) متأسفانه برطرف کردن اِچ پیلوری گاهی امری بسیار دشوار و نومیدکننده است. من تاکنون هیچ شیوهٔ طبیعی مؤثری برای از بین بردن این باکتری پیدا نکرده ام. یک پزشک باید شما را معالجه کند و باید دو نوع دارو برای شما تجویز کند. معمولاً یک آنتیبیوتیک از قبیل آموکسی سیلین به همراه داروی مترونیدازول ، بیسموت نیز مؤثر شناخته شده است. درمان معمولاً سه هفته طول میکشد که گاهی نیازمند تکرار است. درمان اِچ پیلوری رامی توان به کمک مکملهای غذایی اسیدوفیل تسهیل کرد. لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ماده ای است که در تهیهٔ ماست به کار میرود و (در بعضی از کشورها .) بصورت کپسول از فروشگاههای موادغذایی بهداشتی قابل ابتیاع است. من معمولاً مصرف یک کپسول را سه بار در روز توصیه می کنم. از وجود کشت زنده در کپسولها اطمینان پیدا کنید. این کپسولها معمولا در یخچال نگهداری می شوند.
منبع: https://mag.asanteb.com
باسلام تنها راه درمان ان مصرف عسل اویشن طبیعی به صورت ناشتا میباشد به مدت یک ماه