شاه توت در درمان قند خون مفید است

در این مطلب از سایت آسان طب از خواص میوه شاه توت برای شما صحبت می کنیم. با ما همراه باشید :

 

 

خواص میوه شاه توت :

 

 

شاه توت میوه ای خوش طعم، گوارا، معطر، ترش و شیرین است. قسمت های مورد استفاده درخت شاه توت، عبارتند از: برگ، میوه،پوست و ریشه آن. شاهتوت میوهای است مغذی و تصفیه کننده خون است و قند شاه توت برای بیماران دیابتی بسیار مفید است.

 

 

شاه توت حاوی ویتامینهای آ – ب -ث و املاحی همچون آهن – منگنز – کبالت و منیزیم می باشد.

 

 

خاصیت مخصوصی که این میوه نسبت به سایر میوه ها دارد به خاطر داشتن مواد و اسیدهای مفیدی است که در رقیق کردن صفرا و دفع سنگ کیسه صفرا دارد، بدین ترتیب که به وسیله مواد معدنی و اسیدهای ویژه خود صفرا را رقیق و سیال می کند و موجبات دفع سنگ و سایر مواد ته نشین شده در کیسه صفرا را فراهم می اورد، همچنین شاهتوت قادر است که سلولهای حیاتی کبد را شستشو دهد.خوردن این میوه به صورت ناشتا به عنوان یک مسهل و مدر عمل می کند.

 

 

مصرف دم کرده برگ شاه توت در قطع تب و جوشانده ان نیز برای مبتلایان به قند خون نافع میباشد.

 

 

خوردن شاه توت برای اشخاصی که به ناراحتی هایی مانند؛ کمر درد – جوشی دهان – واریس – یرقان – ورم روده – استسقاء – اسهال خونی
ورم حلق – گلو و دهان مبتلا میباشند می تواند نافع بوده و اثر درمانی دارد

 

 

برگ درخت شاه توت حاوی کربنات کلسیم فراوانی میباشد و بنابراین اثر کاهش دهنده در قند خون را دارد و به همین جهت میتوان از ان در مواقع وجود قند در ادرار و همچنین معالجه بیماری قند استفاده درمانی به عملی اورد.

 

 

برای خانم هایی که دچار عدم دفع خون عادت ماهانه و یا بی نظمی ان می باشند می توانند از جوشانده ریشه شاه توت برای مداوای خویش استفاده نمایند.

غرغره کردن آب شاه توت برای درمان برفک، آنژین، ورم دهان، تصمیم درد گلو، جوشی های دهان و التهاب مخاط دهان مفید است. مالش برگ درخت شاه توت، رنگ حاصله از شاه توت را از بین میبرد و اگر برگ شاه توت را در دست له کنید و با آن دست را بشویید کفی مانند کف صابون از ان پیدا می شود.

 

 

جوشانده برگ شاهتوت به مقدار ۶۰ گرم در یک لیتر آب، درد دندان را هرقدر شدید باشد تسکین می دهد و آرام می کند. لذا جوشانده را باید تا زمانی که گرم است مدتی آن را در دهان نگه داشت و بیرون ریخت این کار را چندبار تکرار نمود.

 

 

شاهتوت طبیعتی سرد و تر دارد که صفرا و گرمی را از بین میبرد. اگر شیره شاهتوت کاملا نرسیده را، در هر صبح و ظهر و شب به مقدار یک استکان بخورند، اسهالهای ساده و خونی را معالجه میکند.

 

 

اگر ۱۵ گرم پوست ریشه شاهتوت را در ۲۵۰ گرم آب بجوشانند و هر صبح ناشتامیل کنند برای دفع کرم و انگل روده مفید است و جوشانده برگ شاهتوت در معالجه بیماری قند بسیار مؤثر است.

 

 

به منظور تسکین درد مثانه توصیه شده است که ریشه شاهتوت را با عسل (یا شکر)، انجیر و برگ هلو بپزید و سپس میل نمایید، دم کرده ریشه شاهتوت با انجیر نیز در دفع سودا مفید و اثربخش می باشد.

 

 

مواد سمی که در اثر خوردن انواع خوراکی ها در بدن به وجود می اید، از دو طریق دفع میگردد یکی از رودهها و دوم از کلیه ها، وقتی که کبد و مواد صفراوی این سموم را به خوبی نتواند آنها را از طریق روده ها به خارج بفرستد مواد مزبور به تدریج در خون انباشته شده در نتیجه عوارضی و بیماری هایی را به وجود می اورند، شاهتوت بهترین خاصیتی که دارد همین است که قادر است از این عوارضی و بیماریهای حاصل از انباشته شدن مواد سمی در بدن جلوگیری نماید.

 

 

شاه توت میوه ای لذیذ، خوش طعم و کمی قابض البته قبل از رسیدن اما کال میباشد، بدین سبب از آن قبل از رسیدن کامل به عنوان قابض و بعد از از رسیدن به عنوان ملین استفاده می شود، از شیره آن نیز شربت های ترشی مزه ای تهیه می شود.

 

 

مضرات شاه توت  :

 

 

زیاده روی درخوردن شاه توت نارسیده موجب ناراحتی معده میگردد. افراط در خوردن شاهتوت ممکن است که موجب ایجاد اسهال شود و در صورتی که با شکم پر از این میوه تناول نمایید باعث بروز سوء هاضمه می نمود.

‫3/5 ‫(1 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا