کاهش افسردگی با موسیقی درمانی و آهنگ
کاهش افسردگی با موسیقی درمانی امکان پذیر است. به گفته محققان برخی آهنگهای شاد یا آرامبخش نه تنها باعث کاهش افسردگی می شود بلکه استرس و اضطراب را هم کم می کند. همچنین یکی دیگر از فواید موسیقی درمانی کاهش درد بیماران است. از این روش در برخی بیمارستان های جهان هم استفاده می شود. در این بخش از مجله پزشکی آسان طب درباره کاهش افسردگی با موسیقی درمانی اطلاعاتی را آماده کرده ایم که تقدیم می کنیم.
کپی برداری بدون لینک به سایت ممنوع است.
کاهش افسردگی با موسیقی
موسیقی برای درمان مشکلات روحی بسیار مفید است. طبق اطلاعات بدست آمده یکی از فواید موسیقی درمانی غلبه بر استرس و بیماری است. همچنین موسیقی درمانی برای مشکلاتی مانند افسردگی، مسائل شخصیتی، اوتیسم، سرطان و… فواید بسیاری دارد.
به گزارش مجله پزشکی آسان طب گوش دادن به صدای فلوت موجب کاهش اضطراب و استرس در زندگی فرد می شود.
کاهش افسردگی با موسیقی درمانی امکانپذیر است. گوش دادن به موسیقی یک پیام به مغز فرستاده و باعث ترشح هورمون مثبت افزایش ایمنی می شود. در واقع موسیقی منجر به فعالسازی مغز و حافظه نیز می شود.
مطالعاتی بر روی فواید موسیقی انجام شد و به این نتیجه رسیدند که کاهش افسردگی با موسیقی درمانی امکان پذیر است و برخی موسیقی ها موجب شادی و درمان افسردگی می شوند.
به گزارش محققان نروژی موسیقی درمانی در کنار درمان های متداول قدیمی نظیر روان درمانی یا دارو به درمان افسردگی کمک می کند.
به گفته محققان، بیش از ۳۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا به افسردگی هستند و پیش بینی می شود تا سال ۲۰۲۰، افسردگی تبدیل به علت اصلی ناتوانی در دنیا شود.
دیگر فواید موسیقی درمانی
موسیقی درمانی می تواند شامل گوش دادن به موسیقی، نواختن یک ساز موسیقی، آواز خواندن یا مشارکت در گروه های موسیقی باشد.
حتی جالب است بدانید که گوشدادن به موسیقی باعث کاهش درد هم می شود.
یکی دیگر از فواید موسیقی آنست که گوش دادن به موسیقی های آرام با بستن چشم به کاهش فشارخون کمک میکند.
به گزارش مجله پزشکی آسان طب موسیقی درمانی به مدت نیم ساعت نه تنها اثر تسکین دهنده برای گوشها دارد بلکه به سلامت قلب هم کمک می کند.
یکی دیگر از فواید موسیقی درمانی تسکین فوری سردرد و میگرن است.
بعضی از موسیقی ها باعث آرامش و خوشحالی ما می شود. اما بعضی از آنها هم بر عکس موجب استرس و ناراحتی ما می شود. پس منظور ما از موسیقی درمانی موسیقی های مناسب است. نه موسیقی های ناراحت کننده یا استرس آور.
موسیقی امواج مغزی را تحریک می کند. ضرب آهنگ تند باعث ایجاد هشیاری و بحالت آماده باش در آمدن ذهن می شود. موزیک آرام هم ذهن را آرام نموده و آنرا ریلکس می کند.
یکی دیگر از فواید موسیقی درمانی آنست که موسیقی بر روی عملکر خودکار سیستم عصبی تاثیر گذاشته، تنفس را آرام کرده وضربان قلب را پایین می آورد.
جالب است بدانید امروزه در برخی از بیمارستان ها از موسیقی درمانی برای ایجاد آرامش در بیماران، تسریع روند درمان، و نهایتا کاهش درد استفاده می شوند. همچنین روند کاهش افسردگی با موسیقی درمانی در خیلی از بیمارستان ها انجام می شود.
امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از مجله پزشکی آسان طب تقدیم تان کردیم بهره کافی را برده باشید. وقتی در حال استراحت هستید، آشپزی می کنید، ظرف می شویید یا پیاده روی می کنید میتوانید یک موسیقی شاد یا آرامبخش را هم گوش بدهید.
منبع : https://mag.asanteb.com
با متخصصین حاضر به مذاکره میباشم لطفا .